- 4 Şubat 2021
- 961
- 1.318
evde hurmalar duruyo güya 37.haftadan sonra hep hurma yicektim yerleri bezle silecektim falan. Kiz dogru duzgun yuruyus bile yapmadan dogurdum ben de temmuzda dogurmak istiyodum bu iş şansO halde bende yapayim esim bu hafta sonu gidip tekrar gelmesi gerek iznide bitiyor sali mesaide olmasi gerek
evde hurmalar duruyo güya 37.haftadan sonra hep hurma yicektim yerleri bezle silecektim falan. Kiz dogru duzgun yuruyus bile yapmadan dogurdum ben de temmuzda dogurmak istiyodum bu iş şans
Hadi insallaholsun yengec oldu ya bebis kiz ise mi yariyor ne adet sancisi gibi sanci girdi
Gozumde korktu ya kendi gelmicek kusturduk cocugumuHadi insallah
Sıcak duş masaj göğüse. Tatlı şeyler ye bol su iç. Gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğiniKızlar dün doğum yaptım. Sütüm az da olsa geliyor ama bebeğe yetiyor mu her emdiğinde sütü alabiliyor mu doyuyor mu çok kafaya takıyorum. Bol sıvı tüketmeye çalışıyorum sütü arttırmak için öneriniz var mı
Bebeğin başı aşağıya baskı yapıyor olabilir canım ya da açılmam başlıyor olabilir ama sancı belden vuran adet sancısı gibi oluyor ayniAşağıdan bıçak saplanır gibi ağrılar sancı mı oluyor yoksa üşüttüm mü ?
O zaman sürekli totom açıkta gezmekten soğuk sularla oynamaktan bu sıcakta üşütebiliyorumBebeğin başı aşağıya baskı yapıyor olabilir canım ya da açılmam başlıyor olabilir ama sancı belden vuran adet sancısı gibi oluyor ayni
Amin cnm cok saol2 sene çabuk geçer cnm. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bence yarıyı geçtik cnm.. Bide listemiz aktif liste değil coğu kişi yazmıoKizlar kac kisi dogum yapti simdi bizden bayagi yariladik mi acaba
Gözün aydın canımKızlar dün doğum yaptım. Sütüm az da olsa geliyor ama bebeğe yetiyor mu her emdiğinde sütü alabiliyor mu doyuyor mu çok kafaya takıyorum. Bol sıvı tüketmeye çalışıyorum sütü arttırmak için öneriniz var mı
Bu sıcakta üşütmek pek mümkün değil ya ben de totom açık geziyorum evdeO zaman sürekli totom açıkta gezmekten soğuk sularla oynamaktan bu sıcakta üşütebiliyorum
Evet doğru bugün biraz yüzümüz güldü yağmur yağınca dimiBu sıcakta üşütmek pek mümkün değil ya ben de totom açık geziyorum evdeSen de Kocaeli'deydin sanırım yanlış mı hatırlıyorum
Evet ya kaç gündür eridik resmen. Bu hafta hep serin olacak amaEvet doğru bugün biraz yüzümüz güldü yağmur yağınca dimi
Oh oh temmuzun ortasinda bitcek gibi o zaman dogumlarAmin cnm cok saol
Bence yarıyı geçtik cnm.. Bide listemiz aktif liste değil coğu kişi yazmıo
Listede olmayan yazıo
Öyle düşünürsek cok kişi var doğuran
İnşallah cnmOh oh temmuzun ortasinda bitcek gibi o zaman dogumlar
Amin insallah canimİnşallah cnm
Hayırlısı ile sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım
Doğru söylüyorsun canım. Psikolojik olarak hazırladım kendimi. Allah beterinden korusun. Rabbim derdi olanlara derman versinBana yazmştn cnm.. Daha sonra etiketlemedm iyi olduğunu düşünmüştüm
Ama cok şükür kötü günler geride kalmş nerdeyse..
Minnoşun iyiymiş.. Anneside toparlanp yanına gidecrk
Cok ama cok geçmiş olsn
Cnm üzülme.. Bak neler neler yaşıyoruz
Sen ve bebek sağlıklı olsunda.. Sezeryan normal farketmezki
Ben de 2 paket ahududu yaprağı çayı almıştım, 38den sonra içmeye başlayacaktımevde hurmalar duruyo güya 37.haftadan sonra hep hurma yicektim yerleri bezle silecektim falan. Kiz dogru duzgun yuruyus bile yapmadan dogurdum ben de temmuzda dogurmak istiyodum bu iş şans