Ben evde yürüyüş bandından yürüyorum karşımda vantilatör eşliğindeSadece klimalı avm’ de alışveriş için atabilirim 10000 adımı şu saatten sonra
Anladım canım benim Cook sağol inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsunDoktor karar veremiyor zaten kuzum ondan birşey dememiştir. Pazartesi günü ameliyat saatinden en az 2 saat önce hastanede olman gerekiyor. Anestezi uzmanıyla görüşmediysen onunla da görüştürürler belli olur o zaman net. O senin tahlillerine bakacak bir kaç bilgi isteyecek felan muhtemelen sana sorar tahlillerin iyi cıkmıştı.
Aynı durumdayım kudurdu resmenKızlar oğlum aşırı aşırı hareketli bugün bu normal mi? Hareketleri canımı acıtıyor baya. Sürekli bir şey akiverecek gibi hissediyorum sanki bır anda suyum gelecekmiş gibi bir his var içimde neden bilmiyorum. Sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyorum bir şey akiyormus gibi geliyor hep. Tam anlatabildim mi bilmiyorum.
Kiz simdi ayni yaziyi okudum paylasicaktim tamKızlar şimdi böyle bir yazı gördüm ben pazartesiden itibaren 38+0 oluyorum zorlamaya başlayacağım doğum için bunları da denerim herkesin bildiği şeyler ama yine de sizinle paylaşayım dedim
Gerçi normal doğum yapacak fazla kişi kalmadı sanırım sezeryan tarihini aldı çoğu kişi farklı sebeplerle benim bildiğim bir 1 1992Sevda bir ben varımOnun da zaten 6 cm açılması var
Eki Görüntüle 2882074
Kuzum doğumun bi haberciside ishal olmak.doğum zamanı yaklaşınca bağırsaklar daha bi hızlı çalışırmış.tabi kabız olanda oluyor ama onda da kişinin yapısıyla alakalı bi sıkıntıdan dolayı olabileceği gibi yazılar okumuştumBagirsaklarimi bozmusum ya dolaptan birsey yemeyin kizlar demesi benden
Olsun olsunKuzum doğumun bi haberciside ishal olmak.doğum zamanı yaklaşınca bağırsaklar daha bi hızlı çalışırmış.tabi kabız olanda oluyor ama onda da kişinin yapısıyla alakalı bi sıkıntıdan dolayı olabileceği gibi yazılar okumuştum
Bu doğum belirtisi mi acabaAynı durumdayım kudurdu resmen
BirinciyimKiz simdi ayni yaziyi okudum paylasicaktim tam
Canım doğuma yakın vücut kendini temizlemek için ishal yapıyormuş normal yani bugün ben de olmuşumBagirsaklarimi bozmusum ya dolaptan birsey yemeyin kizlar demesi benden
Basa bas gidiyoz belirtilerde hadi bakalimBu doğum belirtisi mi acabaNolur öyle olsun
Birinciyim
Canım doğuma yakın vücut kendini temizlemek için ishal yapıyormuş normal yani bugün ben de olmuşum
Gittin mi doktoraKızlar bugün çok kasilmam var ya karnım taş gibi oluyor içi acıyor resmen ama sancı gelmiyor aynı andaAcaba sancım var da ben mi hissetmiyorum Hadi inşallah öyledir yalancı sancilardan sıkıldım çünkü
Sen beni açılmanla ezip geciyosun ama ya ben orada kaybediyorumBasa bas gidiyoz belirtilerde hadi bakalim
Yok kız sancı olmadan niye gidiyim pazartesi kontrolüm var yine zaten kendi doktorum dönüyor tatilden şükürGittin mi doktora
6cm açıklıkla hala nasıl evde bekliyosun zaten şaşıyorum canımOlsun olsunbekliyorux artik
Sanciyi beklersen yanilabilirsin belki canim benim hep kasilmam oluyor cunku sancim az vurup geciyorYok kız sancı olmadan niye gidiyim pazartesi kontrolüm var yine zaten kendi doktorum dönüyor tatilden şükür
Doktor vazgecti simdide o vermiyor ilac carsambaya kadar beklicez dediSen beni açılmanla ezip geciyosun ama ya ben orada kaybediyorumBenim 6 cm açılmam olsa hiç durmam zaten hemen suniyi alır 2 saate dogururum sen çok sabırlısın
Valla artis olmuyor canim o aciklikta nasil oldu bilmiyorum ki kuzenime baktirdim bugun ayni degisim yok6cm açıklıkla hala nasıl evde bekliyosun zaten şaşıyorum canımbenim 2 3 cm açıklığım varken yatışımı yapmışlardı
Doktor vazgecti simdide o vermiyor ilac carsambaya kadar beklicez dedi
Sancini çok hissetmeden 6 cm ulasman çok güzel ama tekrar sancıların basladigi anda 2-3 saat içinde doğuracaksinValla artis olmuyor canim o aciklikta nasil oldu bilmiyorum ki kuzenime baktirdim bugun ayni degisim yok
Bagirsaklarimi bozmusum ya dolaptan birsey yemeyin kizlar demesi benden
Kızlar bende normal dogum istiyorum. Yani beni unutmayınKızlar bugün çok kasilmam var ya karnım taş gibi oluyor içi acıyor resmen ama sancı gelmiyor aynı andaAcaba sancım var da ben mi hissetmiyorum Hadi inşallah öyledir yalancı sancilardan sıkıldım çünkü