Bi arkadaşa yazmıştım ama hepiniz için paylaşayım...
İyi olmaya çalışıyorum diyerek başlayayım. 27. Haftada covid atlattım. 28. Hafta doktor herşeyin güzel olduğunu etkilemediğini söyledi ve hikayem burda başladı. 31. Hafta bebeğin 1 gr dahi almadığı ve bebeğe giden plesantadaki damarın pıhtı attığını söyledi dünyam başıma yıkıldı. Çünkü doktor bana kan sulandırıcıyı ısrarla vermedi
sonuç bu oldu. Kendi başka bir doktora yönlendirdi. Doktorun yaptığı basit bir idrar testi ile gebelik zehirlenmesi geçiriyormuşum ama haberim yokmuş. Hemen yatırdı. Yolda düşer beyin kanaması geçirirsin gonderemem dedi. İki doz ciğer geliştirici vurdu. Ve ben 5 gün yattım. Artık psikolojik olarak çökmüş durumda olarak çıkışımı istedim. O da tek bir durumda çıkartırım başka bir hastaneye takip için yatarsan dedi. Ertesi gün başka bir hastaneye gittim normal takip yatış için. Bebeğin kalp atışları durmak üzereymiş ikimizde zehirlenme etkisindeymişiz ve gelmemle yarım saat içinde doğuma alınmam bir oldu. 16 gün yoğun bakımda bebeğim yattı. Eve çıkardım derken dikişlerim patladı. Ben tekrar ameliyat için yattım hastanedeyim bebek evde