Evet canim ayni hissiyat bende de vardi aciklik artmisti simdi bitti o hiss kalmadiKızlar oğlum aşırı aşırı hareketli bugün bu normal mi? Hareketleri canımı acıtıyor baya. Sürekli bir şey akiverecek gibi hissediyorum sanki bır anda suyum gelecekmiş gibi bir his var içimde neden bilmiyorum. Sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyorum bir şey akiyormus gibi geliyor hep. Tam anlatabildim mi bilmiyorum.
Kasılmalarım da var ama sancı değil sadece kasılıyor karnimEvet canim ayni hissiyat bende de vardi aciklik artmisti simdi bitti o hiss kalmadi
Cok cok geçmiş olsun . Umarım siz ve bebeğiniz için her şey güzel olur. Covid gecirirken herkese aspirin başlıyorlar doktorunuz böyle bir hatayı nasıl yapmış aklım almadıBi arkadaşa yazmıştım ama hepiniz için paylaşayım...
İyi olmaya çalışıyorum diyerek başlayayım. 27. Haftada covid atlattım. 28. Hafta doktor herşeyin güzel olduğunu etkilemediğini söyledi ve hikayem burda başladı. 31. Hafta bebeğin 1 gr dahi almadığı ve bebeğe giden plesantadaki damarın pıhtı attığını söyledi dünyam başıma yıkıldı. Çünkü doktor bana kan sulandırıcıyı ısrarla vermedisonuç bu oldu. Kendi başka bir doktora yönlendirdi. Doktorun yaptığı basit bir idrar testi ile gebelik zehirlenmesi geçiriyormuşum ama haberim yokmuş. Hemen yatırdı. Yolda düşer beyin kanaması geçirirsin gonderemem dedi. İki doz ciğer geliştirici vurdu. Ve ben 5 gün yattım. Artık psikolojik olarak çökmüş durumda olarak çıkışımı istedim. O da tek bir durumda çıkartırım başka bir hastaneye takip için yatarsan dedi. Ertesi gün başka bir hastaneye gittim normal takip yatış için. Bebeğin kalp atışları durmak üzereymiş ikimizde zehirlenme etkisindeymişiz ve gelmemle yarım saat içinde doğuma alınmam bir oldu. 16 gün yoğun bakımda bebeğim yattı. Eve çıkardım derken dikişlerim patladı. Ben tekrar ameliyat için yattım hastanedeyim bebek evde
Bulgur irmik acayip süt yapıyor ve bol sıvıYaaa evet bende her sabah rezene çayı içiyorum başka neler süt yapar acaba ya
Bende ayni şeyi hissediyorum ilkinde birde suyum gelerek dogum başladığı için herhangi birsey gelecek diye tetikteyim. Stres olmaya başladım günler geçtikçe hayırlısıyla bir kucağımıza alsakKızlar oğlum aşırı aşırı hareketli bugün bu normal mi? Hareketleri canımı acıtıyor baya. Sürekli bir şey akiverecek gibi hissediyorum sanki bır anda suyum gelecekmiş gibi bir his var içimde neden bilmiyorum. Sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyorum bir şey akiyormus gibi geliyor hep. Tam anlatabildim mi bilmiyorum.
Amin kuzum iniallah vardır herşeyde bir hayır dediğim gibi 4 saat çok üzülmüştüm haber dahi alamamıştım bi doğduğunda koklayıp dinlemiştim kuzumu seni anlıyorum insanın içi burkuluyo ama ilk getirdiklerindede acaba gelmesemiydi dedim mesela çok minikti annem üstünü giydirmeye çalışırken ağzında köpük var vs diye korktu mesela eşim gelip giydirdi altını değiştirdi ondan sonra cesaretlendim ama sürekli bebeğimi alıcaklar korkusu yaşadım birde minik olduğundan vücut ısısını ayarlayamıyodu biz uğraştık ve sürekli bebek ısınmazsa alıcaz dediler 2 battaniye daha aldırmıştım eşime anlatmak istediğim kavuşup sonra allah korusun ayrılması daha zor gerçi o bile olsa biz bebeklerimizin sağlıklı olduğunu biliyoruz en azından şifa bekleyen bütün anne ve bebeklere rabbim en kısa zamanda şifa versin sende dinldn bolbol ben bebiş uyusada uyuyamıyomİnşallah canım benim hiç kucağıma vermediler ki doğurdum aldıp götürdüler emzirmek istedim izin vermediler çok şükür sağlıklı tek tesellim bu 1800 gr olunca emzirmeme izin vereceklermiş inşallah hepimiz sağ salim büyütürz meleklerimizi
Anladım canım çok sağol benimkinde değer normal diyor e nabizda. Sen doktoruna açıkça sor aklinda bir soru işareti kalmasın. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz yavrularımızıBenimde normal ama o değer yüksek cıktı moralim bozuldu. İlk gebelikte böyle birşey yoktu bende korkmaya başladım abuk subuk şeyler yazıyor nette de. Kanama durmazmış vs. Protrombin yazan yer canım. Doktora dedim anestezinin görmesi gerekiyor dedi pazartesi sabah erken gel dedi
Eki Görüntüle 2881860
Çok sağol canım baktım şimdi değer normal diyor doktorumda bişey demedi inşallah herkes sağlıkla kavuşsun yavrusunaCanım APTT değeri gösteriyor pıhtılaşma süresini
Hamilelik sürecinde bizden istenmişti ama doğum öncesi de mutlaka tekrarlanacak benim de
Sağlıkla kavuşun inşallah
Canim benim sadece kasilmalarla bu acikliga geldim desem yeridir sanci cok hafif adet sancisi oluyor geciyordu kisacik bebegim kendini toplayip asagiya dogru kendini ittigini hissediyordum hepKasılmalarım da var ama sancı değil sadece kasılıyor karnim
İnşallahh canımÇok şükür canım inşallah sarılıkda geçer zamanla düzeniniz oturur birbirinize tam alışırsınızDarısı başımıza valla az kaldı benimde çok heyecanlı, endişeli karmaşık duygular içindeyim
Eminim öyledir hayali bile çok güzel Rabbim sağlıkla kucaklamayi, büyütmeyi nasip etsin hepimizeİnşallahh canımçok farklı duygular kucağına aldığın an hayat bambaşka oluyor
Amin canım teşekkür ederimHay
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah
Amin inşallah teşekkür ederimGözünüz aydinSaglikli ve güzel bir ömrü olsun insallah miniğinizin
2 sene çabuk geçer cnm. Allah hepimizin yardımcısı olsunKuzum eşim bu sene atandı antepte öğretmen.. Daha 2 sene daha orda kalacak maleaef.. Sonra eş durumundan gelecek inşallah..
Okullarn kapanmasını bekliodm gelsin die
Aminn canım inşallah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahEminim öyledir hayali bile çok güzel Rabbim sağlıkla kucaklamayi, büyütmeyi nasip etsin hepimize
Gozunuz aydin olsunAmin inşallah teşekkür ederim
Ben dogurmicam galiba size basarilar dedikten sonra hemen dogurdum totem gibi bişey buKizlar kac kisi dogum yapti simdi bizden bayagi yariladik mi acaba
O halde bende yapayim esim bu hafta sonu gidip tekrar gelmesi gerek iznide bitiyor sali mesaide olmasi gerekBen dogurmicam galiba size basarilar dedikten sonra hemen dogurdum totem gibi bişey bu
İlk nst ye de dogurdugum gün girmis oldum