2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Evet canim ayni hissiyat bende de vardi aciklik artmisti simdi bitti o hiss kalmadi

Cok cok geçmiş olsun . Umarım siz ve bebeğiniz için her şey güzel olur. Covid gecirirken herkese aspirin başlıyorlar doktorunuz böyle bir hatayı nasıl yapmış aklım almadı

Bende ayni şeyi hissediyorum ilkinde birde suyum gelerek dogum başladığı için herhangi birsey gelecek diye tetikteyim. Stres olmaya başladım günler geçtikçe hayırlısıyla bir kucağımıza alsak

Amin kuzum iniallah vardır herşeyde bir hayır dediğim gibi 4 saat çok üzülmüştüm haber dahi alamamıştım bi doğduğunda koklayıp dinlemiştim kuzumu seni anlıyorum insanın içi burkuluyo ama ilk getirdiklerindede acaba gelmesemiydi dedim mesela çok minikti annem üstünü giydirmeye çalışırken ağzında köpük var vs diye korktu mesela eşim gelip giydirdi altını değiştirdi ondan sonra cesaretlendim ama sürekli bebeğimi alıcaklar korkusu yaşadım birde minik olduğundan vücut ısısını ayarlayamıyodu biz uğraştık ve sürekli bebek ısınmazsa alıcaz dediler 2 battaniye daha aldırmıştım eşime anlatmak istediğim kavuşup sonra allah korusun ayrılması daha zor gerçi o bile olsa biz bebeklerimizin sağlıklı olduğunu biliyoruz en azından şifa bekleyen bütün anne ve bebeklere rabbim en kısa zamanda şifa versin sende dinldn bolbol ben bebiş uyusada uyuyamıyom enerji topla annesi bol bol lazım olcak en hayırlı zamandada kavuşun inşallah çokta kalmamış bence biz 1770 doğduk 15 günlük kontrolümüzde 2050 dik doktor güzel kritik kiloyu aşmışız dedi sobra sütüm bitti sadece mama ile beslendi daha hızlı kilo aldı ama tabi anne sütünün yerini hiçbişey tutmaz bol bol sütün olsun bol bol koklaşın inşallah güzel anne

Anladım canım çok sağol benimkinde değer normal diyor e nabizda. Sen doktoruna açıkça sor aklinda bir soru işareti kalmasın. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz yavrularımızı

Kasılmalarım da var ama sancı değil sadece kasılıyor karnim
Canim benim sadece kasilmalarla bu acikliga geldim desem yeridir sanci cok hafif adet sancisi oluyor geciyordu kisacik bebegim kendini toplayip asagiya dogru kendini ittigini hissediyordum hep

İnşallahh canım çok farklı duygular kucağına aldığın an hayat bambaşka oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…