- 22 Nisan 2020
- 2.164
- 3.372
- 25
Tahin helvası , bulgur pilavı, soğan (gaz yapabilirmiş ) bol süt yapar diyor annem.
bir yerde de tahin helvasını reZene ile tüketince daha etkili diye okumuştum.
BTahin helvası , bulgur pilavı, soğan (gaz yapabilirmiş ) bol süt yapar diyor annem.
bir yerde de tahin helvasını reZene ile tüketince daha etkili diye okumuştum.
Yaa ne kadar güzel güzel konuşmuşsun çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı olsun da sonra gelsin kucağıma inşallah çok şükür sürekli sütümü sağmaya çalışıyorum inşallah hepimiz yetebiliriz meleklerimizeAmin kuzum iniallah vardır herşeyde bir hayır dediğim gibi 4 saat çok üzülmüştüm haber dahi alamamıştım bi doğduğunda koklayıp dinlemiştim kuzumu seni anlıyorum insanın içi burkuluyo ama ilk getirdiklerindede acaba gelmesemiydi dedim mesela çok minikti annem üstünü giydirmeye çalışırken ağzında köpük var vs diye korktu mesela eşim gelip giydirdi altını değiştirdi ondan sonra cesaretlendim ama sürekli bebeğimi alıcaklar korkusu yaşadım birde minik olduğundan vücut ısısını ayarlayamıyodu biz uğraştık ve sürekli bebek ısınmazsa alıcaz dediler 2 battaniye daha aldırmıştım eşime anlatmak istediğim kavuşup sonra allah korusun ayrılması daha zor gerçi o bile olsa biz bebeklerimizin sağlıklı olduğunu biliyoruz en azından şifa bekleyen bütün anne ve bebeklere rabbim en kısa zamanda şifa versin sende dinldn bolbol ben bebiş uyusada uyuyamıyom enerji topla annesi bol bol lazım olcak en hayırlı zamandada kavuşun inşallah çokta kalmamış bence biz 1770 doğduk 15 günlük kontrolümüzde 2050 dik doktor güzel kritik kiloyu aşmışız dedi sobra sütüm bitti sadece mama ile beslendi daha hızlı kilo aldı ama tabi anne sütünün yerini hiçbişey tutmaz bol bol sütün olsun bol bol koklaşın inşallah güzel anne