Burda bol bol doğumdan sonra rezene, bol su veriyorlar. Bende çikolata da yapıyordu (şekerli şeyler) bol süt. Birini 1,5 yaş emzirdim bırakmak zorunda kaldım hamileyim ikinci kizima, çok sancı yapıyordu. İkinci kızımı 2 yaşına kadar emzirdim.Yaaa evet bende her sabah rezene çayı içiyorum başka neler süt yapar acaba ya
Bende bebeğim gelsin 20 dk bir emziririm emebildiği yaşa kadar bende emziricem inşallahBurda bol bol doğumdan sonra rezene, bol su veriyorlar. Bende çikolata da yapıyordu (şekerli şeyler) bol süt. Birini 1,5 yaş emzirdim bırakmak zorunda kaldım hamileyim ikinci kizima, çok sancı yapıyordu. İkinci kızımı 2 yaşına kadar emzirdim.
Anlicagin bol bol Bebişini emzirmeye bak eve geçince. Bazen oluyor 20 dk bir göğüs 20 dk bir göğüsde etmiyorlar helede ilk haftalar
Haklısın canım.. herşey olacağına varıyor ne kadar düşünsekte hayırlısı olsun inşallah hakkımızda teşekkür ederimCanım 2 niz içinde hayırlısı sağlıklı olanı neyse o olsun şimdiden moral bozma belki anestezi şeklini etkilemez farklı tedbirleri olur
Son hamilelik günlerini mutlu geçirmen lazım çok kafana takma stres olmasın bebiş de
Tahin helvası , bulgur pilavı, soğan (gaz yapabilirmiş ) bol süt yapar diyor annem.Yaaa evet bende her sabah rezene çayı içiyorum başka neler süt yapar acaba ya
Aynen. Yaparsın cnm. Hele bir eve gelsin inşallah. Sabır ve allahin izniyle olur herseyBende bebeğim gelsin 20 dk bir emziririm emebildiği yaşa kadar bende emziricem inşallah
Nerdeydide kız. Allah ayırmasın birdaha.Kızlar herkes iyimiii
Bende kocama kavuştm sonunda
Oyyy kiyamam yaa rabbim size bağışlasın inşallah canımTeyzoşlar damar yollu el yolladim size
Kuzum eşim bu sene atandı antepte öğretmen.. Daha 2 sene daha orda kalacak maleaef.. Sonra eş durumundan gelecek inşallah..Aynen. Yaparsın cnm. Hele bir eve gelsin inşallah. Sabır ve allahin izniyle olur hersey
Nerdeydide kız. Allah ayırmasın birdaha.
Sen ne yaptın. Hazır mı herseyin
Ne demek canım benim aynı duyguları yaşıyoruz paylaşıyoruzHaklısın canım.. herşey olacağına varıyor ne kadar düşünsekte hayırlısı olsun inşallah hakkımızda teşekkür ederim
Canım o sarılık yüzünden uyanmıyor benimde ilk bi ay alarm kurup kalkıyordumEskiden herşey doğaldı yeme içme şimdi herşey hormonlu olunca bebekler de narin eskiden tarlada bağda bahçede büyüyüp gidiyormuş bebekler şimdi çok uğraşıyoruz senin bebiş en azından kendi uyanıyormuş maşallah ona benimki kendi uyanmıyor maalesef zorla uyandırıyorum üstünü çıkarıyorum altını açıyorum yüzüne su sürüyorum ucunu koyuversem sarılık sarıp gidecek kuzumu
Ben takmıyorum artık ya deyip deyip duruyorKızım da geçen hafta pazartesi taburcu oldu. Yani 11 gündür iki bebe ile takılıyoruzçok şükür genel olarak herşey yolunda. Uzamış sarılıklarımız vardı. Kızımın bitti. Oğlumda biraz daha var. Tahlilleri yapılıyo. Kan uyuşmazlığımızdan ötürü olabilir de diyolar. Bide oğlum da kasık fıtığı çıktı. Belki de ameliyat olcak. Allah dermansız dert vermesin. Şükür halimizee. Sen nasılsın. Forumu gerçekten takip edemiyorum artık. Ama anne olmak gerçekten çok farklı bişeymiş. Uyku bağımlısı olan beni bile uykusuzluğa alıştırdılar. Ve sabrı öğretiyolar.
Yaaa. Tek değilmişimm. Bizim beslemelerde çok uzun sürüyo. Bi de iki taneben sürekli emziremiyorum. Yetişmiyor. Yoğunbakımda çalışırken 40 dk da ya da en fazla 1 saatte 5 tane bebek bakardık. Nasıl yetişiyomuş anlayamadım. Hatta süt sağma işini de yetiştiremiyorum bazen o yüzden sütümde azalma söz konusu bende bazen gazlarını çıkarmaya çalıştığımda annemler eskiden gaz mı varmış diyolar. Ya da uyuyan bebek uyandırılır mı diyolar. Ama kızım 4 gün de kilo almamış. Alması gerekirken. Artık kimseyi sallamıyorum. İşte daha küçükler kusarlarsa ciğeelerine kaçar diye düşündüğüm için pimpirikliye de çıktı adım. Yani anlıcanız pimpirikli taze anne olduk onlara göre..
Hadi bakalım doğurabilecek miyimBen hep 5 temmuz dedim kendime ama olmayacak gibi küstürdü k kizimibiran his geldi seninle ilgili 3 gune dedim cikti
Gözün aydın canımCanım çok şükür 2 gün önce çıktı 14 gün kaldık yoğun bakımda çok zordu. Ama şimdi evimizdeyiz çok şükür sütüm de gitmedi bu sürede.
Doğumhanede inşallah Ayça ebeye denk gelir doğumun çok tatlı bi ebe Çiğdem var bir de onu hiç sevmemiştim. Bu arada sen daha önce sormuştun eşimi almadılar ben doğumdayken doğduğu anda girdi ama içeri fotoğraf çekildik. Benim teyzem ve annem girmişti sırayla.
Sıcaktan iş yapılmıyor çocuk bakmak daha mı zor olur acaba bir de o kısmı varO kadar sıcakki..
Ve ayaklarım davul gibi...
Artık acı veriyor... Biber gibi yanıyor
Doğuranlar cok şanslılar bence
Bilmiormki ilk cocuğum olcak cnm ama bu ayaklarımın yanması şişmesiSıcaktan iş yapılmıyor çocuk bakmak daha mı zor olur acaba bir de o kısmı var
Geçmiş olsun ben de gün içinde sık sık soğuk su tutuyorum ödemlerden eklemler katlanmıyorBilmiormki ilk cocuğum olcak cnm ama bu ayaklarımın yanması şişmesi
Artık gece yanmasına uyanıorm
Cok canm yanıo
İşe yarıyormu soğuk su?Geçmiş olsun ben de gün içinde sık sık soğuk su tutuyorum ödemlerden eklemler katlanmıyor
Rahatlatıyor tabi ama tuzlu suda bekletmek daha çok işe yararİşe yarıyormu soğuk su?
Deniyim canım cok tşklerRahatlatıyor tabi ama tuzlu suda bekletmek daha çok işe yarar