2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Yaaa evet bende her sabah rezene çayı içiyorum başka neler süt yapar acaba ya
Burda bol bol doğumdan sonra rezene, bol su veriyorlar. Bende çikolata da yapıyordu (şekerli şeyler) bol süt. Birini 1,5 yaş emzirdim bırakmak zorunda kaldım hamileyim ikinci kizima, çok sancı yapıyordu. İkinci kızımı 2 yaşına kadar emzirdim.
Anlicagin bol bol Bebişini emzirmeye bak eve geçince. Bazen oluyor 20 dk bir göğüs 20 dk bir göğüsde etmiyorlar helede ilk haftalar

Bende bebeğim gelsin 20 dk bir emziririm emebildiği yaşa kadar bende emziricem inşallah

Haklısın canım.. herşey olacağına varıyor ne kadar düşünsekte hayırlısı olsun inşallah hakkımızda teşekkür ederim

Bende bebeğim gelsin 20 dk bir emziririm emebildiği yaşa kadar bende emziricem inşallah
Aynen. Yaparsın cnm. Hele bir eve gelsin inşallah. Sabır ve allahin izniyle olur hersey
Kızlar herkes iyimiii

Bende kocama kavuştm sonunda
Nerdeydide kız. Allah ayırmasın birdaha.
Sen ne yaptın. Hazır mı herseyin

Aynen. Yaparsın cnm. Hele bir eve gelsin inşallah. Sabır ve allahin izniyle olur hersey

Nerdeydide kız. Allah ayırmasın birdaha.
Sen ne yaptın. Hazır mı herseyin
Kuzum eşim bu sene atandı antepte öğretmen.. Daha 2 sene daha orda kalacak maleaef.. Sonra eş durumundan gelecek inşallah..
Okullarn kapanmasını bekliodm gelsin die

Canım o sarılık yüzünden uyanmıyor benimde ilk bi ay alarm kurup kalkıyordum

Ben takmıyorum artık ya deyip deyip duruyor ikiz zordur allah yardım etsin canım

Ben hep 5 temmuz dedim kendime ama olmayacak gibi küstürdü k kizimi biran his geldi seninle ilgili 3 gune dedim cikti
Hadi bakalım doğurabilecek miyim
Gözün aydın canım Bir kaç ebeye denk gelmiştim hastanede genel olarak çok tatlılar

Kızlar oğlum aşırı aşırı hareketli bugün bu normal mi? Hareketleri canımı acıtıyor baya. Sürekli bir şey akiverecek gibi hissediyorum sanki bır anda suyum gelecekmiş gibi bir his var içimde neden bilmiyorum. Sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyorum bir şey akiyormus gibi geliyor hep. Tam anlatabildim mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…