- 1 Ekim 2020
- 2.340
- 3.434
Evet canım ilk bebiş baya heyecanlıyım, senin kaçıncı? Daha doktor bile seçemedim kendime :)evet onlar da onemli tabi. eksik degerlerini tamamlaman saglikli grbelik gecirmeni saglar. ilk bebis mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ilk bebiş baya heyecanlıyım, senin kaçıncı? Daha doktor bile seçemedim kendime :)evet onlar da onemli tabi. eksik degerlerini tamamlaman saglikli grbelik gecirmeni saglar. ilk bebis mi
ilk oldugunu hissettim benim 2. bir afacanim var. 2.5 yasinda. ben de ilkinde surekli doktordaydim bebisi goreyim diye. 2. de evde bir evlat daha olunca hamile oldugumu bile bazen unutuyorum. gecen trambolinde oglumla birlikte ziplarken esimin napiyosun sen cikisiyla irkildim. zipliuoruz dedim. bebegi de trambolinden toparlariz artik deyince aaa ben hamileydim dimi dedim gercekten unutuluyo. hangi sehirdesin ben de daha doktor bakinmadim.Evet canım ilk bebiş baya heyecanlıyım, senin kaçıncı? Daha doktor bile seçemedim kendime :)
Allah bağışlasın canım, masallah yaş aralıkları çok güzel olmuş, kayserideyim ben aklımda iki hastane var sen hangi sehirdesin? Yaa demek unutuluyor bakalim ilki bi olsun bu heyecanı yasayayım hayırla sonrası da gelir insallah :)ilk oldugunu hissettim benim 2. bir afacanim var. 2.5 yasinda. ben de ilkinde surekli doktordaydim bebisi goreyim diye. 2. de evde bir evlat daha olunca hamile oldugumu bile bazen unutuyorum. gecen trambolinde oglumla birlikte ziplarken esimin napiyosun sen cikisiyla irkildim. zipliuoruz dedim. bebegi de trambolinden toparlariz artik deyince aaa ben hamileydim dimi dedim gercekten unutuluyo. hangi sehirdesin ben de daha doktor bakinmadim.
sagol kuzum. insallah diledigin kadar bebisin olur ben ankaradayim. daha hastane arastirmasina girmedim ama kalp atisini duyduktan sonra bakacagim. aynen yaslari ne cok yakin ne de cok uzak olsun diye dusundum. aralarinda 3 yil olckAllah bağışlasın canım, masallah yaş aralıkları çok güzel olmuş, kayserideyim ben aklımda iki hastane var sen hangi sehirdesin? Yaa demek unutuluyor bakalim ilki bi olsun bu heyecanı yasayayım hayırla sonrası da gelir insallah :)
Çok güzel düşünmüşsün benim de kardeşlerimle yaş farkım az çok güzel bi sey :) Bakalim artik heralde haftaya cuma giderim kendimi tutamayıp:)sagol kuzum. insallah diledigin kadar bebisin olur ben ankaradayim. daha hastane arastirmasina girmedim ama kalp atisini duyduktan sonra bakacagim. aynen yaslari ne cok yakin ne de cok uzak olsun diye dusundum. aralarinda 3 yil olck
Kızlar bakarmısınız temmuz annesi olma ihtimalim var mı
Eki Görüntüle 2712479 Eki Görüntüle 2712484 en üsttekini karartma yaptım
Canım silik bi çizgi var gibi, kac dakikada çıktı bat a kaç gün varKızlar bakarmısınız temmuz annesi olma ihtimalim var mı
Eki Görüntüle 2712479 Eki Görüntüle 2712484 Eki Görüntüle 2712485
İki gün geçti hemen çıktıCanım silik bi çizgi var gibi, kac dakikada çıktı bat a kaç gün var
Bence hemen bi özel hastaneye gidip kan ver 2 saate sonuç çıkarİki gün geçti hemen çıktı
tabi ki var. besbelli cizgi. hayirli olsun canimKızlar bakarmısınız temmuz annesi olma ihtimalim var mı
Hayır ya ben sabah 50 ye verdim ama sadece beta icin mi veriyorsun kuzum , yoksa diğer değerler de mibu arada su ozel hastanede kan verme neden bu kadar pahali ya. 180 lira. her yerde mi oyle
İnşallah vardır ❤tabi ki var. besbelli cizgi. hayirli olsun canim
Devlette bakmıyorlar mı acildenbu arada su ozel hastanede kan verme neden bu kadar pahali ya. 180 lira. her yerde mi oyle
Bata kaç gün var kuzumKızlar bakarmısınız temmuz annesi olma ihtimalim var mı
İki gün geçtiBata kaç gün var kuzum
İlkİki gün geçti
İlk defa geçti erken olurdu ama geç olmazdıBata kaç gün var kuzum
Çizgi var kuzum hayırlısı ile inşallah kanda da çıkar:)) rabbim sağ-salim kucağına aldırmayı nasip etsin inşallahİki gün geçti