- 15 Ekim 2020
- 860
- 556
Âmin inşallah daha önce 11 haftalık boş gebelik yaşadım onun için tedirginimÇizgi var kuzum hayırlısı ile inşallah kanda da çıkar:)) rabbim sağ-salim kucağına aldırmayı nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Âmin inşallah daha önce 11 haftalık boş gebelik yaşadım onun için tedirginimÇizgi var kuzum hayırlısı ile inşallah kanda da çıkar:)) rabbim sağ-salim kucağına aldırmayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınSelam kızlar ben de 3 gün önce öğrendim testlerden reglime 1 gün kala test yaptım. Öğrendiğim günden ertesi günün öğlenine kadar delice bir baş ağrısı tuttu. öyle bir ağrı ki boyun ve baş bölgesi komple ağrıyordu. Parol aldım hiç bana mısın demedi. o gündem beri hafif şiddette devam ediyor.
2Kasım’a Dr’a randevu aldım.
Bu arada göğüs uçlarım çok hassaslaştı.
Regl olacakmışım gibi ağrı çok kez hissettiriyor.
Bir de sık acıkıyorum.
Çok şükür bulantı hiç yaşamadım.
Hepimizin sağlıkla zamanında tamamlansın inşallah hamişliği
Merhaba canım. sağlıkla al inşallah kucağına. Bende çok benzer belirtiler yaşadım. Günlerce başım hiç geçmedi. Sık sık acıkıyorum. Arada ağrım oluyor. Ben regl gününden 7 gün önce öğrendim. O yüzden daha uzunca beklemem gerekiyor kese ve kalp atışı için.Selam kızlar ben de 3 gün önce öğrendim testlerden reglime 1 gün kala test yaptım. Öğrendiğim günden ertesi günün öğlenine kadar delice bir baş ağrısı tuttu. öyle bir ağrı ki boyun ve baş bölgesi komple ağrıyordu. Parol aldım hiç bana mısın demedi. o gündem beri hafif şiddette devam ediyor.
Bir de sık acıkıyorum.
Aslında ben geceri m ama nasıl geciliyorKızlar bu grubun başına geçebilecek biri var mı ? Takiplerimizi yapıp yazsa çok iyi olur
Canım bilgisayardan yapılıyor sanırım gecsen ne güzel olurAslında ben geceri m ama nasıl geciliyor
Yarın gün içinde yapayim :)Canım bilgisayardan yapılıyor sanırım gecsen ne güzel olur
Merhabalar. konuyu devralıp ilgilenmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorumMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 04-07-2021
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
Amin inşallah sağlıkla alalım hep birlikte kucağımızaMerhaba canım. sağlıkla al inşallah kucağına. Bende çok benzer belirtiler yaşadım. Günlerce başım hiç geçmedi. Sık sık acıkıyorum. Arada ağrım oluyor. Ben regl gününden 7 gün önce öğrendim. O yüzden daha uzunca beklemem gerekiyor kese ve kalp atışı için.
Yaaaa ☹ çok üzüldüm rabbim inşallah bir daha aynı acıyı yaşatmasınÂmin inşallah daha önce 11 haftalık boş gebelik yaşadım onun için tedirginim
Amin inşallah rabbim kimseye yaşatmasınYaaaa ☹ çok üzüldüm rabbim inşallah bir daha aynı acıyı yaşatmasın
Testiniz nasıldı benim 2 gün gecikti ama test silik çıktı endişeliyimSelam kızlar ben de 3 gün önce öğrendim testlerden reglime 1 gün kala test yaptım. Öğrendiğim günden ertesi günün öğlenine kadar delice bir baş ağrısı tuttu. öyle bir ağrı ki boyun ve baş bölgesi komple ağrıyordu. Parol aldım hiç bana mısın demedi. o gündem beri hafif şiddette devam ediyor.
Bir de sık acıkıyorum.
Eğer geç döllenme ise silik çıkabilir, bir arkadaşımın da 11 gün geçtiğinde netleşmişti sanırım onunda geç döllenmeydiAmin inşallah rabbim kimseye yaşatmasın
Gözün aydın canım tam ne kadarlık göründü kese :)Kızlar merhaba salı kontrolüm var demiştim kesem gözüktü Allah a şükürler olsun haftaya kalp atışı için gideceğim darısı hepinizin başına inşallah kalp atışlarınıda güzel güzel duyarız
Ayy Maşallah. Biz de sıkıntısız görürüz inşallah. ❤Kızlar merhaba salı kontrolüm var demiştim kesem gözüktü Allah a şükürler olsun haftaya kalp atışı için gideceğim darısı hepinizin başına inşallah kalp atışlarınıda güzel güzel duyarız
Saol canım darısı başına inşallah Salı günü 4+5 te göründü canım yolk sac kesesi de varmış boş değil dedi doktorumGözün aydın canım tam ne kadarlık göründü kese :)
Masallah kuzum masallah ben de haftaya cuma 4+6 da gitmeyi düşünüyorum insallah:)Saol canım darısı başına inşallah Salı günü 4+5 te göründü canım yolk sac kesesi de varmış boş değil dedi doktorum