2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Sende görürsün içini ferah tut zaten ilk 3 ay aman kese görelim aman kalp atışı aman tarama testleri derken nasıl geçicek anlamıcaz 🤭
Hayırla sağlıkla geçsin insallah ya , doktorunuzun yaklaşımı nasildi kan testleri yaptırdınız mi :)

Hayırla sağlıkla geçsin insallah ya , doktorunuzun yaklaşımı nasildi kan testleri yaptırdınız mi :)
Yaptırdım canım balık yağı falan başladı zaten folik asit alıyordum çok şükür kanlarımda gayet iyi çıktı en son beta hcg me baktırmadı ama tahmini 1500 lerdedir dedi ☺️

Yaptırdım canım balık yağı falan başladı zaten folik asit alıyordum çok şükür kanlarımda gayet iyi çıktı en son beta hcg me baktırmadı ama tahmini 1500 lerdedir dedi ☺️
Kese göründüyse o civardadır kuzum çok sevindim hadi bakalim darısı görmeyenlere:)

Kızlar merhaba salı kontrolüm var demiştim kesem gözüktü Allah a şükürler olsun haftaya kalp atışı için gideceğim darısı hepinizin başına inşallah kalp atışlarınıda güzel güzel duyarız 🥰🥰🥰❤️
Kan testine nerde ne zaman yaptırdınız ? Haftaya bende Randevu alıcam ama varmı tam emin değilim ikinci çizgi silik çıktı

Kan testine nerde ne zaman yaptırdınız ? Haftaya bende Randevu alıcam ama varmı tam emin değilim ikinci çizgi silik çıktı
Kan testimi hastanede yaptırdım canım benim ikinci çizgim silik çıkmıştı 🥰 silik çizginiz hemen çıktıysa gözünüz aydın gebelik var demektir 🥰 hastanenin acillerinden yaptırabilirsin veya sağlık ocaklarında yarın istersen bir yaptır ☺️

Hayır ya ben sabah 50 ye verdim ama sadece beta icin mi veriyorsun kuzum , yoksa diğer değerler de mi
bende pozitif görünce özele gitmiştim giris yaltrdigimiz yere dedim betahcg baktiricam poliklinik girisi acmadan sadece tahlil yapmislardı 25 tl ydi galiba sağlıkçı indirimide yapmislardı temmuzda 15 e baktırmştım

Kan testimi hastanede yaptırdım canım benim ikinci çizgim silik çıkmıştı 🥰 silik çizginiz hemen çıktıysa gözünüz aydın gebelik var demektir 🥰 hastanenin acillerinden yaptırabilirsin veya sağlık ocaklarında yarın istersen bir yaptır ☺️
20201029_133837.jpg
20201029_133518.jpg

Eklentiler

• 20201029_133627.jpg
    20201029_133627.jpg
    117,9 KB · Görüntüleme: 29
Mrb kızlar bn de ikinci gebeliğimi öğrendim bat ın ikinci günü 667 bhcg kasık ağrısı bel ağrısı baş ağrısı hafif bulantı herşey var. Kızımda çok zor bir gebelik geçirdim umarım bunda rahat bir gebelik geçiririm

Mrb kızlar bn de ikinci gebeliğimi öğrendim bat ın ikinci günü 667 bhcg kasık ağrısı bel ağrısı baş ağrısı hafif bulantı herşey var. Kızımda çok zor bir gebelik geçirdim umarım bunda rahat bir gebelik geçiririm
Hayırlı olsun canım🙏🏻 Kızında neden zordu? İnşallah bu sefer cok rahat gecirirsin🙏🏻🥰

X