- 22 Aralık 2018
- 1.477
- 3.734
Sende görürsün içini ferah tut zaten ilk 3 ay aman kese görelim aman kalp atışı aman tarama testleri derken nasıl geçicek anlamıcazMasallah kuzum masallah ben de haftaya cuma 4+6 da gitmeyi düşünüyorum insallah:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende görürsün içini ferah tut zaten ilk 3 ay aman kese görelim aman kalp atışı aman tarama testleri derken nasıl geçicek anlamıcazMasallah kuzum masallah ben de haftaya cuma 4+6 da gitmeyi düşünüyorum insallah:)
Hayırla sağlıkla geçsin insallah ya , doktorunuzun yaklaşımı nasildi kan testleri yaptırdınız mi :)Sende görürsün içini ferah tut zaten ilk 3 ay aman kese görelim aman kalp atışı aman tarama testleri derken nasıl geçicek anlamıcaz
Yaptırdım canım balık yağı falan başladı zaten folik asit alıyordum çok şükür kanlarımda gayet iyi çıktı en son beta hcg me baktırmadı ama tahmini 1500 lerdedir dediHayırla sağlıkla geçsin insallah ya , doktorunuzun yaklaşımı nasildi kan testleri yaptırdınız mi :)
Kese göründüyse o civardadır kuzum çok sevindim hadi bakalim darısı görmeyenlere:)Yaptırdım canım balık yağı falan başladı zaten folik asit alıyordum çok şükür kanlarımda gayet iyi çıktı en son beta hcg me baktırmadı ama tahmini 1500 lerdedir dedi
Ne güzel haberler almışsınız, darısı başımızaYaptırdım canım balık yağı falan başladı zaten folik asit alıyordum çok şükür kanlarımda gayet iyi çıktı en son beta hcg me baktırmadı ama tahmini 1500 lerdedir dedi
Hayırlı olsun gözün aydın canım ❤Kızlar merhaba salı kontrolüm var demiştim kesem gözüktü Allah a şükürler olsun haftaya kalp atışı için gideceğim darısı hepinizin başına inşallah kalp atışlarınıda güzel güzel duyarız
Kan testine nerde ne zaman yaptırdınız ? Haftaya bende Randevu alıcam ama varmı tam emin değilim ikinci çizgi silik çıktıKızlar merhaba salı kontrolüm var demiştim kesem gözüktü Allah a şükürler olsun haftaya kalp atışı için gideceğim darısı hepinizin başına inşallah kalp atışlarınıda güzel güzel duyarız
Kan testimi hastanede yaptırdım canım benim ikinci çizgim silik çıkmıştı silik çizginiz hemen çıktıysa gözünüz aydın gebelik var demektir hastanenin acillerinden yaptırabilirsin veya sağlık ocaklarında yarın istersen bir yaptırKan testine nerde ne zaman yaptırdınız ? Haftaya bende Randevu alıcam ama varmı tam emin değilim ikinci çizgi silik çıktı
bende pozitif görünce özele gitmiştim giris yaltrdigimiz yere dedim betahcg baktiricam poliklinik girisi acmadan sadece tahlil yapmislardı 25 tl ydi galiba sağlıkçı indirimide yapmislardı temmuzda 15 e baktırmştımHayır ya ben sabah 50 ye verdim ama sadece beta icin mi veriyorsun kuzum , yoksa diğer değerler de mi
Kan testimi hastanede yaptırdım canım benim ikinci çizgim silik çıkmıştı silik çizginiz hemen çıktıysa gözünüz aydın gebelik var demektir hastanenin acillerinden yaptırabilirsin veya sağlık ocaklarında yarın istersen bir yaptır
Birinde karartma yaptım bu şekilde çıktı
Pozitif gözüküyor canım hayırlı olsun yarın sabah kan ver hemenBirinde karartma yaptım bu şekilde çıktı
Teşekkür ederim inşallah bebeğim mucizeyle gelir .Pozitif gözüküyor canım hayırlı olsun yarın sabah kan ver hemen
sadece beta canim. medical park hastanesiHayır ya ben sabah 50 ye verdim ama sadece beta icin mi veriyorsun kuzum , yoksa diğer değerler de mi
devlette bi sorunun yoksa bakmiyolar o sekilde diye biliyorum. kadin doguma randevu alinmasi gerekiyo diye biliyorumDevlette bakmıyorlar mı acilden
Baya pahalıymış kuzumsadece beta canim. medical park hastanesi
Hayırlı olsun canım darısı bize inşallah vajinal mi baktı karından mı?Saol canım darısı başına inşallah Salı günü 4+5 te göründü canım yolk sac kesesi de varmış boş değil dedi doktorum
Hayırlı olsun canım Kızında neden zordu? İnşallah bu sefer cok rahat gecirirsinMrb kızlar bn de ikinci gebeliğimi öğrendim bat ın ikinci günü 667 bhcg kasık ağrısı bel ağrısı baş ağrısı hafif bulantı herşey var. Kızımda çok zor bir gebelik geçirdim umarım bunda rahat bir gebelik geçiririm