sen nasıl bu kadar erken öğrendin:)Merhaba canım, bende de iştahsızlık var biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen nasıl bu kadar erken öğrendin:)Merhaba canım, bende de iştahsızlık var biraz
Evet canım doktorum belli zaten benim ilk öğrendiğimde gittim sonra dün adet sancısı gibi olunca korkup tekrar gittim daha bebiş görünmeden 2 kez gittim bakalım bi ayagım orda olcak gibiHepimizin insallah kuzum amin ,doktoruna falan karar verdin mi ne zaman gideceksin:)
Keyifsizlik ve adet sancısı bende de var canım ama iştahım maşallah gayet yerinde onu hiç biley etkileyemiyorMerhaba arkadaşlar,
Adet ağrısı bende de var. biraz keyifsizlik ve iştahsızlığım da var. siz nasılsınız?
Bence alınabilir kuzumBu arada ben doktora 11 Kasım'da gideceğim. 6,5 haftalık olacak. kese mümkün ama kalp atışı alınır mı?
Ya benim ilk gebeliğim sürekli test yapmaya meyilliyim zaten :) Belirtilerim olunca bi yapayim dedim sanırım bu ay da erken yumurtlamışım öğrendim gittim hemen kan verdim :)sen nasıl bu kadar erken öğrendin:)
Yaa :) Ben biraz cekiniyorum daha erken diye yarın bi kan vereyim de belki 5. Hafta bitince anca giderim :) Doktor kan değerlerine falan baktı mı ek bi şeyler verdi miEvet canım doktorum belli zaten benim ilk öğrendiğimde gittim sonra dün adet sancısı gibi olunca korkup tekrar gittim daha bebiş görünmeden 2 kez gittim bakalım bi ayagım orda olcak gibi
Aynen canım baktı benim düşüklerim olduğu için progestan kan sulandırıcı iğne vs bi sürü sey kullanıyorum onun dısında da folik asit d vitamini omega 3 kullanıyorum su anBence alınabilir kuzum
Ya benim ilk gebeliğim sürekli test yapmaya meyilliyim zaten :) Belirtilerim olunca bi yapayim dedim sanırım bu ay da erken yumurtlamışım öğrendim gittim hemen kan verdim :)
Yaa :) Ben biraz cekiniyorum daha erken diye yarın bi kan vereyim de belki 5. Hafta bitince anca giderim :) Doktor kan değerlerine falan baktı mı ek bi şeyler verdi mi
Bende bata nerdeyse 1 hafta kala öğrendimIlk iki testten sonra bat a 4 kala kan verdim 48 çıktı sonuncu da var a 1 kala :) Gerçekten nasi bu kadar erken öğrendim şaşkınım insallah sağlıkla ilerler
Acaba ben de çok beklemeden gitsem mi ya şu an tam ne kadarlık canım senin :)Aynen canım baktı benim düşüklerim olduğu için progestan kan sulandırıcı iğne vs bi sürü sey kullanıyorum onun dısında da folik asit d vitamini omega 3 kullanıyorum su an
Ben kan tahlillerimi yaptıdım. Temiz çıktılar. Kan değerlerim gayet iyiydi. Ama troidin önemli olduğunu duydum. İnşallah hiç bir sorun yaşamazsın dikkatli ol.Kızlar merhaba, aranızda hamile olup detaylı tahlillerini yaptıran var mı? Ben yaptırdım tiroid yüksek çıktı sizin değerleriniz kaç acaba yada böyle bi sorun yaşayan varmı tedirgin oldum biraz doktorun söylediklerinden
Insallah teşekkür ederimBen kan tahlillerimi yaptıdım. Temiz çıktılar. Kan değerlerim gayet iyiydi. Ama troidin önemli olduğunu duydum. İnşallah hiç bir sorun yaşamazsın dikkatli ol.
4+1 kuzumAcaba ben de çok beklemeden gitsem mi ya şu an tam ne kadarlık canım senin :)
Galiba dayanamayıp ben de haftaya giderim :)4+1 kuzum
Merhaba canım sağlıklı gebeliğin olsun inşallah ilk 2 testi bata kaç gün varken yaptın pekiIlk iki testten sonra bat a 4 kala kan verdim 48 çıktı sonuncu da var a 1 kala :) Gerçekten nasi bu kadar erken öğrendim şaşkınım insallah sağlıkla ilerler
Benim de yüksek ilaç kullanmaya başlar başlamaz düşüyor düzenli kullan ihmal etme. Sabah uyanır uyanmaz içiyorum unutmamak içinKızlar merhaba, aranızda hamile olup detaylı tahlillerini yaptıran var mı? Ben yaptırdım tiroid yüksek çıktı sizin değerleriniz kaç acaba yada böyle bi sorun yaşayan varmı tedirgin oldum biraz doktorun söylediklerinden
Amin canım inşallah birisi 5 birisi 4 gün kala :)Merhaba canım sağlıklı gebeliğin olsun inşallah ilk 2 testi bata kaç gün varken yaptın peki
Peki çok teşekkür ederimBenim de yüksek ilaç kullanmaya başlar başlamaz düşüyor düzenli kullan ihmal etme. Sabah uyanır uyanmaz içiyorum unutmamak için
Benimde cok nadir arada bulantım oluyor kuscam sanıyorum sonra geciyor. Uyandığımda da aşırı ac uyanıyorumKızlar benim midem çok kazınıyor. Sanki aç kalınca bulantım olacakmış hissi geliyor. Yedikçe yiyorum. Siz de böyle bir ley var mı. Bulantı için çok erken sanki.