- 15 Şubat 2021
- 2.079
- 2.322
Tabii yapılabilir ama açlık kan şekeri ile gebelik şekeri farklı gebelik şekerine bakılırken glikoz yüklemesi yapılıp öyle bakılıyor ve gebelik şekeri gebelikten sonra geçebiliyor normal diyabet açlık kan şekeri ölçümü ile belirleniyor ve pek geçici olmuyorBir şey soracağım açlık kan şekerine bakarak şekerimizle ilgili bir yorum yapmak doğru olur mu
Hayir dogru olmaz. Gebelok sekeri tanisi icin kesinlikle seker yukleme testi yapilmali. Aclik toklul baktim kandan bakildi falan bunlar yanlis eksik bilgi. Herkese tavsiye ediyorum kesinlikle seker trstinizi olun benim ucuncu gebeligim hepsindr sekerim cikti maalesefBir şey soracağım açlık kan şekerine bakarak şekerimizle ilgili bir yorum yapmak doğru olur mu
Bi doktora git adet düzensizliği de engel hamilellik için önce düzene girmesi gerek bence iyi bi doktor bul git zaten istemeye başlayan her ciftin gitmesi gerekliymiş ilk basta birsey yapmazlar tedavi gibi ama değerlerine bakılır adet düzensizliği varsa onu düzene koymak icin ilac verilir benim düzenliydi ama sonra 6 ay ara ara kanamalar oldu o düzene konuldu 1 sene uğraştım onun icin sonra düzeldi oldu gebelikIlk hamileliği değil ama, uzun süredir korunuyordum.
Kolay gelsin canım biz hala evden devam ediyoruz 24. Haftana kadar çalışacaksın değil miHerkeste günaydın kızlar çok yoğun bu hafta yüzyüze gidiyorum okula ve bugün nöbetim var
Zaten mecbur yaptıracağım canım benimde kesin çıkar diye düşünüyorumHayir dogru olmaz. Gebelok sekeri tanisi icin kesinlikle seker yukleme testi yapilmali. Aclik toklul baktim kandan bakildi falan bunlar yanlis eksik bilgi. Herkese tavsiye ediyorum kesinlikle seker trstinizi olun benim ucuncu gebeligim hepsindr sekerim cikti maalesef
Sağolasın canım evet 24.haftaya kadar çalışmamız zorunlu gözüküyor şuanm ne yapalım sağlık olsun yeter kiKolay gelsin canım biz hala evden devam ediyoruz 24. Haftana kadar çalışacaksın değil mi
Canım doktorum şeker yüklemesine karşı zaten bende istemiyorum o yüzden açlık ve tokluk kan şekerime bakacakTatşı krizlerin gelmezse ben de uygulayacağım. Doktorum kilo konusunda baya kızmıştı en son
Kızlar bir de ben doppler için bir türlü randevu alamadım. Yaptırmasasam mı acaba diye düşünmüyor da değilim. Ayrıca şeker yüklemesi konusunda da tereddütlerim var. Siz yaptırcak mısınız doppler ve şeker yüklemesi?
İlk dozu hangi tarihte olmuştunuzGünaydın ikinciyi oldum cuma günü çok rahatım ilkinde ertesi gün ağrı olmaya başladı bu sefer ağrımadı 5 e tamamlicaz temmuzda üçüncüsü ömür boyu olmazmışım ozaman dr olmanızı istiyorsa olun
Kolay gelsin canimm haftada iki gunmuHerkeste günaydın kızlar çok yoğun bu hafta yüzyüze gidiyorum okula ve bugün nöbetim var
Sevsinler senin hickiriginiGünaydın hanımlar, ise gidenlere Allah kolaylık versin inşallah. Bugün bebisi hickirik tuttu ona uyandim çok tatlıydı ya :)
Aynen canım iki gün sağolasınKolay gelsin canimm haftada iki gunmu
Sevsinler senin hickirigini
Ben olmadım aynıyız gibi seninleKızlar benle aynı haftalarda olup tetanoz olmayan var mı doktorum 20de ol dedi 20 çoktan gecti. Sağlık ocağı 23.de diyor