2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ne güzel herkes 24. Haftada izine çıkmaktan bahsediyor çok özendim valla ama biz özel sektör çalışanları napıcaz benden başka özel sektör çalışanı yok sanırım
Ben varım canım ben de öğretmenim ama özelde çalışıyorum o yüzden 32.haftaya kadar bekleyeceğim izin için :)

Yalnız değilmişim destek hissettim Bi an
Ben de kendimi avutuyorum çalışmazsam evde sürekli yatarım hem çok kilo alırım hem de hareketsizlikten doğuramam diye Çalışırken ister istemez sürekli ayakta oluyorsun hareketli oluyorsun kolay doğururuz biz bence

Cnm gecmis olsun ilk saglikli gebeligim kasilma nasil oluyo acemiligimden dolayi bilmiyorum
Teşekkür ederim canım benim de ilk gebeliğim gebeliğin ilk zamanlarındaki gibi ani hareket edince olan kasılmalardan değil belirli süre ararlıklarla belirli uzunlukta süren kasılmalar belirli bir süre hareketsiz bırakıyor ama Allah'tan benim kasılmalarım 7-8 saniye kadar sürüp yarım saat bir saat kadar aralıklarla geliyordu

Cok pahali olmdi mi oraya devam etmk? Benm de tup bebek tedavsyle oldu cok sukur. Aklm da onlarda kaldi ama devam edersem epey tuzlu olacakti

Al benden de o kadar ya en sevindiğim kısmı o gerçekten. Evde olsam hem sürekli ye yat modunda olucam hem de zaman geçmicek. İnşallah dediğin gibi kolay dogururuz

Cok pahali olmdi mi oraya devam etmk? Benm de tup bebek tedavsyle oldu cok sukur. Aklm da onlarda kaldi ama devam edersem epey tuzlu olacakti
Evet biraz masraflı ama riskli bir gebelik geçirdim ikiz gebelikti düşük riski vardı bebeğimin birinin gelişimi yavaştı bu yüzden başka bir doktora güvenemedim aynı yere devam ediyorum ki maalesef bebeğimin birinin 8.haftada kalbi durdu ama düşmedi diğeri sağlıklı olduğu için o da içimde kalmak zorunda kaldı çünkü onun alınması veya düşmesi demek sağlıklı olanı da kaybetmem demekti o yüzden masraflı da olsa bebeğim için orda devam kararı aldık doktorumuza da güvendik her konuda yardımcı oluyor kanamam olduğunda gece arayıp uykusundan bile kaldırdık

Erken devlet ise bir ay sonra birdaha cagiyor bakıyor güzelce ama bir ay sonra yine gel diyor özel bilmiyorum
Evet canım özel.Daha önce aradığımda 20.haftanda gel dediler.bende 1 hafta daha beklemiş gibi oldum aslında ama yinede bilemedim bak şimdi

Bir hafta sonra yaptırsan daha iyi olabilir sanki canım erteleme imkanın varsa tabi
Erteleme imkanım olur aslında canım normalde 22 yada 23 haftalıkken giderim diyodum kendimce ama benim eşim şehir dışında çalışıyor bu perşembe gelecek ptesi geri dönecek o yüzden o da bebişini görsün istedim ama yinede kafama takılmıştı erkenmi acaba diye

Ya tabi o zamn haklsnz. Allah digerine saglikli,uzun omur versin insallah. Ne ilginc ve uzucu olms. Bize de dr bna her saat ulasablrsnz ama özele gttgnzde o an kim varsa onunla muhattap olursnz demsti. Hakli tabi ama mecburen..siz doğrusunu yapmssnz. Saglikla ilerlesin,kolaylikla da kucagnza alin insallah⚘

Merhaba benim akıntım bu aralar biraz arttı 21. Haftdayım benim gibi olanlar varmı aranızda? Doktora gitmeme var bir kaç hafta bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim

Amin inşallah Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

O kadar haklısın ki ben raporluyum doğuma kadar inan evde çatlıyorum keşke çalışabilsem diyorum zaman geçmiyor

İmkan meselesi canım herkes evladını büyürken birebir yanında olmak ister ama şartlar kazançlar buna engel olabiliyor artık sabahtan eşim öğleden sonra ben yanında ola ola büyütürüz bir şekilde
Esinle bakacaksınız bu çok normal. Ama bakıcıya yada cocuk ortada gezmesinden bahsediyorum ben cnm.

Yarenimm7914 canım detaylı randevun vard i sanırım nasıl geçti
Güzel geçti canım ama 22+3 üm sata göre doktorda doğruladı bakarken doğum temmuz başı görünüyor ama maşallah hareketli baş aşağı durmuş vs kağıda 21+3 yazmış 414gr kilomuz suyu yeterli konumu güzel parmaklar kalp beyin vs herşeyi güzel göründü şimdi kendi doktoruma gitmeye çalışcam sonuçları gösterim diye

Merhaba benim akıntım bu aralar biraz arttı 21. Haftdayım benim gibi olanlar varmı aranızda? Doktora gitmeme var bir kaç hafta bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
Canım akıntılarda artış olabilir dönem dönem eğer kokulu yada renginde değişme olursa doktoruna söyle.benimde akıntılarım bazen çok bazen az oluyor hiç belli olmuyor.ilk gebeliğimde de öyleydi doktor normal demişti olurda renginde değişme yada koku hissedersen haber ver demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…