Çok teşekkür ederim içim rahatladı.. kokusu yokCanım akıntılarda artış olabilir dönem dönem eğer kokulu yada renginde değişme olursa doktoruna söyle.benimde akıntılarım bazen çok bazen az oluyor hiç belli olmuyor.ilk gebeliğimde de öyleydi doktor normal demişti olurda renginde değişme yada koku hissedersen haber ver demişti
Maşallah canımm çok sevindim :) Bebişin kilosu da iyiymiş yerinde rahattır zamanında gelir insallah:) Bana bir rapor verdi onu attim doktorum ordan bakmıştı:)Güzel geçti canım ama 22+3 üm sata göre doktorda doğruladı bakarken doğum temmuz başı görünüyor ama maşallah hareketli baş aşağı durmuş vs kağıda 21+3 yazmış 414gr kilomuz suyu yeterli konumu güzel parmaklar kalp beyin vs herşeyi güzel göründü şimdi kendi doktoruma gitmeye çalışcam sonuçları gösterim diye
Maşallah Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin Bende 2+4 üm temmuz başı gibi görünüyor doğum ama doktorum haziran sonu gibi olabilir dedi ama galiba benimki biraz tosuncuk olacak sizinkinin kilosunu görünce aklıma takıldı eyvah nasıl doğuracam benGüzel geçti canım ama 22+3 üm sata göre doktorda doğruladı bakarken doğum temmuz başı görünüyor ama maşallah hareketli baş aşağı durmuş vs kağıda 21+3 yazmış 414gr kilomuz suyu yeterli konumu güzel parmaklar kalp beyin vs herşeyi güzel göründü şimdi kendi doktoruma gitmeye çalışcam sonuçları gösterim diye
22+4 üm yanlış yazılmışGüzel geçti canım ama 22+3 üm sata göre doktorda doğruladı bakarken doğum temmuz başı görünüyor ama maşallah hareketli baş aşağı durmuş vs kağıda 21+3 yazmış 414gr kilomuz suyu yeterli konumu güzel parmaklar kalp beyin vs herşeyi güzel göründü şimdi kendi doktoruma gitmeye çalışcam sonuçları gösterim
Ben uzaktan da olsa en başından beri çalışıyorum canım dersler toplantılar ders planları derken zaman nasıl geçti hiç anlamadım haftaya 5 aylık olucaz çoğu gitti azı kaldı resmenO kadar haklısın ki ben raporluyum doğuma kadar inan evde çatlıyorum keşke çalışabilsem diyorum zaman geçmiyor
Kesinlikle öyle evde her gün birbirinin aynı. Iş yapamıyorum, kalkıp yemek yapamıyorum. Onlarla uğraşsam yine vakit geçecek o da yok.Ben uzaktan da olsa en başından beri çalışıyorum canım dersler toplantılar ders planları derken zaman nasıl geçti hiç anlamadım haftaya 5 aylık olucaz çoğu gitti azı kaldı resmenBir sağlık problemi yaşamadığım sürece çalışmak iyi gelecek diye umuyorum
Nasil olacak mis canim oBende kilolu hamile kaldım o yüzden gittim sen değil bebek alıcak artık dedi inşallahh
kuzum bu yazı 02.06.2020 tarihli hala geçerliliğini koruyor mu?Kızlar çok şükür okula yazı gelmiş
Diyet listesi verdi hani bebek alıcak mesela doğumda ben az alırım aldığım kilo bebeğe gitmiş olucakNasil olacak mis canim o
çok iyi yapmışsın canım inşallah gönlünce olurDiyet listesi verdi hani bebek alıcak mesela doğumda ben az alırım aldığım kilo bebeğe gitmiş olucakörngin 10 kilo alsam 4 kiloya yakın bebek gerisi ödem olmuş olucak yağ olarak bana kalmicak hem hemen eski kiloma dönücem hemde bebeğim sağlıklı olur inşallah
Erkekler değil ama kızlar bir kız kardeşe çok ihtiyaç duyuyorEvet çok doğru söylemiş Adem hoca ben de katılıyorum canım. Hatta kiz kardeşi olsun istiyorum bi tane de ben. Teyze kavramı gerçekten çok güzel bir duygu çünkü.. Allah herkese nasip etsin inşallah
Ben ikisini de yaptıracağım canım özellikle şeker yüklemesini çünkü ailemde şeker hastası olan çok kişi var kilomda çok o yüzden endişelerim var şekerden dolayıTatşı krizlerin gelmezse ben de uygulayacağım. Doktorum kilo konusunda baya kızmıştı en son
Kızlar bir de ben doppler için bir türlü randevu alamadım. Yaptırmasasam mı acaba diye düşünmüyor da değilim. Ayrıca şeker yüklemesi konusunda da tereddütlerim var. Siz yaptırcak mısınız doppler ve şeker yüklemesi?
Dinleme kimseyi de sen herkes farklı bide bak herkes anne ana olmak için uğraşıyor denekki zor değil Allahim o günümüzde hepimize yar ve yardımcımiz olsun iyi ebeler denk gelir inşallah bol bol dua edelimKiz hakkında hic gulecegim yoktu yaa ne guzel anlatmissin keske herkes boyle anlatsa ilk dogum yapcaklara yada kotuyuse bile güzel yonlerini anlatsalar en azindan korkarak gitmezsin doguma
Kesinlikle öyle canım. 3. nün kız olacağını bilsem hiç durmam hemen arkasından getirirdim vallaErkekler değil ama kızlar bir kız kardeşe çok ihtiyaç duyuyor
Doppler i yaptırdım şeker yüklemesi de yaptıracam ailemde çok kişide şeker hastalığı var ve bu aralar dilim damağım çok kuruyor ve acayip çok su içiyorum inşallah şeker çıkmaz çünkü sürekli tatlı aşeriyorumTatşı krizlerin gelmezse ben de uygulayacağım. Doktorum kilo konusunda baya kızmıştı en son
Kızlar bir de ben doppler için bir türlü randevu alamadım. Yaptırmasasam mı acaba diye düşünmüyor da değilim. Ayrıca şeker yüklemesi konusunda da tereddütlerim var. Siz yaptırcak mısınız doppler ve şeker yüklemesi?
Bir şey soracağım açlık kan şekerine bakarak şekerimizle ilgili bir yorum yapmak doğru olur muDoppler i yaptırdım şeker yüklemesi de yaptıracam ailemde çok kişide şeker hastalığı var ve bu aralar dilim damağım çok kuruyor ve acayip çok su içiyorum inşallah şeker çıkmaz çünkü sürekli tatlı aşeriyorum