Ay nasil hissettinnnGünaydın hanımlar, ise gidenlere Allah kolaylık versin inşallah. Bugün bebisi hickirik tuttu ona uyandim çok tatlıydı ya :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay nasil hissettinnnGünaydın hanımlar, ise gidenlere Allah kolaylık versin inşallah. Bugün bebisi hickirik tuttu ona uyandim çok tatlıydı ya :)
Sağlık ocagini arasam mıBen olmadım aynıyız gibi seninle
Cok sevindim hersey yolunda olmasina canim☺☺☺☺☺ bende pazartedi gidicemm. Tam 19+1 oluyorum allahin izniylen. Hem vinsiyet ögrenicez hemde 2.tarama olucak organlari frlan bakilacak ölcülecek hep istegünaydın kızlarr benim kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunca ama hiç yüzünü göremedik sırtüstü yatmıştı hiç göremedim 3 hafta öncede öyleydi eşime diyorum acaba ozamandan beri öyle mi duruyor orda doktor nasıl rahatsa o şekilde durur dedi . ayrıntılı ultrason vakti geldi dedi inşallah oda temiz çıkar sizler yaptırdınız mı ?
Bir bölge de dışardan görülecek şekilde atmalar oldu canım böyle 2 3 dakika sürdü çok tatlıydı ya :)Ay nasil hissettinnn
Ayyyyyy cok heycanli masaAllahyerimmmBir bölge de dışardan görülecek şekilde atmalar oldu canım böyle 2 3 dakika sürdü çok tatlıydı ya :)
Sağlık ocaklarının kimisi 20 demiş kimisi 17. Haftayı geçirme demiş bak seninki 23 demiş beni de 19. Haftada çağırdılar hepsinde farklı bir uygulama varSağlık ocagini arasam mı
Nasil oluyor hickirik tutunca ben ayirt edemiyorum hic hickirik mi sadece donmesini ayirt ediyorumGünaydın hanımlar, ise gidenlere Allah kolaylık versin inşallah. Bugün bebisi hickirik tuttu ona uyandim çok tatlıydı ya :)
22. Haftadayım canım ilk kez dışardan bu kadar net görülüyor az kalmış yakında sen de görürsün insallah :)Ayyyyyy cok heycanli masaAllahyerimmm
Bende gobek hic cikmadi canim benim bu hafta 5. Ayi dolduruyoruz ayni ben hic degismedimGünaydin bu arada kizlarrrr . Ay bi soguk almisim ölüyorum valla. Burun bas agrisi bogaz agrisi.. neyse bunada sükür.. bu arada benim gibi göbüsü kücük olanlar varmi birazcik büyüdü gibi ama yinede düsünüyorum 4.5 ayligim göbüsüm bu kadar kücük acaba diyorum bebek büyümüyormu felan dilan. Cuma gördügüme ragmen yani ahhh ahh bu merakimiu hic gecmiycek
Çok geçmiş olsun canım bende de pek göbek var sayılmaz senle aramızda beş altı gün var ben daha iki ay hamile göbeği beklemiyorum İç karnımız geniş olmalıGünaydin bu arada kizlarrrr . Ay bi soguk almisim ölüyorum valla. Burun bas agrisi bogaz agrisi.. neyse bunada sükür.. bu arada benim gibi göbüsü kücük olanlar varmi birazcik büyüdü gibi ama yinede düsünüyorum 4.5 ayligim göbüsüm bu kadar kücük acaba diyorum bebek büyümüyormu felan dilan. Cuma gördügüme ragmen yani ahhh ahh bu merakimiu hic gecmiycek
Bende olmadim canim bugun testlerini verdim nasipse yarim ogleden sonra olacagimBen olmadım aynıyız gibi seninle
Gecmis olsun bu aradaGünaydin bu arada kizlarrrr . Ay bi soguk almisim ölüyorum valla. Burun bas agrisi bogaz agrisi.. neyse bunada sükür.. bu arada benim gibi göbüsü kücük olanlar varmi birazcik büyüdü gibi ama yinede düsünüyorum 4.5 ayligim göbüsüm bu kadar kücük acaba diyorum bebek büyümüyormu felan dilan. Cuma gördügüme ragmen yani ahhh ahh bu merakimiu hic gecmiycek
Ayy insaAllllaahh22. Haftadayım canım ilk kez dışardan bu kadar net görülüyor az kalmış yakında sen de görürsün insallah :)
Cok sagol canimGecmis olsun bu arada
Cok sagol canim. evet sanirim öylr. Demekki benden olanlarda var sükür benim 2 3aylik göbüs gibiÇok geçmiş olsun canım bende de pek göbek var sayılmaz senle aramızda beş altı gün var ben daha iki ay hamile göbeği beklemiyorum İç karnımız geniş olmalı
vallq bendede. Ayni b3n. Hic dehisiklik yok. Sadrce yemek yedikten sonra acccayip bir sisme ve gerilme oluyor.Bende gobek hic cikmadi canim benim bu hafta 5. Ayi dolduruyoruz ayni ben hic degismedim
Oh cok sukur hepimiz artik buyuyoruz hissetmezken daha cok tedirgindik bebeklerimizi ❤ nasil mucize ya icimizde minik bir insan buyuyorKızlar ilk defa dün gece hareketini dışardan farkettik.Hemen göbeğimi açtım.Eşim de gördü.İndi kalktı resmen göbek deliğimin yanı.Çok güzeldi
Ben iki hafta gecince bekliyorum artik gobek artik kendi kiyafetlerimden sıkıldimvallq bendede. Ayni b3n. Hic dehisiklik yok. Sadrce yemek yedikten sonra acccayip bir sisme ve gerilme oluyor.