2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Günaydin bu arada kizlarrrr . Ay bi soguk almisim ölüyorum valla. Burun bas agrisi bogaz agrisi..😭😭 neyse bunada sükür.. bu arada benim gibi göbüsü kücük olanlar varmi😭🤣 birazcik büyüdü gibi ama yinede düsünüyorum 4.5 ayligim göbüsüm bu kadar kücük🤣 acaba diyorum bebek büyümüyormu felan dilan. Cuma gördügüme ragmen yani🤣 ahhh ahh bu merakimiu hic gecmiycek

günaydın kızlarr benim kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunca ama hiç yüzünü göremedik sırtüstü yatmıştı hiç göremedim 3 hafta öncede öyleydi eşime diyorum acaba ozamandan beri öyle mi duruyor orda :KK70: doktor nasıl rahatsa o şekilde durur dedi . ayrıntılı ultrason vakti geldi dedi inşallah oda temiz çıkar sizler yaptırdınız mı ?
Cok sevindim hersey yolunda olmasina canim☺☺☺☺☺🌸🌸🌸🥰 bende pazartedi gidicemm. Tam 19+1 oluyorum allahin izniylen. Hem vinsiyet ögrenicez hemde 2.tarama olucak organlari frlan bakilacak ölcülecek hep iste

Günaydin bu arada kizlarrrr . Ay bi soguk almisim ölüyorum valla. Burun bas agrisi bogaz agrisi..😭😭 neyse bunada sükür.. bu arada benim gibi göbüsü kücük olanlar varmi😭🤣 birazcik büyüdü gibi ama yinede düsünüyorum 4.5 ayligim göbüsüm bu kadar kücük🤣 acaba diyorum bebek büyümüyormu felan dilan. Cuma gördügüme ragmen yani🤣 ahhh ahh bu merakimiu hic gecmiycek
Bende gobek hic cikmadi canim benim bu hafta 5. Ayi dolduruyoruz ayni ben hic degismedim

Çok geçmiş olsun canım bende de pek göbek var sayılmaz senle aramızda beş altı gün var ben daha iki ay hamile göbeği beklemiyorum🤣 İç karnımız geniş olmalı😅

Gecmis olsun bu arada

Çok geçmiş olsun canım bende de pek göbek var sayılmaz senle aramızda beş altı gün var ben daha iki ay hamile göbeği beklemiyorum🤣 İç karnımız geniş olmalı😅
Cok sagol canim.🤣 evet sanirim öylr. Demekki benden olanlarda var sükür 🤣 benim 2 3aylik göbüs gibi

Kızlar ilk defa dün gece hareketini dışardan farkettik.Hemen göbeğimi açtım.Eşim de gördü.İndi kalktı resmen göbek deliğimin yanı.Çok güzeldi🧿
Oh cok sukur hepimiz artik buyuyoruz hissetmezken daha cok tedirgindik bebeklerimizi 😍❤ nasil mucize ya icimizde minik bir insan buyuyor

X