Önce çok tuhaf oldu içim.Çok garipti.Karın hareket ediyor.Dokunamadım hattaOh cok sukur hepimiz artik buyuyoruz hissetmezken daha cok tedirgindik bebeklerimizi❤ nasil mucize ya icimizde minik bir insan buyuyor
Ahahhqhahq aynrn bende. Hamissss elbiseleri almak istiyorumBen iki hafta gecince bekliyorum artik gobek artik kendi kiyafetlerimden sıkıldim
hadi bakalım annesi pazartesi gününe az kaldı .2.li değil detaylıdır o benimki gibi 2.tarama 14.haftaya kadar yapılıyor bildiğim kadarıylaCok sevindim hersey yolunda olmasina canim☺☺☺☺☺bende pazartedi gidicemm. Tam 19+1 oluyorum allahin izniylen. Hem vinsiyet ögrenicez hemde 2.tarama olucak organlari frlan bakilacak ölcülecek hep iste
Ben daha yeni oldum 23+2 idimKızlar benle aynı haftalarda olup tetanoz olmayan var mı doktorum 20de ol dedi 20 çoktan gecti. Sağlık ocağı 23.de diyor
Kız sen ne güzel zayıf hamile kalmışsın ben diyetteyken hamile kaldım ama Allahtan diyete girmiştim 15 kilo verdim hamile olduğumu öğrendimçok iyi yapmışsın canım inşallah gönlünce olurben 57 ile hamile kaldım şu an 61 geliyorum hayırlısı bakalım
ben varım canım .18+3 şuan benimde ebem 20.haftaya kadar yapabiliriz dedi aşı yokmuş onu bekliyorum ben bakalım olmasa eczaneden alıp kendim yaptırıcamKızlar benle aynı haftalarda olup tetanoz olmayan var mı doktorum 20de ol dedi 20 çoktan gecti. Sağlık ocağı 23.de diyor
canım ilk doz mu senin bana da 20.haftaya kadar dedilerBen daha yeni oldum 23+2 idim
aynıyız galiba canım bende 58 le hamile kaldım 18+3 şuan 61,4 olmuşum akşam baktım .göbişin çıktı mı peki nsl hissediyosunçok iyi yapmışsın canım inşallah gönlünce olurben 57 ile hamile kaldım şu an 61 geliyorum hayırlısı bakalım
Bende ilk dondugunde kasildim kaldim korktum bisey mi oldu ki diyeÖnce çok tuhaf oldu içim.Çok garipti.Karın hareket ediyor.Dokunamadım hattaSağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Hahaha çok güldüm yaaaa. Ayyy kız korkma daha ne tekmeler yiceksin, daha bebis büyücek inşallah o zmn döndüğünde karnının şekli değişecekBende ilk dondugunde kasildim kaldim korktum bisey mi oldu ki diye
Çok ilginç gerçekten ne yapacağız ki şimdiSağlık ocaklarının kimisi 20 demiş kimisi 17. Haftayı geçirme demiş bak seninki 23 demiş beni de 19. Haftada çağırdılar hepsinde farklı bir uygulama var
Geçmiş olsun canım ilk doz değil mi bir daha olacak misin doktorum bana tek doz yeter dedkBen daha yeni oldum 23+2 idim
Çok farklı yorumluyorlar gerçekten bana da 20den sonra istediğin zaman olabilirsin dediler canım 23,te ariycaz dediler ama yine de insan tedirgin oluyor. Tek doz mu olacaksin pekiben varım canım .18+3 şuan benimde ebem 20.haftaya kadar yapabiliriz dedi aşı yokmuş onu bekliyorum ben bakalım olmasa eczaneden alıp kendim yaptırıcam
Canım ilk dozu 18.haftada yaptılar bana 2.doz 22haftalıkken olacaksın dediler 9 marttada 2.dozu olucam inşallahKızlar benle aynı haftalarda olup tetanoz olmayan var mı doktorum 20de ol dedi 20 çoktan gecti. Sağlık ocağı 23.de diyor
Ay iste detaylihadi bakalım annesi pazartesi gününe az kaldı .2.li değil detaylıdır o benimki gibi 2.tarama 14.haftaya kadar yapılıyor bildiğim kadarıyla
Herkesin farklı ya çok kafam karıştıCanım ilk dozu 18.haftada yaptılar bana 2.doz 22haftalıkken olacaksın dediler 9 marttada 2.dozu olucam inşallah
5 nisanda ikinci doz dedi amaÇok ilginç gerçekten ne yapacağız ki şimdi
Geçmiş olsun canım ilk doz değil mi bir daha olacak misin doktorum bana tek doz yeter dedk
Çok farklı yorumluyorlar gerçekten bana da 20den sonra istediğin zaman olabilirsin dediler canım 23,te ariycaz dediler ama yine de insan tedirgin oluyor. Tek doz mu olacaksin peki
Başınız sağ olsunKızlar merhaba hepinize. Kızlar ben kız kardeşimi kaybettim dört gün önce metanetli olmaya çalışıyorum ama elde değil kardeşim çok büyük acı.dun burnum kanadı tansiyonu mu ölçtüm 13 8 di. Limonlu su yaptılar içtim düştü sonra. Doktor a gitmek istemedim. Üzüntüden dur diye de. Gebelikte kaç olunca tehlikeli olmaya başlıyor tansiyon
Başın sağolsun canım rabbim sabır versin hep yüksekse başlatırlar stres anında yukselebiliyor normal. 14-10 olunca diye biliyorum daha dogrusu küçüğü 10 olunca alfamet başlanıyor diye biliyorum.Sürekli takip et kendiniKızlar merhaba hepinize. Kızlar ben kız kardeşimi kaybettim dört gün önce metanetli olmaya çalışıyorum ama elde değil kardeşim çok büyük acı.dun burnum kanadı tansiyonu mu ölçtüm 13 8 di. Limonlu su yaptılar içtim düştü sonra. Doktor a gitmek istemedim. Üzüntüden dur diye de. Gebelikte kaç olunca tehlikeli olmaya başlıyor tansiyon
Oyle mi demek ki bir ay sonra da ikinci doz olacak. Ben hala beklemedeyim5 nisanda ikinci doz dedi ama
Allah gani gani rahmet eylesin. Allah sabirlar versin. Cok buyuk aci denebilecek bir sey bulamiyorum ama metanetli olmak sart, kardesin de bunu isterdi onu uzmemek icin metanetli olmak zorundasin canim. Allah yardimcin olsun. Allah kardesinin mekanini cennetin en guzel koselerinden biri yapsin insaallah.Kızlar merhaba hepinize. Kızlar ben kız kardeşimi kaybettim dört gün önce metanetli olmaya çalışıyorum ama elde değil kardeşim çok büyük acı.dun burnum kanadı tansiyonu mu ölçtüm 13 8 di. Limonlu su yaptılar içtim düştü sonra. Doktor a gitmek istemedim. Üzüntüden dur diye de. Gebelikte kaç olunca tehlikeli olmaya başlıyor tansiyon