2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
2018 haziran annesiyim orda bi arkadaşın başına gelmişti erken kasılmalar, hastahaneye gitti bir kaç gün yatış yapıldı, serum verildi, doğumu durdurdular yalnış hatırlamıyorsam 28 hafta falandı. O yüzden her kasılma elbette doğum başlangıcı değildir ama kendinizi çok kötü hissediyorsanız mutlaka doktora gidin. Yazılanları okuyunca paylaşmak istedim. Umarım herkes zamanında, sağlıkla evladını kucağına alır.

Adem güneşin bir yazısı vardı az kardesli aileler torunları bile dar bir aileye mahkum ediyorlar diye.hala dayı teyze yok. Bende 34 um ikinci olacak nasipse uslu olursa bebeğim düşünüyorum 3. Yu bakalım
Evet çok doğru söylemiş Adem hoca ben de katılıyorum canım. Hatta kiz kardeşi olsun istiyorum bi tane de ben. Teyze kavramı gerçekten çok güzel bir duygu çünkü.. Allah herkese nasip etsin inşallah

kızlar biz doğum iznine ayrılınca rapor parası ne kadar geçcek elimize ayıptır sorması iki kademeyle olucakmış nasıl oluyor anlatrımısınız

Benim bir yakınım 26 haftalık doğum yapmış bebeği iki ay kadar hastanede küvezde kalmış çok şükür şimdi kocaman kız olmuş evet her kasılma doğum kasılması değil ama dün kasılmalarım için doktor apar topar çağırınca ihmal etmemem gerektiğini öğrenmiş oldum

Aynen canım ya raporlarla bir ay daha uzatabiliriz ama ama herhalde ekim sonu kasım başı gibi başlayacağız yani keşke ücretsiz izine ayrılma imkanım olsa ama mümkün değil
Bakacak biri varsa anne kayınvalide ücretsize hiç gerek yok bence ama küçücük çocuğu bakıcıya vermek istemiyorum ben. Bizim buralarda zaten kimse yaşını doldurmamış bebeğe bakmak istemiyor. Annem engelli kayınvalidem çok yaşlı eşime diyorum en kötü ihtimalle çocukları okula götürür dersi boş olanlara kakalarız

Biz de eşimle dönüşümlü bakacağız zaten birimiz sabahçı birimiz öğleci olacak artık eşim nasıl bakar hiçbir fikrim yok

Ne güzel canım ya kredimiz var bizim o yüzden mecbur çalışmam lazım üç aylık bebişi bırakıp çalışmakta zor olsa gerek
Bizimde var cnm kredimiz ama bizim için çocuklar daha önemli, artık sikacağız bir türlü giderleri. Çünkü en hgüzel günleri kaçırmak istemiyoruz. Az da kazansan cokda kazansan aynı, bunu öğrendik biz... Ne kadar çok para girerse o kadar giderin oluyor

İmkan meselesi canım herkes evladını büyürken birebir yanında olmak ister ama şartlar kazançlar buna engel olabiliyor artık sabahtan eşim öğleden sonra ben yanında ola ola büyütürüz bir şekilde

Tabi normal en güzel tabi ki takdir ilahi bazı şeyler ters giderse elimizden gelen bişey olmaz ama tapu tapu sancı cekeceksin bittiğinde hiç bişey aklında yok benim 3 doğum yaptım inan beynimi o kadar yoruyorum ki o acıyı hatırlamak için ama yok Allahim takdiri bak her türlü acı yi beyin kaydetiyor ana doğum yok doğum ediyorsun dikiş nakış yoksa oo albay gibisin varsa da azcik asker gibi kalkıyorsun bebeğin seninle oo mis gibi

Cnm gecmis olsun ilk saglikli gebeligim kasilma nasil oluyo acemiligimden dolayi bilmiyorum

Kiz hakkında hic gulecegim yoktu yaa ne guzel anlatmissin keske herkes boyle anlatsa ilk dogum yapcaklara yada kotuyuse bile güzel yonlerini anlatsalar en azindan korkarak gitmezsin doguma

Ne güzel herkes 24. Haftada izine çıkmaktan bahsediyor çok özendim valla ama biz özel sektör çalışanları napıcaz benden başka özel sektör çalışanı yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…