- 22 Kasım 2017
- 259
- 529
Evet çok doğru söylemiş Adem hoca ben de katılıyorum canım. Hatta kiz kardeşi olsun istiyorum bi tane de ben. Teyze kavramı gerçekten çok güzel bir duygu çünkü.. Allah herkese nasip etsin inşallahAdem güneşin bir yazısı vardı az kardesli aileler torunları bile dar bir aileye mahkum ediyorlar diye.hala dayı teyze yok. Bende 34 um ikinci olacak nasipse uslu olursa bebeğim düşünüyorum 3. Yu bakalım
Doğum izni komple yaz tatiline gidiyorEvet ya korkutular. onu bilmiyorum ama eklenemez sanırım diye düşündüm
Benim bir yakınım 26 haftalık doğum yapmış bebeği iki ay kadar hastanede küvezde kalmış çok şükür şimdi kocaman kız olmuş evet her kasılma doğum kasılması değil ama dün kasılmalarım için doktor apar topar çağırınca ihmal etmemem gerektiğini öğrenmiş oldum2018 haziran annesiyim orda bi arkadaşın başına gelmişti erken kasılmalar, hastahaneye gitti bir kaç gün yatış yapıldı, serum verildi, doğumu durdurdular yalnış hatırlamıyorsam 28 hafta falandı. O yüzden her kasılma elbette doğum başlangıcı değildir ama kendinizi çok kötü hissediyorsanız mutlaka doktora gidin. Yazılanları okuyunca paylaşmak istedim. Umarım herkes zamanında, sağlıkla evladını kucağına alır.
Aynen canım ya raporlarla bir ay daha uzatabiliriz ama ama herhalde ekim sonu kasım başı gibi başlayacağız yani keşke ücretsiz izine ayrılma imkanım olsa ama mümkün değilDoğum izni komple yaz tatiline gidiyor
Bakacak biri varsa anne kayınvalide ücretsize hiç gerek yok bence ama küçücük çocuğu bakıcıya vermek istemiyorum ben. Bizim buralarda zaten kimse yaşını doldurmamış bebeğe bakmak istemiyor. Annem engelli kayınvalidem çok yaşlı eşime diyorum en kötü ihtimalle çocukları okula götürür dersi boş olanlara kakalarızAynen canım ya raporlarla bir ay daha uzatabiliriz ama ama herhalde ekim sonu kasım başı gibi başlayacağız yani keşke ücretsiz izine ayrılma imkanım olsa ama mümkün değil
Ben ücretsiz izin alacağım sükürki o şansım var.Aynen canım ya raporlarla bir ay daha uzatabiliriz ama ama herhalde ekim sonu kasım başı gibi başlayacağız yani keşke ücretsiz izine ayrılma imkanım olsa ama mümkün değil
Biz de eşimle dönüşümlü bakacağız zaten birimiz sabahçı birimiz öğleci olacak artık eşim nasıl bakar hiçbir fikrim yokBakacak biri varsa anne kayınvalide ücretsize hiç gerek yok bence ama küçücük çocuğu bakıcıya vermek istemiyorum ben. Bizim buralarda zaten kimse yaşını doldurmamış bebeğe bakmak istemiyor. Annem engelli kayınvalidem çok yaşlı eşime diyorum en kötü ihtimalle çocukları okula götürür dersi boş olanlara kakalarız
Ne güzel canım ya kredimiz var bizim o yüzden mecbur çalışmam lazım üç aylık bebişi bırakıp çalışmakta zor olsa gerekBen ücretsiz izin alacağım sükürki o şansım var.
Ay öyle bir imkan olsa mükemmel olur vallaBiz de eşimle dönüşümlü bakacağız zaten birimiz sabahçı birimiz öğleci olacak artık eşim nasıl bakar hiçbir fikrim yok
Bizimde var cnm kredimiz ama bizim için çocuklar daha önemli, artık sikacağız bir türlü giderleri. Çünkü en hgüzel günleri kaçırmak istemiyoruz. Az da kazansan cokda kazansan aynı, bunu öğrendik biz... Ne kadar çok para girerse o kadar giderin oluyorNe güzel canım ya kredimiz var bizim o yüzden mecbur çalışmam lazım üç aylık bebişi bırakıp çalışmakta zor olsa gerek
Evet yaa ama şimdi çıktım 75 olmuşum liste verdi bakalım
İmkan meselesi canım herkes evladını büyürken birebir yanında olmak ister ama şartlar kazançlar buna engel olabiliyor artık sabahtan eşim öğleden sonra ben yanında ola ola büyütürüz bir şekildeBizimde var cnm kredimiz ama bizim için çocuklar daha önemli, artık sikacağız bir türlü giderleri. Çünkü en hgüzel günleri kaçırmak istemiyoruz. Az da kazansan cokda kazansan aynı, bunu öğrendik biz... Ne kadar çok para girerse o kadar giderin oluyor
Tabi normal en güzel tabi ki takdir ilahi bazı şeyler ters giderse elimizden gelen bişey olmaz ama tapu tapu sancı cekeceksin bittiğinde hiç bişey aklında yok benim 3 doğum yaptım inan beynimi o kadar yoruyorum ki o acıyı hatırlamak için ama yok Allahim takdiri bak her türlü acı yi beyin kaydetiyor ana doğum yok doğum ediyorsun dikiş nakış yoksa oo albay gibisin varsa da azcik asker gibi kalkıyorsun bebeğin seninle oo mis gibiGünaydın kızlar dünkü soruma bir sürü kişi cevap vermiş parça parça okuduğum için alıntılayamadım teşekkür ederim :) Benim yengeme sonda takmak için gelmişlerdi hiç unutmam 7 sene önce, özeldeydi o da. Biz dışarı çıkmıştık ama içeriden nasıl çığlıklar geliyorO sırada halamlar gelmişti çığlıkları duyunca aa doğuruyor mu demişlerdi. O çığlıklar kaldı tabi aklımda. Ama benim yengemin canı da çok tatlıdır normal doğumu hiç düşünmeden sezeryan istemişti ondan da olabilir o çığlıklar :) Ben eskiden etraftan duyduğum korku dolu hikayelerden sonra asla normal doğurmam sezeryan doğurucam ben derdim. Ama şu an fikrim tamamen değişti tabi normal doğurabilmek için ne gerekiyorsa yapıcam diyorum şu an :) Ben normal için uğraşayım da hangisi nasipse artık :)
Erken devlet ise bir ay sonra birdaha cagiyor bakıyor güzelce ama bir ay sonra yine gel diyor özel bilmiyorumBu arada kızlar bende cumaya detaylı için randevu aldım cuma 20+6 olcaz erkenmi sizce ?
Cnm gecmis olsun ilk saglikli gebeligim kasilma nasil oluyo acemiligimden dolayi bilmiyorumBenim bir yakınım 26 haftalık doğum yapmış bebeği iki ay kadar hastanede küvezde kalmış çok şükür şimdi kocaman kız olmuş evet her kasılma doğum kasılması değil ama dün kasılmalarım için doktor apar topar çağırınca ihmal etmemem gerektiğini öğrenmiş oldum
Bir hafta sonra yaptırsan daha iyi olabilir sanki canım erteleme imkanın varsa tabiBu arada kızlar bende cumaya detaylı için randevu aldım cuma 20+6 olcaz erkenmi sizce ?
Kiz hakkında hic gulecegim yoktu yaa ne guzel anlatmissin keske herkes boyle anlatsa ilk dogum yapcaklara yada kotuyuse bile güzel yonlerini anlatsalar en azindan korkarak gitmezsin dogumaTabi normal en güzel tabi ki takdir ilahi bazı şeyler ters giderse elimizden gelen bişey olmaz ama tapu tapu sancı cekeceksin bittiğinde hiç bişey aklında yok benim 3 doğum yaptım inan beynimi o kadar yoruyorum ki o acıyı hatırlamak için ama yok Allahim takdiri bak her türlü acı yi beyin kaydetiyor ana doğum yok doğum ediyorsun dikiş nakış yoksa oo albay gibisin varsa da azcik asker gibi kalkıyorsun bebeğin seninle oo mis gibi