- 15 Ocak 2020
- 760
- 1.170
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.901
Kızlar bi ağrı girdi normal kasik ağrılarımdan sadece sırtıma da vurdu 5 6 damla kanamam geldi acile gidiyorum simdi nolur dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 85 lira falan odedim ozelde ama bazi arkadaslar cok daha fazla odemisler sanirimKuzular bişey sormak istiyorum onceki sayfalarda sordum gören olmadı sanırım.kalp atışı olunca genel tahlil istedi doktorum.bazıları hastahanede bazıları sağlık ocağında yapılıyormuş bunların fiyatları ne kadar tutuyorsizler yaptırdınız mı
7+2 benim su an randevu tarihimde 10 hafta olacakİnternetten araştırdım ama öyle yazmıyor sadece ultrasonda bakılıyormuş sonra kan alınıyormuş ama nasıl alınıyor bilmiyorum hiç sen kaç haftalık oldun şuan benim bebek şuan böyle
Kuzum ben onu da içtim direk çıkarttım kullanmıyorum artıkKızlar bende bulantı mide yanması çok fazla artmıştı. Geceleri uyuyamıyorum. Kefir içip hemen çıkarttım. Ne yesem olmadı. Bugün dr randevum vardı. Bana gaviscon verdi. Birde bi ilaç verdi uyumamı sağlayacağını söyledi.
Aaa çok değilmiş ben nerden duydum bilmiyorum 1000 TL falan tutuyor diye duydumBen 85 lira falan odedim ozelde ama bazi arkadaslar cok daha fazla odemisler sanirim
Bende aynı durumdayım canımFelaket şekilde hem de kuzum. Karnım 4 5 aylık hamile karnı gibi. Sürekli gaz var. Afedersin çıkaramıyorum da. Sürekli geğirme hissi oluşuyor.
Ona Bi çözüm bulamadım henüz malesef.
canim umarim bisey yoktur guzel haberle donersinKızlar bi ağrı girdi normal kasik ağrılarımdan sadece sırtıma da vurdu 5 6 damla kanamam geldi acile gidiyorum simdi nolur dua edin
Canım hemen yaz bize kalp atışı duymuş muydun sen tam hatırlayamadımKızlar bi ağrı girdi normal kasik ağrılarımdan sadece sırtıma da vurdu 5 6 damla kanamam geldi acile gidiyorum simdi nolur dua edin
Bana bugün rapor çıkarttı ama bulamıyorum iğneyi hiç bir eczanede yokmuş delircem vallaDoktor deri altı olması yeterli dedi. Göbek kol bacak kalca olur dedi
Aktarlarda genelde su içinde satılıyor canımBen de bi sıkıntı yaratmadı canım az tüketmeye çalış rahatsız etmesin ama faydası çok yararlanmaya çalışmakta fayda var hatta mayasını bulursam evde kendim yapicam:))
birisi yazmisti burda 800 lira mi ne istediler demisti yanlis hatirlamiyosam bende sasirmistimAaa çok değilmiş ben nerden duydum bilmiyorum 1000 TL falan tutuyor diye duydum
Aynen bnde şimdi mesajları okuyordum ama şükür bendede simdilik hiç bulantı yok bı dün oldu sabah ama sadece bulantı kusma faln almadı yani sonra geçti smdi şükür iyiyim yok yani 6+2yim bu arada kızımda 5ay kusmustm ben inş bunda olmaz daha böyle devam eder kızlar. Midesi bulananlarA da Allah yardm etskn çok yaşadığım için çok iyi anliyrm inş en kısa zmanda geçer hepinizinMesajları okudum genelde herkesin 6.hafta gibi başlamış bulantılar. Ben daha 4+1 oldum bugün başladı bulantı halsizlik baş dönmesi. İlk hamileliğimde bu kadar erken başlamamıştı diye hatırlıyorum. Daha dün öğrendim bugün bu haldeyim. Nasıl geçecek bu haftalar acaba
Hangi ildesinBana bugün rapor çıkarttı ama bulamıyorum iğneyi hiç bir eczanede yokmuş delircem valla
Benimde 6+1 bu gün.kalp atışını duydunuz muAynen bnde şimdi mesajları okuyordum ama şükür bendede simdilik hiç bulantı yok bı dün oldu sabah ama sadece bulantı kusma faln almadı yani sonra geçti smdi şükür iyiyim yok yani 6+2yim bu arada kızımda 5ay kusmustm ben inş bunda olmaz daha böyle devam eder kızlar. Midesi bulananlarA da Allah yardm etskn çok yaşadığım için çok iyi anliyrm inş en kısa zmanda geçer hepinizin
Henüz büyüme ve kararma başlamadı ama sertleşme ve damarlar belirginleşmeye başladı :)gogus ucunuzda buyudu mu kahverengi kisim benim genisledi biraz
O bendede var afedersiniz üstten gaz çıkarınca o kadar çok rahatlıyorum ki ve sürekli gazım var kızımdada öyleydi gerçiDeneyeyim inşallah canım.sende de gaz var mi canım midemde çok fazla şişlik var benim
Kuzular bişey sormak istiyorum onceki sayfalarda sordum gören olmadı sanırım.kalp atışı olunca genel tahlil istedi doktorum.bazıları hastahanede bazıları sağlık ocağında yapılıyormuş bunların fiyatları ne kadar tutuyorsizler yaptırdınız mı
Kızlar bi ağrı girdi normal kasik ağrılarımdan sadece sırtıma da vurdu 5 6 damla kanamam geldi acile gidiyorum simdi nolur dua edin
evet damarlar benimde yesil yesil gorunuyorHenüz büyüme ve kararma başlamadı ama sertleşme ve damarlar belirginleşmeye başladı :)
Yok.cnm.keseyi gordik sadece 5.haftada sonra 1hafta sonra gel dedi ben gtmedm.daha siz duydunuzmuBenimde 6+1 bu gün.kalp atışını duydunuz mu