2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende 36 yaşındayım. İlk bebiş olcak. Geç kaldım biraz 😟
Olsun.Saglikla gelsin.Genetik test yaptıracak mısınız?ikili taramada 35 yaş üstü risk otomatik geldiği için artık genetik teste yönlendiriyorlar.Pahali ama kesin sonuç tabi.Yalniz down sendromu ve birkaç genetik hastalığa bakılıyor sadece.Hepsine bakılsa keşke.Ben 2.oğlumda yaptırmıştım 2500 TL idi.

gunaydin kizlar🌸 benim kontrolumde bayramdan sonra daha cok var ya bisey olurda farkedemezsem diye icimde korku var. Biz kalp atisini falan duyduk ama allah korusun bebege bisey olursa kalbi durursa ben bunu farkeder miyim acaba?
Benim de 1 Haziranda hayırlısı ile kontrolüm aynen korkularım vesveselerim var sanaha karşı uyanıp uyuyamıyorum aklım takılıyor düşünmemeye çalışıyorum felan filan göğüs ağrım çoktu bugün daha az bu bile kafamı kurcalıyor.. hakkımızda hayırlısı Rabbim bize bağışlasın sağlıkla hayırla huzurla evlatlarımızı inşallah 🙏🏻

Benim de 1 Haziranda hayırlısı ile kontrolüm aynen korkularım vesveselerim var sanaha karşı uyanıp uyuyamıyorum aklım takılıyor düşünmemeye çalışıyorum felan filan göğüs ağrım çoktu bugün daha az bu bile kafamı kurcalıyor.. hakkımızda hayırlısı Rabbim bize bağışlasın sağlıkla hayırla huzurla evlatlarımızı inşallah 🙏🏻
benimde mide bulantim azaldi goguslerim acimiyordu 2 gundur goguslerim aciyor sertlesti sanki

Kızlar olumsuz hikayeleri yazmasak ben çok etkileniyorum. Önceki sayfalarda bende yazmış olabilirim. Artık yazmak yok. Bu korku ve ehvamlar inanın doğuma kadar sürecek ben ilk gebeliğimde doya doya yaşayamadım gerçi bunda da aynı değişen bişey yok. Hergün ultrasona girsem girmediğim saatlerde birşeymi oldu diye kafaya takarım. Kalp atışı alıyım rahatlarım diyorum yok sonra sıkıntı olacakmı 2li 3lü testler nasıl olacak ayrıntılı usg de sıkıntı cıkacakmı Vs Vs. Nerden baksanız her hafta stres.. Dua edelim en sağlıklı en hayırlı şekilde bu süreci bitirelim inşallah

gunaydin kizlar🌸 benim kontrolumde bayramdan sonra daha cok var ya bisey olurda farkedemezsem diye icimde korku var. Biz kalp atisini falan duyduk ama allah korusun bebege bisey olursa kalbi durursa ben bunu farkeder miyim acaba?

Ben de bundan korkuyorum çünkü o kadar çok okudum da ne kadar çok yaşayan var.

Ama hiç bir belirti vermiyor galiba anladığım kadarıyla doktora gidince öğreniliyor 😔

Doktor da lekelenmem olmasaydı 3 hafta sonra gel demişti o kadar uzun geldi ki 3 hafta bana bebekten habersiz iyi mi kötü mü bilmeden.

Ben de bundan korkuyorum çünkü o kadar çok okudum da ne kadar çok yaşayan var.

Ama hiç bir belirti vermiyor galiba anladığım kadarıyla doktora gidince öğreniliyor 😔

Doktor da lekelenmem olmasaydı 3 hafta sonra gel demişti o kadar uzun geldi ki 3 hafta bana bebekten habersiz iyi mi kötü mü bilmeden.
aynen canim su ilk aylari bi atlatsak bu kadar endise olmicak sanki

Ya kızlar bulantı olmaması iyi bişey değil derken noluyormus yani ?herkes bir degilki kaç arkadaşımın gebelikleri rahat sorunsuz geçti gayette sagliklilar.
Biz gebeler olarak zaten herseyden korkup 1 kelimeyi bile kafaya takip acaba diye gunlerimizi tedirginlikle gecirebilecek potansiyelimiz varken kalkipta doktorun boyle bisey demesi bana sacma geldi 🤔

Ya kızlar bulantı olmaması iyi bişey değil derken noluyormus yani ?herkes bir degilki kaç arkadaşımın gebelikleri rahat sorunsuz geçti gayette sagliklilar.
Biz gebeler olarak zaten herseyden korkup 1 kelimeyi bile kafaya takip acaba diye gunlerimizi tedirginlikle gecirebilecek potansiyelimiz varken kalkipta doktorun boyle bisey demesi bana sacma geldi 🤔
Benim de bulantım yok öyle şeyler okuyunca tedirgin oluyorum bir sorun mu var bende diye 😕 doğruluğu var mı acaba?

Benim de bulantım yok öyle şeyler okuyunca tedirgin oluyorum bir sorun mu var bende diye 😕 doğruluğu var mı acaba?
bulantı kusma Vs başladı bir iki hafta sürdü ve aniden kesildiyse bunda başta boş gebelik gibi sorunları arar Dr. Hiç bulantı yoksa ve de olmadıysa bulantı yok diye bebekte sıkıntı var denmez

Burda aslında herkes daha önce yaşadıkların dan bahsediyor ister istemez kendimize ölçüyoruz o var bu yok gibi. Olan bulantı aniden kesilirse Dr ultrasonda bebeği göremezse gibi etkenler bunlar bağlantılı şeyler bulantım yok sıkıntımı var demek yanlış

Benim öğrendiğimden bu yana belirgin hiç bir belirtim olmadı. Kalp atışını çarşamba günü olan kontrolde 7+2 de duyduk.:KK16:
Ama o kontrol gününü beklemek işkence oldu. Burdan herkeste bulantılar başka belirtiler okudukça bende hiç belirti yok acaba yolunda gitmeyen bişeyler mi var diye düşünmekten geçmedi zaman.
Sadece iki gündür hafif bulantı bile diyemeyeceğim bir durum var. Biraz da iştahsızlık. O da hani böyle araba da yol sallamışcasına.
artık kalp atışından sonra 2 hafta kontrole kadar hiç bişey düşünmemeye çalışıcam :110:

Benim de kasıklarda ani batmalar ve çekilme gibi bişey olmaya başladı ya hatta bazen dik duramıyorum öyle olunca daha çok acıyo. Hiç böyle bişey yaşıyo musunuz kızlar

X