-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.541
Benide ekler isiniz yaş 37 3. Gebelik doğum 13.01.2021
ANNE ADAYI YAŞ TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ CİNSİYET @Papatya514 30 30.12.2020 @Zeyna90 30 31.12.2020 Balkizin_Annesi 27 02.01.2021 @tugcekb 29 03.01.2021 @Lathyrus 30 03.01.2021 @Sakuraaa 27 04.01.2021 @bucebuse 30 04.01.2021 _Lila 27 04.01.2021 @beyazdua 29 06.01.2021 @Karagullu 28 09.01.2021 @hnnshn 27 10.01.2021 @Sehergkts 18 11.01.2021 temmuzz 30 12.01.2021 gbbc 36 13.01.2021 @Silent_women 32 14.01.2021 @sewcanbjk 33 15.01.2021 @demetovic 27 15.01.2021 archimom 37 15.01.2021 Sevsev12 29 17.01.2021
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-01-2021
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Kızlar sabah bulantım kusmam oluyo öğlene kadar biraz sersem geçiriyorum çünkü progestan da kullanıyorum ama akşam veya akşamüstü olduğunda bulantım geçiyo kendimi iyi hissediyorum ama bu sefer de bişeler kötü mü gidiyo diye çok kaygılanıyorum siz de durumlar nasıl oofff bu evham öldürecek beni kötü şeyler okumak istemiyorum aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama aklıma gelince de bunaltıyo beni
Canım bende 4+6 haftalık hamileyim ama hiç belirtim yok senin bu yazını görünce sormak istedim seninde mi böyle belirtisizValla bende olmadı canım hatta şuan bile göğüslerimde ağrı yok çok nadir böyle ama şimdi şimdi birez sertleşmeye başladılar canım
Benim sadece akşamları iştahım açılıyo gündüz iptalim kk’ da da düşük ve ölü doğum başlıklarını açmamaya çalışıyorum çünkü gerçekten çok etkileniyorum aklımdan çıkmıyo bakalım yarın akşam da böyle olursam demek ki böyle gidecek hamileliğim progestan, prolutan, oksapar kullanmadığım ilaç iğne yok artık buna rağmen allah korusun kötü bişey yaşarsam allahın takdiri dicem innşallahhh sağlıkla ilerlesin hamileliğimiz rabbim acılarını vermesinBeni şu ağzımın tadının olmaması yordu gerçekten ve yağlı yemek yiyemiyorum hep kuru. Normale dönsek artik.
Evham konusunda beni geçemezsin herhalde
Gerçekten çok etkileniyorum olumsuz şeylerden. Rabbim korusun dua ediyorum, dikkat ediyorum gerisi Allah'ın takdiri.
En yaşlı anneliği paylaştıkBende 37 yaşındayım
Aaa sizin de 3.gebelikBenide ekler isiniz yaş 37 3. Gebelik doğum 13.01.2021
Ben de doğum hikayemi anlatmasaydım keşke..Ama söylemesem de olmazdı.Içinde bulunduğum durum bu.Kalbinizi ferah tutun,strese girmeyin,güzel beslenmeye çalışın,sigara içiyorsanız bırakın..Herşey çok güzel olacakBenim sadece akşamları iştahım açılıyo gündüz iptalim kk’ da da düşük ve ölü doğum başlıklarını açmamaya çalışıyorum çünkü gerçekten çok etkileniyorum aklımdan çıkmıyo bakalım yarın akşam da böyle olursam demek ki böyle gidecek hamileliğim progestan, prolutan, oksapar kullanmadığım ilaç iğne yok artık buna rağmen allah korusun kötü bişey yaşarsam allahın takdiri dicem innşallahhh sağlıkla ilerlesin hamileliğimiz rabbim acılarını vermesin
Benim olmadı canım diyorum ya ben migrenim tutardı adet zamanı o tuttu yine dedim geliyo yok belim yok karnım bütün adet belirtilerimi yaşadım canım.Şimdide hamileliğe dair hiç belirtim yok.Burdaki arkadaşlar bulantı falan yazıyoya bende hiç yok valla,ilk oğluma hamileyken daha beta kana geçmeden bulantılarım başlamıştı 6 aya kadar sürmüştü maf olmuştum vallaCanım bende 4+6 haftalık hamileyim ama hiç belirtim yok senin bu yazını görünce sormak istedim seninde mi böyle belirtisiz
Aynı duyguları yaşıyorum. Sabah gözümü açtım bulantım yok kalktım odaya geldim hala yok sonra yavaştan başladı. Öğleye kadar sürdü. Özelikle yemek yedikten sonraa çoğalıyor. Bulantı geçince aynı korkular oluyor bişey mi oldu sıkıntı mı var Vs.. Bulantı oluncaya seviniyorum. Delirmeden doğurursam iyidir:)Kızlar sabah bulantım kusmam oluyo öğlene kadar biraz sersem geçiriyorum çünkü progestan da kullanıyorum ama akşam veya akşamüstü olduğunda bulantım geçiyo kendimi iyi hissediyorum ama bu sefer de bişeler kötü mü gidiyo diye çok kaygılanıyorum siz de durumlar nasıl oofff bu evham öldürecek beni kötü şeyler okumak istemiyorum aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama aklıma gelince de bunaltıyo beni
Hayır sigara içmiyorum Sağlıklı besleniyorum inşallah hepimizin gebeliği güzel geçsin allah acılarını vermesin kötü deneyimlerimizi unutalım yarınlar hepimz için mutluluk getirsinBen de doğum hikayemi anlatmasaydım keşke..Ama söylemesem de olmazdı.Içinde bulunduğum durum bu.Kalbinizi ferah tutun,strese girmeyin,güzel beslenmeye çalışın,sigara içiyorsanız bırakın..Herşey çok güzel olacak
Bende de migren var sol gözümde görme azalması sonrası şiddetli baş ağrısı oluyor ödüm kopuyor başım ağrıyacak diye gebelikte ilaç içmekte sıkıntı.Benim olmadı canım diyorum ya ben migrenim tutardı adet zamanı o tuttu yine dedim geliyo yok belim yok karnım bütün adet belirtilerimi yaşadım canım.Şimdide hamileliğe dair hiç belirtim yok.Burdaki arkadaşlar bulantı falan yazıyoya bende hiç yok valla,ilk oğluma hamileyken daha beta kana geçmeden bulantılarım başlamıştı 6 aya kadar sürmüştü maf olmuştum valla
Allah kabul etsin iğnem olmasa bende tutacaktım. Firesiz oruç olurdu ama elmecbur. Kızın ne kadarlık çok mu küçükcok şükür bende hic bulanti yok ilk hamileligimde de yoktu . Oruç tutuyom kizima süt veriyom hamilelik beni cok yoruyo gercekten aksmaa kadar pilim bitiyo.
Yok canim doguma kadar degil geciyo belirli bi sure sonra. Benm daha 3. Haftadan baslar ama simdi eskisi gibi degilGöğüs ağrısı doğuma kadar mı sürecek kızlar. İlk gebeliğimde göğüslerimde hiç ağrı yoktu. Şimdi çok fena şiş ve ağrıyorlar.
kizim 1 yasinda canim. Saglik basta geliyo tabikide canimAllah kabul etsin iğnem olmasa bende tutacaktım. Firesiz oruç olurdu ama elmecbur. Kızın ne kadarlık çok mu küçük
Test yaptınmı canımMerhaba hanımlar. Bu topiğe ilk msj yazanlardan biriyim. Bat günüm bugün içimde de bir umut var. İnşallah bende ocak annesi olurum. Hepinize keyifli bir hamilelik ve Sağlıklı bebekler diliyorum.
Yok yapmadım daha. Pazartesi tets siparişi verdim ve hala gelmedi ona ümit edip bende almadım. Şuan merakdayım ama günümün geçmesi daha iyi sanırım. Eğer kırmızılar gelmezse Pazartesi yaparım inşallah.Test yaptınmı canım