2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yaş 36 tahmini doğum 8 Ocak

Canım ben hamile olduğumu öğrenmeden önce hep adet olucam die beklemiştim.Çünkü bütün belirtiler adet belirtilerimdi

Aslında düşündüm ama paylaşmak istemeyen olabilir diye koymadım dilerseniz eklerim

Hoşgeldin canım aramıza.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin inşallah

Aslında düşündüm ama paylaşmak istemeyen olabilir diye koymadım dilerseniz eklerim
kilo olmasin bence ya da ben soylemeyim. Cunku ben cok zayif oldugum icin tartilmak beni psikolojik olarak asagi cekiyor. Tarti benim korkulu ruyam yani

O zaman ekleyelim istemeyeni yazmayalım bende 62 yanlız ben 2 ay önce 58 kiloydum ne ara aldım anlamadım geçen hafta tartıldım 65dim bugün sabah 62 çıktım 1 haftada bulantıdan dolayı hiç bişey yiyemiyorum ben

İlk aylarda kilo verilebilir. Zaten Bulantı dan yenmiyor da. İlk gebeliğimden 4 kilo vermiştim 5 aydan sonra almaya başladım. Fazla kilo iyi değil yaa sonradan vermek çok zor oluyor 8 kilo almıştım 5 kilosu üstüme yapıştı tam verdim hatta fazlasını verdim derken yine hamileyim. Sağlık olsun

Kizlar sorum olucak , bende bu hamilelik göstergesinde 6 hafta diyor ama doktor 5 hafta diye hesapladi o nasil oluyor ? Yani 5hafta 5günlükse 6. hafta mi oluyor 5. hafta mi kafam karisti

pr
yaş 36 02.01.2021
yaş 36 2. gebelik 02.0cak.2020

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…