- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.417
- 33
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.521
canim 5+0 5+6 arasi 6. hafta oluyorKizlar sorum olucak , bende bu hamilelik göstergesinde 6 hafta diyor ama doktor 5 hafta diye hesapladi o nasil oluyor ? Yani 5hafta 5günlükse 6. hafta mi oluyor 5. hafta mi kafam karisti
Ama doktor 5 haftalik dedi ultrason fotosundada 5 hafta yaziyor son adet tarihine göre06.04 6 hafta dogru ztncanim 5+0 5+6 arasi 6. hafta oluyor
gec dollenme muhabbeti var ya oyle bisey olduysa geriden geliyor olabilirAma doktor 5 haftalik dedi ultrason fotosundada 5 hafta yaziyor son adet tarihine göre06.04 6 hafta dogru ztn
gecmis olsun canim. Benim olmustu ama cok basinda olmustu kahverengi gibi leke. yerlesme lekesiymis o. tam adet olcagim zaman olmustu. belki 2. adet donemin geldiyse ondan olmustur tam olarakta bilemiyorum ama önemli birsey yoktur insallahgunaydin kizlar. Dun vok zor bi gece gecirdim acik kahverengi bi leke gordum camasirimda gittigim hastanenin ebesiyle gorustumhemen gelin yatis veririz dedi gittik alttan bakti neyseki aktif kanama yokmus yat dinlen is yapma dedi yatis falan vermediler neyseki. İlac da vermediler. Boyle acik kahverengi akintisi olan var mi?
Hml bilmiyorum ki gec döllenme olamaz aslinda femara ya benzer ilac kullandim ya neyse doktora gidince sorsrim artikgec dollenme muhabbeti var ya oyle bisey olduysa geriden geliyor olabilir
Kızlar gebelik kesesi normal ultrasonda ne zaman görünüyor bir bilginiz var mi? Kendi doktorum çok uzak yakın başka bir doktora gidicem.Ona vajinal muayene olmak istemiyorum.
güvenilir hastanelerde doktor yok kalabalık hastaneyede ben gitmek istemedim o yüzden gidemedim ama başka bir doktora anlattım çok erken boş gebelik için kese 22 mm olması gerekiyor ve ultrason resminde yolk sac gözüküyor bu iyi bişey dedi ama kusmaların kesilmesi çok iyi birşey değil dedi benim çok kusmam vardı herşeyden midem bulanıyordu çok çok azaldıGittiniz mi doktora ?
Bende altı haftalık olmam lazım kese 5 hafta ölçüsünde dedi doktor normal sanırım çünkü üzerinde durmuyorlarHml bilmiyorum ki gec döllenme olamaz aslinda femara ya benzer ilac kullandim ya neyse doktora gidince sorsrim artik
daha 2. adet gelmedi canim dun yorulmustum muhtemelen ondan oldu bugun kesildi zatengecmis olsun canim. Benim olmustu ama cok basinda olmustu kahverengi gibi leke. yerlesme lekesiymis o. tam adet olcagim zaman olmustu. belki 2. adet donemin geldiyse ondan olmustur tam olarakta bilemiyorum ama önemli birsey yoktur insallah
Bide düşük için ciğerimsi şeyler atmış olmak gerekiyor kanaman durduysa buda normal dediGittiniz mi doktora ?
Göğüslerin peki? 1 hafta önceden ağrımaya başlardı şuan çok çok az hatta neredeyse hiç yok. Genellikle göğüs şişmesi ve ağrıması belirtiler içerisinde ama bende olmadı dahaCanım ben hamile olduğumu öğrenmeden önce hep adet olucam die beklemiştim.Çünkü bütün belirtiler adet belirtilerimdi
İlk gebeliğimde 3 ay yasaktı bize. İlk gebelikler zaten pamuklara sarmak istiyorsun kendini:) çokta teşebbüs etmedik dayandık oğlum doğana kadar ilk 4 ay zaten benim kendimi görecek halim yoktu mide bulantısından.sonra 5_6_7 aylar süper geçiyor hamileliğin balayı diyolar zaten:) bebek doğduktan sonra 40 gün yasak diyorlar ya işte o yalan bence:)sahsen ben kendime 1 senede ancak geldimBu durum bitene kadar lekelenme filan teşebbüs etmem herhalde eşim bekleyecek biraz yapacak bişey yok
Valla bende olmadı canım hatta şuan bile göğüslerimde ağrı yok çok nadir böyle ama şimdi şimdi birez sertleşmeye başladılar canımGöğüslerin peki? 1 hafta önceden ağrımaya başlardı şuan çok çok az hatta neredeyse hiç yok. Genellikle göğüs şişmesi ve ağrıması belirtiler içerisinde ama bende olmadı daha
İlk gebeliğimde 3 ay yasaktı bize. İlk gebelikler zaten pamuklara sarmak istiyorsun kendini:) çokta teşebbüs etmedik dayandık oğlum doğana kadar ilk 4 ay zaten benim kendimi görecek halim yoktu mide bulantısından.sonra 5_6_7 aylar süper geçiyor hamileliğin balayı diyolar zaten:) bebek doğduktan sonra 40 gün yasak diyorlar ya işte o yalan bence:)sahsen ben kendime 1 senede ancak geldimkocamdan kaçıyordum resmen yani lohusalığım bebeğe yeni yaşantıma adapte olmak biraz uzun sürdü. Herkeste böyle oluyor mu bilmem .Şimdiki hamileliğimde doktorumuz yasak koymadı serbest dedi. Bizim kafa rahat o işlerde rahat daha mide bulantım başlamadı bakalım belki bu kez olmaz yani umarım
07/01/2021 rabbim nasip kısmet ederse
ANNE ADAYI YAŞ TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ CİNSİYET @Zeyna90 30 31.12.2020 Balkizin_Annesi 27 02.01.2021 tugcekb 29 03.01.2021 @Lathyrus 30 03.01.2021 @Sakuraaa 27 04.01.2021 @bucebuse 30 04.01.2021 _Lila 27 04.01.2021 B beyazdua 29 06.01.2021 @Karagullu 28 09.01.2021 @hnnshn 27 10.01.2021 @temmuzz 30 12.01.2021 gbbc 36 13.01.2021 @Silent_women 32 14.01.2021 @sewcanbjk 33 15.01.2021 @demetovic 27 15.01.2021 @archimom 37 15.01.2021 @Sevsev12 29 17.01.2021
Ha bu arada yaş 3007/01/2021 rabbim nasip kısmet ederse ❤
Sağol cnm tecrubeliyim ama her hamilelik farklı oluyor benimki öyle oldu bu bambaşka başladı ikisinde yaşadığım hiç birşeyi yaşamadım seninde bebişin hayırlı olsun inşallah sağsalim kucağına al ilkler hep en özel olanHayırlı olsun maşallah tecrübelisin ne güzel. Benim ilk olacak
Hoşbuldum cnm hepimiz sağsalim alalım bebeklerimizi inşallahhoşgeldiniz :) hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)