2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hosgeldin vanim benmde 12 nisan aramizda 1 gun var

Beni de ekler misin 25 yaşındayım beklenen doğum tarihi 16.01.2021

Hiç ağzımın tadı yok benimde.kusacak kadar midem bulanmıyor ama ağzımdaki tükürüğü yutamıyorım resmen sadece yağsız tuzsuz şeyler tüketiyorum.çikolata verseler yiyemem sanırımOlumlu ya da olumsuz hiç bi şey düşünmemeye çalışıyorum.olumsuz düşünmek kadar olumlu düşünüp sonra hayal kırıklığına uğramaktanda korkuyorum.

Herkese merhaba,

Grubu açıldığından beri takip ediyorum. Buraya yazmak için üye oldum. Ben de 5+6 haftalık hamileyim. Sadece iki kere kan verdim ama sonrasında kontrole gitmedim henüz. Özellikle tecrübeli annelere sorum: kaçıncı haftadan itibaren doğum paketi almak veya sigorta yaptırmak lazım? Ankara’da yaşıyorum. Tecrübe ettiğiniz hastane veya doktor varsa paylaşırsanız sevinirim.

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin hoşgeldiniz. Ben de ankarada yaşıyorum. Aynı arayış bende var . Arkadaşım ocak başı çukurambar koru da doğum yaptı 6 milyarlık paket 8 milyar a maal olmuş doğum yaptıran doktorundan memnun kalmış ama diğer şeylerde hep sorun yaşamış. Zaten doktor da özel muayane açmış artık.Ben de aynı arayış içersindeyim. Şehir hastanesinde gorumcem hemşire. Hacettepeyi çok öneriyorlar. Kendim golbasinda oturuyorum .özel e gitsem mi bilmiyorum kafalar karışık anlayacağınız:)))

Hoşbuldum :) inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Fiyatlar genelde 7-10 arasında değişiyor gibi. Sudan çıkmış balık gibiyiz, baştan tek bir doktorla ilerlemek daha mı iyi olur, yoksa devlet hastanelerine mi gitmek gerekir biz de çok şaşkınız. Diğer konularda da aradım ama Ankara ile ilgili detaylı bilgiler bulamadım.

Evet haklısınız . Bi arkadaşımda devlette doğum yaptı yenimahalle devlette .hep aynı doktordan randevu alıp gitmis kontrollerine .dogum zamani icin gun vermis doktor ama erken geldigi için başka bi doktor doguma girmis .ama çok memnun kalmış ondan da .Şanslıydım diyor:)) Eğer özel düşünüyorsanız dr .çiğdem güler e bakın derim . Ben kontrollerime 3 4 yerde gideceğim bakacagim devlette nasil .süreçte herhangi bi sıkıntı olursa özel e yöneleceğim sanırım:)

Canım ben Mehmet fırat mutluya gidiyorum doğum paketi aldım 5+5 de gitmiştim 2 kere gittim çokmgüler yüzlü bi ekip baya içime sindi istersen sende ara Çarşamba günü kliniği

Umarım biz de şanslı oluruz :) iki ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim, şehir hastanesine gittim hep. Güzeldi, beklerken emzirme eğitimleri veriyordu gebeler. Sadece kalabalık, randevulu gitsen bile bekliyorsun. Doktorun yanına hatta bekleme salonuna eşleri almıyorlardı. Bir de dr yanında pek kalamıyorsun :) ama kan vs çok hızlıydı. Galiba her yerin avantajı-dezavantajı var. Bu süreçte tecrübe ettiğimiz hastaneleri paylaşırız o zaman :)

Canım bende Ankaradayım mehmet Fırat mutluya gidiyorum yani içime sindi istersen bi ara kliniği

Merhaba, acaba kaçıncı hafta aldınız paketi? Bir de ücretler nasıl muayene ücreti, doğum paket ücreti?
Canım ben 5+5 de gittim aldım doğumlar koruda 8 tobb etüde 9 bin . Tek muayne ücreti 350tl - ama içerisinde doğum sonrası kontrollere kadar herşey dahil paketin içinde (Ayrıntılı usg- nst- tahliller- doğum sonrası bebek ve senin ilk gün ve 5. Gün muayneleri ) birde muaynede sınır yok doktor ne kadar çağrırsa. (Genelde paketlerde muayne sınırlı olur )

Yani siz hastane seçip ona göre mi ödeme yapacaksınız? Muayenehanesinde düzenli kontroller olacak diğer işlemler ve doğum için o hastaneye mi gidiliyor nasıl oluyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…