2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
gunaydin kizlar. Dun vok zor bi gece gecirdim acik kahverengi bi leke gordum camasirimda gittigim hastanenin ebesiyle gorustumhemen gelin yatis veririz dedi gittik alttan bakti neyseki aktif kanama yokmus yat dinlen is yapma dedi yatis falan vermediler neyseki. İlac da vermediler. Boyle acik kahverengi akintisi olan var mi?
gecmis olsun canim. Benim olmustu ama cok basinda olmustu kahverengi gibi leke. yerlesme lekesiymis o. tam adet olcagim zaman olmustu. belki 2. adet donemin geldiyse ondan olmustur tam olarakta bilemiyorum ama önemli birsey yoktur insallah

Kızlar gebelik kesesi normal ultrasonda ne zaman görünüyor bir bilginiz var mi? Kendi doktorum çok uzak yakın başka bir doktora gidicem.Ona vajinal muayene olmak istemiyorum.

merhaba gittiniz mi karından ultrason ne zaman bakılabilyor 🙏🏻🧿

Gittiniz mi doktora ?
güvenilir hastanelerde doktor yok kalabalık hastaneyede ben gitmek istemedim o yüzden gidemedim ama başka bir doktora anlattım çok erken boş gebelik için kese 22 mm olması gerekiyor ve ultrason resminde yolk sac gözüküyor bu iyi bişey dedi ama kusmaların kesilmesi çok iyi birşey değil dedi benim çok kusmam vardı herşeyden midem bulanıyordu çok çok azaldı

gecmis olsun canim. Benim olmustu ama cok basinda olmustu kahverengi gibi leke. yerlesme lekesiymis o. tam adet olcagim zaman olmustu. belki 2. adet donemin geldiyse ondan olmustur tam olarakta bilemiyorum ama önemli birsey yoktur insallah
daha 2. adet gelmedi canim dun yorulmustum muhtemelen ondan oldu bugun kesildi zaten

Canım ben hamile olduğumu öğrenmeden önce hep adet olucam die beklemiştim.Çünkü bütün belirtiler adet belirtilerimdi
Göğüslerin peki? 1 hafta önceden ağrımaya başlardı şuan çok çok az hatta neredeyse hiç yok. Genellikle göğüs şişmesi ve ağrıması belirtiler içerisinde ama bende olmadı daha 😔

Bu durum bitene kadar lekelenme filan teşebbüs etmem herhalde eşim bekleyecek biraz yapacak bişey yok 😀 🤷
İlk gebeliğimde 3 ay yasaktı bize. İlk gebelikler zaten pamuklara sarmak istiyorsun kendini:) çokta teşebbüs etmedik dayandık oğlum doğana kadar ilk 4 ay zaten benim kendimi görecek halim yoktu mide bulantısından.sonra 5_6_7 aylar süper geçiyor hamileliğin balayı diyolar zaten:) bebek doğduktan sonra 40 gün yasak diyorlar ya işte o yalan bence:)sahsen ben kendime 1 senede ancak geldim🙈kocamdan kaçıyordum resmen yani lohusalığım bebeğe yeni yaşantıma adapte olmak biraz uzun sürdü. Herkeste böyle oluyor mu bilmem .Şimdiki hamileliğimde doktorumuz yasak koymadı serbest dedi. Bizim kafa rahat o işlerde rahat daha mide bulantım başlamadı bakalım belki bu kez olmaz yani umarım🙏🏻

Göğüslerin peki? 1 hafta önceden ağrımaya başlardı şuan çok çok az hatta neredeyse hiç yok. Genellikle göğüs şişmesi ve ağrıması belirtiler içerisinde ama bende olmadı daha 😔
Valla bende olmadı canım hatta şuan bile göğüslerimde ağrı yok çok nadir böyle ama şimdi şimdi birez sertleşmeye başladılar canım

İlk gebeliğimde 3 ay yasaktı bize. İlk gebelikler zaten pamuklara sarmak istiyorsun kendini:) çokta teşebbüs etmedik dayandık oğlum doğana kadar ilk 4 ay zaten benim kendimi görecek halim yoktu mide bulantısından.sonra 5_6_7 aylar süper geçiyor hamileliğin balayı diyolar zaten:) bebek doğduktan sonra 40 gün yasak diyorlar ya işte o yalan bence:)sahsen ben kendime 1 senede ancak geldim🙈kocamdan kaçıyordum resmen yani lohusalığım bebeğe yeni yaşantıma adapte olmak biraz uzun sürdü. Herkeste böyle oluyor mu bilmem .Şimdiki hamileliğimde doktorumuz yasak koymadı serbest dedi. Bizim kafa rahat o işlerde rahat daha mide bulantım başlamadı bakalım belki bu kez olmaz yani umarım🙏🏻

Ya açıkçası bulantı olmasa da istek azaldı bende. O eski halinden eser yok diyormuşum 😄

Zaten yasağı da yedik artık ne zaman serbest olur bilmiyorum. Önemli olan bebeğin sağlığı evlenene kadar senelerce beklemişiz 3-5 aydan bişey olmaz diye düşünüyorum.

Doğumdan sonra nasıl olur hiç bilmiyorum yaşayıp göreceğiz inşallah. 😀

ANNE ADAYI :anneadayı: YAŞ TAHMİNİ DOĞUM TARİHİCİNSİYET
@Zeyna903031.12.2020
Balkizin_Annesi Balkizin_Annesi 2702.01.2021
tugcekb tugcekb 2903.01.2021
@Lathyrus3003.01.2021
@Sakuraaa2704.01.2021
@bucebuse3004.01.2021
_Lila _Lila 2704.01.2021
B beyazdua 2906.01.2021
@Karagullu2809.01.2021
@hnnshn2710.01.2021
@temmuzz3012.01.2021
gbbc gbbc 3613.01.2021
@Silent_women3214.01.2021
@sewcanbjk3315.01.2021
@demetovic2715.01.2021
@archimom3715.01.2021
@Sevsev122917.01.2021
07/01/2021 rabbim nasip kısmet ederse ❤️

Kızlar sabah bulantım kusmam oluyo öğlene kadar biraz sersem geçiriyorum çünkü progestan da kullanıyorum ama akşam veya akşamüstü olduğunda bulantım geçiyo kendimi iyi hissediyorum ama bu sefer de bişeler kötü mü gidiyo diye çok kaygılanıyorum siz de durumlar nasıl oofff bu evham öldürecek beni kötü şeyler okumak istemiyorum aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama aklıma gelince de bunaltıyo beni 😔

X