2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Evet bütün herşey klinikte doğum hastanede . Hastaneyide hangisi istersek onda yaptırıyor
Çok teşekkür ederim :) iki hastane de çok iyi, doktorunuzu da bulmuşsunuz umarım çok güzel bir gebelik süreci ve doğum geçirirsiniz :) biraz da sigortaları araştırayım umarım benim de içime sinen şekilde olur :)

Aynen canım inşallah hepimiz güzel gebelik geçririz güzel doğum hikayelerimiz olur şayet ilk doğumum berbattı o ve ben tansiyon hastasıyım o yüzden bu gebelikte titiz davranmak zorundaydım. Herşey güzel olur umarım :)

Anladım canım bi kac yerde belirti yoksa sağlıksızfır diye okumustum kafama takıldı ilk hamileliğim biraz tedirginim

Anladım canım bi kac yerde belirti yoksa sağlıksızfır diye okumustum kafama takıldı ilk hamileliğim biraz tedirginim
Her gebelikte belirti olacak diye bişey yok. Ama en başında belirti olup bir anda kesilirse sıkıntı olabiliyor boş gebelik Vs.. Bunuda düşünüp stres yapmamak lazım Dr kontrolunü gitmekte fayda var

Evet 3. Inşallah diğerlerinde bu kadar korkmamıştım şimdi biraz korkuyorum işin aslı hem yaştan hem arka arkaya olmasından artık hayırlısı diyorum bakalım 3 bize ne getirecek sağsalim inşallah
Ben bu sefer korkmuyorum.çünkü başıma doğumda gelebilecek en kötü şey zaten 8 ay önce geldi Bu gebeligimde 37.hafta sonunda bebeği sc ile alacaklar.Beklenen doğum tarihim 15 Ocak ama ben aralikta bile yapabilirim dogumu..Hatta 35.haftada alırız diyen doktor da oldu ama kabul etmem sanırım.

Cano sende bel agrisi bacak agrisi var mi ? Asiri belim bacaklarim
Agriyor ya huzursuz bacak sendromu gibi birsey oldum aksamlaru rahat yok artik bana
O bende de var arkadaşım ağrı sizi gibi sürekli yatakta dönüyorum arasira kasıkta biseyler oluyor buaralar niyeyse genelde sağ kasıkta(hep solda oldu) ilk gebelik olduğu için tabi normal mi degilmi insan korkuyor
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin insallah

Kızlar 7+4 benim de sanırım sizinle aynı merak ettiğim bisey var sizde de sık karın bel ağrısı oluyormu hala düsük tehlkem var persmbe kanamam vardi ama durdu doktor ilaca devam et dinlen dedi suan karnm sag kasgm cok agrıyo bi sorun varmıdr acaba

gunaydin kizlar benim kontrolumde bayramdan sonra daha cok var ya bisey olurda farkedemezsem diye icimde korku var. Biz kalp atisini falan duyduk ama allah korusun bebege bisey olursa kalbi durursa ben bunu farkeder miyim acaba?

gunaydin kizlar benim kontrolumde bayramdan sonra daha cok var ya bisey olurda farkedemezsem diye icimde korku var. Biz kalp atisini falan duyduk ama allah korusun bebege bisey olursa kalbi durursa ben bunu farkeder miyim acaba?
Benim önceki hamileliğim 10. Haftasında bebeğin 8+5 haftalıkken gelişiminin durduğunu öğrendik kalp atışı alamadık. Olunca oluyor. Benim durumda değişiklik yoktu. Hiç anlamadım. Sadece dr gitmeseydim kanama başlamak üzereymiş. Belki o zaman farkedebilirim. Kanama oluyormuş ve düşük gerçekleşiyormuş. Bende Vakumlu kürtaş işlemi yapıldı.

Kötü şeyler düşünme canım inşallah kötü bi şey olmayacak.ama olan birininde hissedeceğini sanmıyorum daha çok erken hissetmek için belki kanama olur.

Size allah sabir versin cok gecmis olsun cok korkuyorum bende ya bisey olursa diye ama elden bisey gelmiyor tabi.

Bende öyleyim.acı su yumaktan midem bulanıyo. Kaç gecedir çık zorlanıyorum. Uyuyamıyorum. İstifra edincede düzelmiyo. Gece 4 de hala midemi nasıl bastırabilirim diye aranıyordum. Çok zor geçiyo

Size allah sabir versin cok gecmis olsun cok korkuyorum bende ya bisey olursa diye ama elden bisey gelmiyor tabi.
Teşekkür ederim. Bu dönemleri atlatmıştım aslında. Şimdi ikinci kez aynı şeyleri yaşıyorum. Bu kez kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullanıyorum. İnşallah bu kez sağlıklı olur.

Her şey güzel olacak diye telkin ediyorum kendimi inşallah bi olumsuzluk yaşamayacağız söz büyüdür kötü düşünüp kötüyü çekmeyelim inan midem bulanınca seviniyorum doktor bulantı iyidir dedi ben de kahve çay içemiyorum önceden çok severdim şimdi aklıma bile gelmiyo

Teşekkür ederim. Bu dönemleri atlatmıştım aslında. Şimdi ikinci kez aynı şeyleri yaşıyorum. Bu kez kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullanıyorum. İnşallah bu kez sağlıklı olur.
insallah canim allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…