- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.581
Evet bütün herşey klinikte doğum hastanede . Hastaneyide hangisi istersek onda yaptırıyorYani siz hastane seçip ona göre mi ödeme yapacaksınız? Muayenehanesinde düzenli kontroller olacak diğer işlemler ve doğum için o hastaneye mi gidiliyor nasıl oluyor acaba?
Çok teşekkür ederim :) iki hastane de çok iyi, doktorunuzu da bulmuşsunuz umarım çok güzel bir gebelik süreci ve doğum geçirirsiniz :) biraz da sigortaları araştırayım umarım benim de içime sinen şekilde olur :)Evet bütün herşey klinikte doğum hastanede . Hastaneyide hangisi istersek onda yaptırıyor
Aynen canım inşallah hepimiz güzel gebelik geçririz güzel doğum hikayelerimiz olur şayet ilk doğumum berbattı o ve ben tansiyon hastasıyım o yüzden bu gebelikte titiz davranmak zorundaydım. Herşey güzel olur umarım :)Çok teşekkür ederim :) iki hastane de çok iyi, doktorunuzu da bulmuşsunuz umarım çok güzel bir gebelik süreci ve doğum geçirirsiniz :) biraz da sigortaları araştırayım umarım benim de içime sinen şekilde olur :)
Anladım canım bi kac yerde belirti yoksa sağlıksızfır diye okumustum kafama takıldı ilk hamileliğim biraz tedirginimBenim olmadı canım diyorum ya ben migrenim tutardı adet zamanı o tuttu yine dedim geliyo yok belim yok karnım bütün adet belirtilerimi yaşadım canım.Şimdide hamileliğe dair hiç belirtim yok.Burdaki arkadaşlar bulantı falan yazıyoya bende hiç yok valla,ilk oğluma hamileyken daha beta kana geçmeden bulantılarım başlamıştı 6 aya kadar sürmüştü maf olmuştum valla
Cano sende bel agrisi bacak agrisi var mi ? Asiri belim bacaklarimAnladım canım bi kac yerde belirti yoksa sağlıksızfır diye okumustum kafama takıldı ilk hamileliğim biraz tedirginim
Her gebelikte belirti olacak diye bişey yok. Ama en başında belirti olup bir anda kesilirse sıkıntı olabiliyor boş gebelik Vs.. Bunuda düşünüp stres yapmamak lazım Dr kontrolunü gitmekte fayda varAnladım canım bi kac yerde belirti yoksa sağlıksızfır diye okumustum kafama takıldı ilk hamileliğim biraz tedirginim
Ben bu sefer korkmuyorum.çünkü başıma doğumda gelebilecek en kötü şey zaten 8 ay önce geldiEvet 3. Inşallah diğerlerinde bu kadar korkmamıştım şimdi biraz korkuyorum işin aslı hem yaştan hem arka arkaya olmasından artık hayırlısı diyorum bakalım 3 bize ne getirecek sağsalim inşallah
O bende de var arkadaşım ağrı sizi gibi sürekli yatakta dönüyorumCano sende bel agrisi bacak agrisi var mi ? Asiri belim bacaklarim
Agriyor ya huzursuz bacak sendromu gibi birsey oldum aksamlaru rahat yok artik bana
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin insallahBen bu sefer korkmuyorum.çünkü başıma doğumda gelebilecek en kötü şey zaten 8 ay önce geldiBu gebeligimde 37.hafta sonunda bebeği sc ile alacaklar.Beklenen doğum tarihim 15 Ocak ama ben aralikta bile yapabilirim dogumu..Hatta 35.haftada alırız diyen doktor da oldu ama kabul etmem sanırım.
Benim önceki hamileliğim 10. Haftasında bebeğin 8+5 haftalıkken gelişiminin durduğunu öğrendik kalp atışı alamadık. Olunca oluyor. Benim durumda değişiklik yoktu. Hiç anlamadım. Sadece dr gitmeseydim kanama başlamak üzereymiş. Belki o zaman farkedebilirim. Kanama oluyormuş ve düşük gerçekleşiyormuş. Bende Vakumlu kürtaş işlemi yapıldı.gunaydin kizlarbenim kontrolumde bayramdan sonra daha cok var ya bisey olurda farkedemezsem diye icimde korku var. Biz kalp atisini falan duyduk ama allah korusun bebege bisey olursa kalbi durursa ben bunu farkeder miyim acaba?
Bende Ankaradayım. Hrs hastanesine gidiyorum. Dr tarık Aksu. MemnunumCanım bende Ankaradayım mehmet Fırat mutluya gidiyorum yani içime sindi istersen bi ara kliniği
Kötü şeyler düşünme canım inşallah kötü bi şey olmayacak.ama olan birininde hissedeceğini sanmıyorum daha çok erken hissetmek için belki kanama olur.gunaydin kizlarbenim kontrolumde bayramdan sonra daha cok var ya bisey olurda farkedemezsem diye icimde korku var. Biz kalp atisini falan duyduk ama allah korusun bebege bisey olursa kalbi durursa ben bunu farkeder miyim acaba?
Size allah sabir versin cok gecmis olsunBenim önceki hamileliğim 10. Haftasında bebeğin 8+5 haftalıkken gelişiminin durduğunu öğrendik kalp atışı alamadık. Olunca oluyor. Benim durumda değişiklik yoktu. Hiç anlamadım. Sadece dr gitmeseydim kanama başlamak üzereymiş. Belki o zaman farkedebilirim. Kanama oluyormuş ve düşük gerçekleşiyormuş. Bende Vakumlu kürtaş işlemi yapıldı.
Bende öyleyim.acı su yumaktan midem bulanıyo. Kaç gecedir çık zorlanıyorum. Uyuyamıyorum. İstifra edincede düzelmiyo. Gece 4 de hala midemi nasıl bastırabilirim diye aranıyordum. Çok zor geçiyoHiç ağzımın tadı yok benimde.kusacak kadar midem bulanmıyor ama ağzımdaki tükürüğü yutamıyorım resmensadece yağsız tuzsuz şeyler tüketiyorum.çikolata verseler yiyemem sanırım☹Olumlu ya da olumsuz hiç bi şey düşünmemeye çalışıyorum.olumsuz düşünmek kadar olumlu düşünüp sonra hayal kırıklığına uğramaktanda korkuyorum.
Teşekkür ederim. Bu dönemleri atlatmıştım aslında. Şimdi ikinci kez aynı şeyleri yaşıyorum. Bu kez kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullanıyorum. İnşallah bu kez sağlıklı olur.Size allah sabir versin cok gecmis olsuncok korkuyorum bende ya bisey olursa diye ama elden bisey gelmiyor tabi.
Allah yardımcımız olsun inşallahBende öyleyim.acı su yumaktan midem bulanıyo. Kaç gecedir çık zorlanıyorum. Uyuyamıyorum. İstifra edincede düzelmiyo. Gece 4 de hala midemi nasıl bastırabilirim diye aranıyordum. Çok zor geçiyo
Bende 36 yaşındayım. İlk bebiş olcak. Geç kaldım birazEn yaşlı anneliği paylaştık
Her şey güzel olacak diye telkin ediyorum kendimi inşallah bi olumsuzluk yaşamayacağız söz büyüdür kötü düşünüp kötüyü çekmeyelim inan midem bulanınca seviniyorum doktor bulantı iyidir dedi ben de kahve çay içemiyorum önceden çok severdim şimdi aklıma bile gelmiyoHiç ağzımın tadı yok benimde.kusacak kadar midem bulanmıyor ama ağzımdaki tükürüğü yutamıyorım resmensadece yağsız tuzsuz şeyler tüketiyorum.çikolata verseler yiyemem sanırım☹Olumlu ya da olumsuz hiç bi şey düşünmemeye çalışıyorum.olumsuz düşünmek kadar olumlu düşünüp sonra hayal kırıklığına uğramaktanda korkuyorum.
insallah canim allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsinTeşekkür ederim. Bu dönemleri atlatmıştım aslında. Şimdi ikinci kez aynı şeyleri yaşıyorum. Bu kez kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullanıyorum. İnşallah bu kez sağlıklı olur.