2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ANNE ADAYI :anneadayı:YAŞ TAHMİNİ DOĞUM TARİHİCİNSİYET :emir_bebek:
@Papatya5143030.12.2020
@Zeyna903031.12.2020
Balkizin_Annesi Balkizin_Annesi 2702.01.2021
@tugcekb2903.01.2021
@Lathyrus3003.01.2021
@Sakuraaa2704.01.2021
@bucebuse3004.01.2021
_Lila _Lila 2704.01.2021
@beyazdua2906.01.2021
@Karagullu2809.01.2021
@hnnshn2710.01.2021
@Sehergkts1811.01.2021
temmuzz temmuzz 3012.01.2021
gbbc gbbc 3613.01.2021
@Silent_women3214.01.2021
@sewcanbjk3315.01.2021
@demetovic2715.01.2021
archimom archimom 3715.01.2021
Sevsev12 Sevsev12 2917.01.2021

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-01-2021

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Benide ekler isiniz yaş 37 3. Gebelik doğum 13.01.2021

Kızlar sabah bulantım kusmam oluyo öğlene kadar biraz sersem geçiriyorum çünkü progestan da kullanıyorum ama akşam veya akşamüstü olduğunda bulantım geçiyo kendimi iyi hissediyorum ama bu sefer de bişeler kötü mü gidiyo diye çok kaygılanıyorum siz de durumlar nasıl oofff bu evham öldürecek beni kötü şeyler okumak istemiyorum aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama aklıma gelince de bunaltıyo beni 😔

Beni şu ağzımın tadının olmaması yordu gerçekten ve yağlı yemek yiyemiyorum hep kuru. Normale dönsek artik.

Evham konusunda beni geçemezsin herhalde 😀

Gerçekten çok etkileniyorum olumsuz şeylerden. Rabbim korusun dua ediyorum, dikkat ediyorum gerisi Allah'ın takdiri.

Beni şu ağzımın tadının olmaması yordu gerçekten ve yağlı yemek yiyemiyorum hep kuru. Normale dönsek artik.

Evham konusunda beni geçemezsin herhalde 😀

Gerçekten çok etkileniyorum olumsuz şeylerden. Rabbim korusun dua ediyorum, dikkat ediyorum gerisi Allah'ın takdiri.
Benim sadece akşamları iştahım açılıyo gündüz iptalim kk’ da da düşük ve ölü doğum başlıklarını açmamaya çalışıyorum çünkü gerçekten çok etkileniyorum aklımdan çıkmıyo bakalım yarın akşam da böyle olursam demek ki böyle gidecek hamileliğim progestan, prolutan, oksapar kullanmadığım ilaç iğne yok artık buna rağmen allah korusun kötü bişey yaşarsam allahın takdiri dicem innşallahhh sağlıkla ilerlesin hamileliğimiz rabbim acılarını vermesin

Benim sadece akşamları iştahım açılıyo gündüz iptalim kk’ da da düşük ve ölü doğum başlıklarını açmamaya çalışıyorum çünkü gerçekten çok etkileniyorum aklımdan çıkmıyo bakalım yarın akşam da böyle olursam demek ki böyle gidecek hamileliğim progestan, prolutan, oksapar kullanmadığım ilaç iğne yok artık buna rağmen allah korusun kötü bişey yaşarsam allahın takdiri dicem innşallahhh sağlıkla ilerlesin hamileliğimiz rabbim acılarını vermesin
Ben de doğum hikayemi anlatmasaydım keşke..Ama söylemesem de olmazdı.Içinde bulunduğum durum bu.Kalbinizi ferah tutun,strese girmeyin,güzel beslenmeye çalışın,sigara içiyorsanız bırakın..Herşey çok güzel olacak

Canım bende 4+6 haftalık hamileyim ama hiç belirtim yok senin bu yazını görünce sormak istedim seninde mi böyle belirtisiz
Benim olmadı canım diyorum ya ben migrenim tutardı adet zamanı o tuttu yine dedim geliyo yok belim yok karnım bütün adet belirtilerimi yaşadım canım.Şimdide hamileliğe dair hiç belirtim yok.Burdaki arkadaşlar bulantı falan yazıyoya bende hiç yok valla,ilk oğluma hamileyken daha beta kana geçmeden bulantılarım başlamıştı 6 aya kadar sürmüştü maf olmuştum valla

Kızlar sabah bulantım kusmam oluyo öğlene kadar biraz sersem geçiriyorum çünkü progestan da kullanıyorum ama akşam veya akşamüstü olduğunda bulantım geçiyo kendimi iyi hissediyorum ama bu sefer de bişeler kötü mü gidiyo diye çok kaygılanıyorum siz de durumlar nasıl oofff bu evham öldürecek beni kötü şeyler okumak istemiyorum aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama aklıma gelince de bunaltıyo beni 😔
Aynı duyguları yaşıyorum. Sabah gözümü açtım bulantım yok kalktım odaya geldim hala yok sonra yavaştan başladı. Öğleye kadar sürdü. Özelikle yemek yedikten sonraa çoğalıyor. Bulantı geçince aynı korkular oluyor bişey mi oldu sıkıntı mı var Vs.. Bulantı oluncaya seviniyorum. Delirmeden doğurursam iyidir:)

Ben de doğum hikayemi anlatmasaydım keşke..Ama söylemesem de olmazdı.Içinde bulunduğum durum bu.Kalbinizi ferah tutun,strese girmeyin,güzel beslenmeye çalışın,sigara içiyorsanız bırakın..Herşey çok güzel olacak
Hayır sigara içmiyorum Sağlıklı besleniyorum inşallah hepimizin gebeliği güzel geçsin allah acılarını vermesin kötü deneyimlerimizi unutalım yarınlar hepimz için mutluluk getirsin

Benim olmadı canım diyorum ya ben migrenim tutardı adet zamanı o tuttu yine dedim geliyo yok belim yok karnım bütün adet belirtilerimi yaşadım canım.Şimdide hamileliğe dair hiç belirtim yok.Burdaki arkadaşlar bulantı falan yazıyoya bende hiç yok valla,ilk oğluma hamileyken daha beta kana geçmeden bulantılarım başlamıştı 6 aya kadar sürmüştü maf olmuştum valla
Bende de migren var sol gözümde görme azalması sonrası şiddetli baş ağrısı oluyor ödüm kopuyor başım ağrıyacak diye gebelikte ilaç içmekte sıkıntı.

cok şükür bende hic bulanti yok ilk hamileligimde de yoktu . Oruç tutuyom kizima süt veriyom hamilelik beni cok yoruyo gercekten aksmaa kadar pilim bitiyo.

X