2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba. Ben de 2 gün önce ilk gebeliğimi öğrendim. Salı günü ilk muayeneme gidicem inşallah. Yalnız bugün hafif hafif bel ağrısı başladı bende, normaldir herhalde dimi? Masa başı çalışanıyım, uzanma ihtimalim de yok, bi telâşlandım🙁

Merhaba. Ben de 2 gün önce ilk gebeliğimi öğrendim. Salı günü ilk muayeneme gidicem inşallah. Yalnız bugün hafif hafif bel ağrısı başladı bende, normaldir herhalde dimi? Masa başı çalışanıyım, uzanma ihtimalim de yok, bi telâşlandım🙁
Benim sancilarim var kasik doktor dediki bu cok normal daha cok kucuk oldugu icin yerlesmeye calisiyo dayan ve hic ilac kullanma dedi bana

ANNE ADAYI :anneadayı: YAŞ TAHMİNİ DOĞUM TARİHİCİNSİYET
@Zeyna903031.12.2020
Balkizin_Annesi Balkizin_Annesi 2702.01.2021
@tugcekb2903.01.2021
@Lathyrus3003.01.2021
@Sakuraaa2704.01.2021
@bucebuse3004.01.2021
@_Lila2704.01.2021
B beyazdua 2906.01.2021
@Karagullu2809.01.2021
@hnnshn2710.01.2021
@temmuzz3012.01.2021
gbbc gbbc 3613.01.2021
@Silent_women3214.01.2021
@sewcanbjk3315.01.2021
demetovic demetovic 2715.01.2021
archimom archimom 3715.01.2021
Sevsev12 Sevsev12 2917.01.2021
Yaşım 30. Tahmini 30.12.2020

Arkadaşlar benim avuç içi kadar kanamam oldu gece dün vajinal muayne etmişti doktor onunla ilgili gibi geldi , doktora gideceğim birazdan ama başına gelen tecrübesi olan varmı

Arkadaşlar benim avuç içi kadar kanamam oldu gece dün vajinal muayne etmişti doktor onunla ilgili gibi geldi , doktora gideceğim birazdan ama başına gelen tecrübesi olan varmı
Hiç kanama lekelenme şikayetim olmadı ama gebelikte kırmızı kan gelince doktora gitmekte fayda vardır

Kalp atışı sesini dışarı veren cihaz frekansi sebebiyle bebise zarar verebilir düşüncesiyle bazi dr lar dinletmiyor ama kalp atışını gelecekten ekranda görüyorsunuz pit pit sadece ses olmuyor.Bence gerek yok zaten.Evet duymak çok heyecan verici ama bebeğe zarar verme ihtimali varsa ne gerek var
kesinlikle zararlıysa gerek yok zaten görsek de olur :)

Umarım yeğeniniz de çok daha iyi bir pozisyona gelir.Gecmis olsun..Evet zor olacağını biliyorum.Yogun çalışan bir anne olarak 2 çocuğa bile çok gözüyle bakarken.3
çocuğuma hamileyim.Ustelik yavrularımdan biri ağır engelli-yatalak..Eve bile getiremedik.Hep komadaydi.Ne dogrudurust dokunabildim,ne kucagima alabildim.Cok acı gunlerdi,hala öyle..8 ay dile kolay...Birkac ay arayla mi gelecekler,nasıl olacak,sağlıkla gelebilecekler mi?Büyük oğlumun psikolojisi nasıl olacak?Evde mutlaka bakıcımız olmak zorunda.Ogluma steril ortam gerekmekte.Yeni bebek sağlıkla gelebilcek mi plesantam bir daha kopar mi?...Herşey çok karışık.Icimi ferah tutuyorum aslında herşey zor ama güzel olacak,olmalı diyorum bu kadar acının üstüne
Masallah enerjin iyi sen cok iyi bi annesin insallah bu bebegin sağlıcakla dogar sorunsuz bi sekilde...

Kızlar bir de kilo takip listesi eklesek.Hamilelikte sağlıklı beslenme önemli bir konu.Kac kiloyla başladık kaçıncı haftada kaç kilo olduk.Magazinel ve eğlenceli aynı zamanda kilo mevzusu.Mesela ben bebeğimin de sağlığı için ilk 4 ay kilo vermeyi planlıyorum.Hamilelik beslenme programı uygulayarak.Cunku doğumdan çıkalı 8 ay oldu ve emziremedigim ve kilo vermeye motive olamadığım için doğum kilolarımı vermemiştim.Gobegim bile yeni doğum yapmış gibi duruyor.Bu yüzden bir miktar kilo vermeliyim ki yüksek kilolara çıkıp risk almayayım

Merhaba hanımlar bende 6 haftalık hamileyim , bu gün doktor kontrolünde kese 5 haftalık ama bebek gözükmüyor boş gebelik ihtimali var dedi doktor, siz beş haftalıkkken bebeği görebildinizmi?
Benim de ultrasonda 5+6 çıktı.içinde Bebek gözükmedi 10 gün sonra tekrar çağırdı inşallah bu kez duyarız.

X