2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
selam kızlar bende dün dr gittim tam 5 haftalıktı keseyi gördk dr herşey yolunda dedi inşallah bu sefer olacak tkrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorm
15 gün sonraya tekrar randevu aldık kalp atışını duyarmıyım dedim duyamazsın ama görürsün dedi bu ne demek anlamadık biz eşimle ama sormadk artık

Bazı doktorlar dinletmiyor canım benimkide 2sn dinletti onu duymak için bebeğe radyasyon gidiyormuş benek rahatsız olmasın diye galiba bende burda öğrendim

Kalp atışı sesini dışarı veren cihaz frekansi sebebiyle bebise zarar verebilir düşüncesiyle bazi dr lar dinletmiyor ama kalp atışını gelecekten ekranda görüyorsunuz pit pit sadece ses olmuyor.Bence gerek yok zaten.Evet duymak çok heyecan verici ama bebeğe zarar verme ihtimali varsa ne gerek var

İnşallah 4 gün olmasına rağmen adet sancısı gibi ara ara şifdetlenen ara ara durulan bi ağrım var ve normalde adet olacağım gün başlardı.. veya ona yormak istiyorum bilmiyorum hayırlısı.. teşekkürler

Son düzenleme:
Benide eklermisin yaşım 18 11.01.2021 tahmini dogum tarihi

Grubun en yaşlı ve tek 3.'ye dönen ve yoğun çalışan annesi olarak en endişeli de benim sanırım

ÖNEMLİİİİİİİİİİİİİİ

KIZLAR LİSTEYİ İLK MESAJA KAYDETTİM 1.MESAJDAN BULABİLİRSİNİZ LİSTEYE DAHİL OLMAK İSTEYENLER

ÖZELDEN BANA MESAJ ATSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…