- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.417
- 33
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.061
valla bugun beni kimse tutamaz yetti beeeeBende merak ediyordum bu konuyu canım iyi olmuş açtığınbizde dün oturduk saatlerce araştırdık zararı olur mu kim ne demiş diye.daha önceki gebelikte kanama olana kadar kendi doktorumda yasaklamamıştı.araştırmalar sonucunda da şimdilik bir zararı olmadığına ikna olduk☺
Çok.sagol.cnm benim Allah razı olsun inşallah kuzum ikimizede hayırlı gebelikler nasip ettsin Allah'ım sağlıkla kucağımıza alalmKaragullu inşallah canım sen hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bende sadece akşamları üşüme oluyor bazende ayaklarım çok yaniyor soğuk yerlere basınca çok rahatlıyor her şeyin hayırlısı olsun
valla bugun beni kimse tutamaz yetti beeee
boy 165Kızlarr sormak için biraz erken olabilir ama unuturuz belki sonrakaç kiloyla hamile kaldınız??
Maşallah canım incecik hamile kalmışsınboy 165
kilo 52 - ama 50.4 tü bu sabah ben kilo vererek başladım.
Aslında evet benzemiyor ama işte bir umut belki yaşayan vardur diye her şeyin hayırlısı olsun inşallah Nasipte kısmete varsa gelmiştir zatencanım bu pek gebelik belirtisi değil gibi. ben hiçbir belirti yaşamadım sadece adet belirtilerim başladı ertesi gün hala olmayınca test yapıp öğrenmiştim.
yani çok zorlayacak olursam yüzüm kıpkırmızıydı sadece o var bariz ama yanıyordu kıpkırmızı.
bencede dikkatin baska yere kaymamasi lazimbizim eşlerimiz yapmaz inşallah ama aldatmalar en çok hamilelikte oluyormuş diye duymuştum sebebi bu bence☺Soğutmamak lazım arayı
42 kiloylaKızlarr sormak için biraz erken olabilir ama unuturuz belki sonrakaç kiloyla hamile kaldınız??
yok ya ben göbekliyimdir yanlarım yoktur ama göbeğim var hatta şu an şişkinlikle birlikte baya beş aylık gebe gibiyim.Maşallah canım incecik hamile kalmışsın
Bende 52 kilo ile başladım bakalımKızlarr sormak için biraz erken olabilir ama unuturuz belki sonrakaç kiloyla hamile kaldınız??
Sanırım sen 9 ayın sonunda anca benim kiloma gelirsin canım ne güzel42 kiloyla
bak ben ilk defa bu ay takmadım hiç kafaya. sadece adet bekledim.Aslında evet benzemiyor ama işte bir umut belki yaşayan vardur diye her şeyin hayırlısı olsun inşallah Nasipte kısmete varsa gelmiştir zaten
hahaha kız sanki sen zayıf değilmişsin gibi yazmışsın banaSanırım sen 9 ayın sonunda anca benim kiloma gelirsin canım ne güzelben 58 le hamile kaldım şimdi 57.5 olmuşum sonum kaçla bitecek çok merak ediyorum
Bana göre oldukça incesindir eminim canımyok ya ben göbekliyimdir yanlarım yoktur ama göbeğim var hatta şu an şişkinlikle birlikte baya beş aylık gebe gibiyim.
ben oldum olasi hep cok zayifim malesef. Hatta esim gecen gun krizi firsata cevir hamilelikte aldigin kilolari verme normal olursun dediSanırım sen 9 ayın sonunda anca benim kiloma gelirsin canım ne güzelben 58 le hamile kaldım şimdi 57.5 olmuşum sonum kaçla bitecek çok merak ediyorum
Evlendiğimde 52-53 ü geçmezdim canım o yüzden şimdi çok geliyor bana kilomhahaha kız sanki sen zayıf değilmişsin gibi yazmışsın bana
Kilo alamayan kişilere hayranım resmen canımben oldum olasi hep cok zayifim malesef. Hatta esim gecen gun krizi firsata cevir hamilelikte aldigin kilolari verme normal olursun dedi
Camim valla bende bu ay ne zaman oldu kaç defa oldu hiç hatırlamıyorum yani dikkat etmedim yinede adet yaklaşınca işte ya olduysa diye yani 5 aydı yumurta takibi yapıyorduk tedavi görüyordum o aylarda olmadi bu aymi olcak diyorum işte nasip oldumu RABBİM ol dedi mi olurbak ben ilk defa bu ay takmadım hiç kafaya. sadece adet bekledim.
ovulasyona dikkat etmedim falan.
şaşırıyorum kendime ne ara bir ay olmuş ne ara denemişiz de hamile kalmışım diye