- 12 Ekim 2011
- 277
- 225
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
merhaba geçmiş olsn bende progestan kullanıyorm oral olarak ama bn dha önceki düşüklerden dolayı, kaç hafta sizin benim 4+3 bugün yarın son kez beta baktıracağımMerhaba kızlar
Uzaktan bu topici takip ediyordum ama kese gözükmeden yazmak istemedim. Bugün keseyi gördüm ama lekelenmem oldu. Baya stres oldum.Dr progestan ve istirahat verdi. Progestanı fitil olarak kullanırsan daha iyi dedi günde 2 sabah-akşam. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
Merhaba teşekkür ederim. Benim 5+1. Fitil olarak daha az yan etki yapıyormuş. Ağızdan alınca sizde yan etki yaptı mı?merhaba geçmiş olsn bende progestan kullanıyorm oral olarak ama bn dha önceki düşüklerden dolayı, kaç hafta sizin benim 4+3 bugün yarın son kez beta baktıracağım
Ben de de oldu o lekeden hem de doktor maşallah her şey mükemmel dediğinden bir gün sonra tabii ben temizlik yaptımMerhaba kızlar
Uzaktan bu topici takip ediyordum ama kese gözükmeden yazmak istemedim. Bugün keseyi gördüm ama lekelenmem oldu. Baya stres oldum.Dr progestan ve istirahat verdi. Progestanı fitil olarak kullanırsan daha iyi dedi günde 2 sabah-akşam. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
Ben kendimi çok yormamıştım da günlük normal işler haricinde ama olacağı varmış demekBen de de oldu o lekeden hem de doktor maşallah her şey mükemmel dediğinden bir gün sonra tabii ben temizlik yaptımkendini iyi hissetsen de kalkıp iş yapma ağır kaldırma yat dinlen fitil olarak vermesi iyi olmuş karaciğerde parçalandığı için oral aldığımızdan daha çok faydalanıyoruz fitilde korkma allahın izniyle hiç bişe olmaz allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Amin inşallahhh ben elektrikli süpürgeyi açtım salondan yatak odasına geçtiğim anda belime ani ağrı girdi lavaboya gittiğimde lekem gelmişti o nedenle işi hafife alma yat dinlen 3 ay geçsin tehlike kalkarBen kendimi çok yormamıştım da günlük normal işler haricinde ama olacağı varmış demekyatıyorum artık ama.bu gece de fitile başlicam. Çok teşekkürler inşallah sen de sağlıkla alırsın kucağına
Gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah ben de çarşamba gideceğim keseyi görmek için çok korkuyorum inşallah bir sorun olmaz.Merhaba kızlar
Demek gerçekten iş yapmamak gerekiyor, bu haftalar riskli. Aynen dinlenicem mümkün olduğunca.Amin inşallahhh ben elektrikli süpürgeyi açtım salondan yatak odasına geçtiğim anda belime ani ağrı girdi lavaboya gittiğimde lekem gelmişti o nedenle işi hafife alma yat dinlen 3 ay geçsin tehlike kalkar
Çok teşekkürler, senin de sağlıkla gelsin inşallah. Ben de korkuyordum, hatta baya titriyodum doktor karnıma bakarken. İnşallah sen de çarşamba görürsün, her şey yolunda gider.Gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah ben de çarşamba gideceğim keseyi görmek için çok korkuyorum inşallah bir sorun olmaz.
İnşallahÇok teşekkürler, senin de sağlıkla gelsin inşallah. Ben de korkuyordum, hatta baya titriyodum doktor karnıma bakarken. İnşallah sen de çarşamba görürsün, her şey yolunda gider.
Ben de öyleİnşallahböyle güzel haberleri duyunca çok seviniyorum valla ☺baya yakın tarihlerimiz benimde tahmimi doğum tarihi 12.01 gözüküyo
Ay dur girme kanımayaa nasıl dayanıosn bence yarın baktır eğer hamileysen kesinlikle yüksek çıkacaktır değerin, bende yarın baktıracağım son kez
Kızlar bende 6 haftalık hamileyim beyaz sümüksü az akıntım Var sizlerde varmı
Akıntı hep oluyo.. Günde iki kez iç çamaşırı değiştiriyorumKızlar bende 6 haftalık hamileyim beyaz sümüksü az akıntım Var sizlerde varmı
Ben 6+2 haftalığım. Bugün kalp atışını duyduk şükür. Progestronu banada kullan dedi. Ama kapsül ilaç. İstersen vajinadan da kullanabilirsin dedi. Fitil değil yani. Böyle kullanan oldu mu aramızdaBen de de oldu o lekeden hem de doktor maşallah her şey mükemmel dediğinden bir gün sonra tabii ben temizlik yaptımkendini iyi hissetsen de kalkıp iş yapma ağır kaldırma yat dinlen fitil olarak vermesi iyi olmuş karaciğerde parçalandığı için oral aldığımızdan daha çok faydalanıyoruz fitilde korkma allahın izniyle hiç bişe olmaz allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
evet hatta rapor aldm işe gidemedm 3 gün başdönmesi yapıyor sarhoş gibi oluosnMerhaba teşekkür ederim. Benim 5+1. Fitil olarak daha az yan etki yapıyormuş. Ağızdan alınca sizde yan etki yaptı mı?
Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Fitil dediği vajinal zaten öyle kullanıyoruzBen 6+2 haftalığım. Bugün kalp atışını duyduk şükür. Progestronu banada kullan dedi. Ama kapsül ilaç. İstersen vajinadan da kullanabilirsin dedi. Fitil değil yani. Böyle kullanan oldu mu aramızda
evet kan tahlili yaptıracağım sonucu doktora söyleyeceğim ona göre çağıracak beni ama yeteri kadar artmadysa kimyasal gebelik yada dış gebelik riski de var bu zamana kadr 1300 ü hiç geçemedim betadaAy dur girme kanıma
Benim kadar sabırsız Biri sabrecek bakalım
Kan tahlili mi yaptıracaksın?