- 28 Şubat 2020
- 1.678
- 2.235
- 31
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
Kizlar müthiş bı haberim var bu gece çok rahat uyudmm hiç sizlamadan sabahta erken uyanmadm midem bulanti yoktu gece yatmadan önce 1 kase yoğurt ve vişne reçeli 1 kaşık kariştrdm danino gibi oldu yedim hpsni ne mide bulanti kaldı ne bişi başımı yastığa koydugm gibi uyumuşum
yaaa ben de perşembe keseyi gördüm 5+1 gibi demişti doktor bu perşembe için bebeği görebiliriz ama kalp atışı için çok da umutlanma dedi bakalım hayırlısıHayırlı günler kızlar. 6+1 haftalığım geçen hafta keseyi gördük çarşamba tekrar gel kalp atışını dinleyelim için rahat etsin dedi öncesinde bi düşüğüm olduğu için. Çarşamba günü 6+3 olacam duyabilir miyiz acaba erken gibi geldi ama doktor cağırmazdı heralde. Etrafınızda bu kadar erken duyan var mı acaba
Benimde hiç bulantım yok sadece göğüslerim şiş ve karnım şiş normal dedi doktorKızlar benim hiç bulantım yok çok şükür.. Sıkıntı yoktur dimi
Hayırlısı inşallah duyarım da rahatlarım artık hem mide bulantısı hem duyacak mıyım bu sefer diye düşünmekten bunaldımyaaa ben de perşembe keseyi gördüm 5+1 gibi demişti doktor bu perşembe için bebeği görebiliriz ama kalp atışı için çok da umutlanma dedi bakalım hayırlısı
_Lila canım nerelerdesin?
ay sevindim korktum seni görmeyince.Biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım vardı kuzum çok şükür iyiyim şimdi.
Cuma gideceğim kontrole inşallah herşey yolundadır
Sen nasılsın ?
ay sevindim korktum seni görmeyince.
yaaa harika ben de perşembe gideceğim bulantılar başladıkilo verdim valla.
O strese girme canım duyamazsan da korkma erken döllenme geç döllenme çok farkediyoHayırlı günler kızlar. 6+1 haftalığım geçen hafta keseyi gördük çarşamba tekrar gel kalp atışını dinleyelim için rahat etsin dedi öncesinde bi düşüğüm olduğu için. Çarşamba günü 6+3 olacam duyabilir miyiz acaba erken gibi geldi ama doktor cağırmazdı heralde. Etrafınızda bu kadar erken duyan var mı acaba
Sürekli bir şeyler düşünüyorum karantina olmasaydı işimizde gücümüz de olsaydık keşkeO strese girme canım duyamazsan da korkma erken döllenme geç döllenme çok farkediyo
Evet benim de içim içimi yiyo sürekli dua ediyorum öyle zamanlarda biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimde inşallah güzel haberler alırsınSürekli bir şeyler düşünüyorum karantina olmasaydı işimizde gücümüz de olsaydık keşkeHayırlısı inşallah
naptınız kan verdiniz mi merak ettimNe güzel maşallah
ben o kadar erken yaptırdım ki saftirik gibi Gecikmemin Üstünden bir hafta geçmeden yaptırmam Töbe dedim
cuma yaptırayım bende o zaman ya öteki ozartesi yaptırırım diyodum
Allah razı olsun hepimiz inşallahEvet benim de içim içimi yiyo sürekli dua ediyorum öyle zamanlarda biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimde inşallah güzel haberler alırsın ❤
Hepimiz inşallah Allah razı olsunEvet benim de içim içimi yiyo sürekli dua ediyorum öyle zamanlarda biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimde inşallah güzel haberler alırsın ❤
Canım ben 6+1 de çok net olmasa da duydum.doktor yeni yeni oluşuyor dedi.ama ilk gebeliğimde 6+2 de olmama rağmen duyulmamıştı.7+1 de duymuştum.yani erken geç döllenme gibi durumlardan dolayı bir hafta çok fark edebiliyor.duyamazsan endişe etme yani.Hayırlı günler kızlar. 6+1 haftalığım geçen hafta keseyi gördük çarşamba tekrar gel kalp atışını dinleyelim için rahat etsin dedi öncesinde bi düşüğüm olduğu için. Çarşamba günü 6+3 olacam duyabilir miyiz acaba erken gibi geldi ama doktor cağırmazdı heralde. Etrafınızda bu kadar erken duyan var mı acaba
Ben 6 haftada duydum canım ilk gittiğimde keseyi de gösterdi kalp atışını da dinlettiHayırlı günler kızlar. 6+1 haftalığım geçen hafta keseyi gördük çarşamba tekrar gel kalp atışını dinleyelim için rahat etsin dedi öncesinde bi düşüğüm olduğu için. Çarşamba günü 6+3 olacam duyabilir miyiz acaba erken gibi geldi ama doktor cağırmazdı heralde. Etrafınızda bu kadar erken duyan var mı acaba
Cuma diye düşünüyorum daha garanti olurnaptınız kan verdiniz mi merak ettim
yaa nasıl dayanıosn bence yarın baktır eğer hamileysen kesinlikle yüksek çıkacaktır değerin, bende yarın baktıracağım son kezCuma diye düşünüyorum daha garanti olur
Regli sancısı geliyor gidiyor cumaya kadar Regli olmazsam tabi
nasıl sabretceksem
seninle günlerimiz aynı takipteyim
Canım ben 6+1 de çok net olmasa da duydum.doktor yeni yeni oluşuyor dedi.ama ilk gebeliğimde 6+2 de olmama rağmen duyulmamıştı.7+1 de duymuştum.yani erken geç döllenme gibi durumlardan dolayı bir hafta çok fark edebiliyor.duyamazsan endişe etme yani.
Çok sağolun kızlar inşallah bende duyarım hayırlısıylaBen 6 haftada duydum canım ilk gittiğimde keseyi de gösterdi kalp atışını da dinletti