2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bana da öyle dedi. En önemli ilk 3 aymış.
Dikkat edicez kuzum artık
Yarısını geçtik Allahın izniyle.
Bitecek bu günler de.
Ben de sabahtan beri istifra ediyorum.
İnşallah geçer ya
Ben de bulantı var da sadece dün kustum iyidir bu bulantılar olması gerektiği gibi gidiyo demek ki ilk 3 ay son 3 ay dikkat edeceğiz her cefa allahtan yeter ki iyi olsun bebişlerimiz

canım resmen içerde bir şey hissediyorum ara ara kaşıntı gibi bazen de ani bıçak saplanması gibi
Saniyelik giren bıçak sağlanması gibi evet ben daha keseyi görmedim o yüzden dedim sancı olan yerdemidir kese diye.. Her hafta farklı heyecanlar valla bu kadar heyecana kalbim nasıl dayanıyor şaşkınım:)

Saniyelik giren bıçak sağlanması gibi evet ben daha keseyi görmedim o yüzden dedim sancı olan yerdemidir kese diye.. Her hafta farklı heyecanlar valla bu kadar heyecana kalbim nasıl dayanıyor şaşkınım:)
evet hatta eşime söyledim resmen keseyi hissediyorum diye ne zaman keseyi göreceksin canım?

Ben de bulantı var da sadece dün kustum iyidir bu bulantılar olması gerektiği gibi gidiyo demek ki ilk 3 ay son 3 ay dikkat edeceğiz her cefa allahtan yeter ki iyi olsun bebişlerimiz

Aminn inşallah inşallah
Benim baya Bi arttı ya bulantılarım.
Bakalım çözüm bulmaya çalışıyorum.

Bi öyle diyorum bir de bunun doğal bir süreç olduğunu düşünüyorum. Ben biraz daha doğal yaşamı savunanlardanım. O yüzden sanırım. Bakalım bu hafta geçmezse doktorla Bi konuşayım
Ben de sanki her zorluk ondan geliyo ve şikayet etme lüksüm yok diye düşünüyorum

Aynen işte o fikirdeyim. O gelsin diye ne dualar ettim. Şimdi geldi. Cefasına da sabretmek lazım. İnşallah düzelir
Kizlar müthiş bı haberim var bu gece çok rahat uyudmm hiç sizlamadan sabahta erken uyanmadm midem bulanti yoktu gece yatmadan önce 1 kase yoğurt ve vişne reçeli 1 kaşık kariştrdm danino gibi oldu yedim hpsni ne mide bulanti kaldı ne bişi başımı yastığa koydugm gibi uyumuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…