- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
Ben de bulantı var da sadece dün kustum iyidir bu bulantılar olması gerektiği gibi gidiyo demek ki ilk 3 ay son 3 ay dikkat edeceğiz her cefa allahtan yeter ki iyi olsun bebişlerimizBana da öyle dedi. En önemli ilk 3 aymış.
Dikkat edicez kuzum artık
Yarısını geçtik Allahın izniyle.
Bitecek bu günler de.
Ben de sabahtan beri istifra ediyorum.
İnşallah geçer ya
canım resmen içerde bir şey hissediyorum ara ara kaşıntı gibi bazen de ani bıçak saplanması gibiSol daki ağrın nasıldı canım. Benimde sağdan ağrım oldu 3 gün sürdü bugün yok.
Saniyelik giren bıçak sağlanması gibi evet ben daha keseyi görmedim o yüzden dedim sancı olan yerdemidir kese diye.. Her hafta farklı heyecanlar valla bu kadar heyecana kalbim nasıl dayanıyor şaşkınım:)canım resmen içerde bir şey hissediyorum ara ara kaşıntı gibi bazen de ani bıçak saplanması gibi
evet hatta eşime söyledim resmen keseyi hissediyorum diye ne zaman keseyi göreceksin canım?Saniyelik giren bıçak sağlanması gibi evet ben daha keseyi görmedim o yüzden dedim sancı olan yerdemidir kese diye.. Her hafta farklı heyecanlar valla bu kadar heyecana kalbim nasıl dayanıyor şaşkınım:)
iyi mi kötü mü bilmiyorum amabu arada rubella ve toksoplazma testleriniz ne çıktı kızlar?
Ben de bulantı var da sadece dün kustum iyidir bu bulantılar olması gerektiği gibi gidiyo demek ki ilk 3 ay son 3 ay dikkat edeceğiz her cefa allahtan yeter ki iyi olsun bebişlerimiz
Carsamba gideceğim.persembe cagırdı ama iğnem salı bitiyo carşambaya gidip iğneyi yazdırmam lazım umarım görürüm keseyievet hatta eşime söyledim resmen keseyi hissediyorum diye ne zaman keseyi göreceksin canım?
İlla olacak diye bir durum yok kese ve içinde kalbi atan bebecik varsa varsın bulantı olmasın şanslısın canımKızlar benim hiç bulantım yok çok şükür.. Sıkıntı yoktur dimi
Keseyi gördük çok şükür.. Kalp atışı içinde 21 mayısta gitcez bakalım..İlla olacak diye bir durum yok kese ve içinde kalbi atan bebecik varsa varsın bulantı olmasın şanslısın canım
Doktorunun ne söylediği önemli kuzum eğer iyi her şey yolunda diyosa yolundadır herkes hamileliğini farklı yaşarKızlar benim hiç bulantım yok çok şükür.. Sıkıntı yoktur dimi
Bulantı ilacı varmış kuzu onu sorabilirsin doktorunaAminn inşallah inşallah
Benim baya Bi arttı ya bulantılarım.
Bakalım çözüm bulmaya çalışıyorum.
Bulantı ilacı varmış kuzu onu sorabilirsin doktoruna
Kızlar benim hiç bulantım yok çok şükür.. Sıkıntı yoktur dimi
Ben de sanki her zorluk ondan geliyo ve şikayet etme lüksüm yok diye düşünüyorumBi öyle diyorum bir de bunun doğal bir süreç olduğunu düşünüyorum. Ben biraz daha doğal yaşamı savunanlardanım. O yüzden sanırım. Bakalım bu hafta geçmezse doktorla Bi konuşayım
Ben de sanki her zorluk ondan geliyo ve şikayet etme lüksüm yok diye düşünüyorum ☺
Kizlar müthiş bı haberim var bu gece çok rahat uyudmm hiç sizlamadan sabahta erken uyanmadm midem bulanti yoktu gece yatmadan önce 1 kase yoğurt ve vişne reçeli 1 kaşık kariştrdm danino gibi oldu yedim hpsni ne mide bulanti kaldı ne bişi başımı yastığa koydugm gibi uyumuşumAynen işte o fikirdeyim. O gelsin diye ne dualar ettim. Şimdi geldi. Cefasına da sabretmek lazım. İnşallah düzelir