2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
evet ben kn testi yaptırdım cnm cuma günü 409 çıktı beta kan testi yaptır bence bi emin olursun hem :)
Ne güzel maşallah
ben o kadar erken yaptırdım ki saftirik gibi Gecikmemin Üstünden bir hafta geçmeden yaptırmam Töbe dedim
cuma yaptırayım bende o zaman ya öteki ozartesi yaptırırım diyodum

İnşallah canım ya az bişey yemek yiyorum miğdem kalkıyor valla ne yapacağımı da bilmiyorum artık geçer inşallah bi an önce sen kaç haftalıksın benim hamile kaldıgımdan beri bu şekilde

Benim de 6 bitti. 6+2yiz bugun.
Öncesinde bişey yoktu.
6.haftaya girdiğimden beri böyleyim.
Nasıl geçicek hiç bilmiyorum.
Sabah yine kötüyüm.
Şimdi tuzlu salatalık yedim o Bi süre rahatlatıyor midemi.

Kızlar günaydın ben cuma günü doktora gittiğimde maşallah hiç bir sorun yoktu cumartesi günü salak gibi temizlik yaptım hafif lekelenmem oldu koşa koşa doktora gittik prolutan iğne yaptılar lekem kesildi mide bulantılarım başladı hafif hafif yemek yiyorum ama sabahları bulantılarım oluyo lekeyi buraya yazmak istemedim sizi de korkutmamak için sizin nasıl gidiyo

Çok geçmiş olsun. Ben de evi temizleyince ufak Bi lekelenmem olmuştu. Doktor hemen Progestan hap başlattı işte.
Çok şükür geçti Bi daha olmadı ama. Ağır iş yapmıyorum kesinlikle artık. Amann olduğu kadar diyorum. Evladımdan daha önemli değil sonuçta.

selamlar herkese
kızlar benim hep soldan sancı giriyordu geçen perşembe vajinal bakıp keseyi gördü doktor ve soldan gelmiş bak diyerek gösterdi. yani sancının olduğu yer kesenin büyüdüğü yermiş
bu sabah nefes alamayıp birden uyandığımda yastığımı kan içinde gördüm
burnum kanamış deli gibi ve tıkanmış.
normalmiş bu durum yaşarsanız şaşırmayın derim.
ve sabahtan beri bitmek bilmeyen öğürme bulantı yaşıyorum ilk defa.
bu arada ben de ishal gibi yapıyorum ve rengi yeşilimsi siyahımsı bir garip. doktora danışacağım
demir ilacından yazıyor nette umarım öyledir.

Ayyhh evet kuzum Haklısın yavrumdan değerli değil elimi sürmüyorum bişeye yeter ki sağlıklı büyüsün bebeğim ders oldu bu bana leke çok korkuttu beni artık elimi sürmem bişeye

Ayyhh evet kuzum Haklısın yavrumdan değerli değil elimi sürmüyorum bişeye yeter ki sağlıklı büyüsün bebeğim ders oldu bu bana leke çok korkuttu beni artık elimi sürmem bişeye

Al benden de o kadar. Napalım biraz tozlu olsun ev. Herşey tertemiz toplu olmasın. Ben de çok ağlamıştım o gün gerçekten. Gece oldu Bi de lekem. 3 hastane gezdik. Kadın doğumcu bulamamıştık. Allahım yaşatmasın Bi daha kuzum kimseye

Evet demir ilacından olabilir ama bana sağlık ocağı demir ilacına başlamak için erken zamanı gelince onu da vereceğiz demişti istersen doktoruna bi sor erken mi başlattı acaba

Amiiiinnnn rabbim acısını göstermesin kuzu ben anladım aslında belime feci keskin ağrı girdi hemen tuvalete gittim lekeyi gördüm ayy çok fenaydı ne korktum sürekli kendimi suçladım doktor yapma 3 ay dikkat et dedi

Evet demir ilacından olabilir ama bana sağlık ocağı demir ilacına başlamak için erken zamanı gelince onu da vereceğiz demişti istersen doktoruna bi sor erken mi başlattı acaba
demir ilacı kullanmıyorum aslında özel olarak doktorun verdiği vitaminin içinde az da olsa var belki o yüzdendir

Sol daki ağrın nasıldı canım. Benimde sağdan ağrım oldu 3 gün sürdü bugün yok.

Bana da öyle dedi. En önemli ilk 3 aymış.
Dikkat edicez kuzum artık
Yarısını geçtik Allahın izniyle.
Bitecek bu günler de.
Ben de sabahtan beri istifra ediyorum.
İnşallah geçer ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…