- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.417
- 33
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
Bugün cogaldı bendede dün bu kadar yoktu. İyi yalnız değilmişim. Senin kaçıncı haftada canımAyy işte aynen benim de öyle oluyor. Ama kalkar kalkmaz oluyor. Ağzım hemen tükürük doluyor. Koşa koşa lavaboya. Çay içip kahvaltı yapana kadar bu şekilde devam ediyorkısa sürede atlatalım inşallah
Bugün cogaldı bendede dün bu kadar yoktu. İyi yalnız değilmişim. Senin kaçıncı haftada canım
Anne adayları anneler gününüz kutlu olsun
hamilelik uygulamalari kullaniyor musunuz? Kullaniyorsaniz hangi uygulamalar?
bende dr banu ciftci ve gun gun gebelik kullaniyorum. Banu ciftciyi begeniyorum tavsiye ederim.Ben bu uygulamayı kullanıyorum. İnanılmaz memnunum. Çok güzel ve sade
5 haftalığız Allah tamamına erdırsın inşallah6+1 olduk bugünsenin kaçıncı hafta canım?
5 haftalığız Allah tamamına erdırsın inşallah
bende dr banu ciftci ve gun gun gebelik kullaniyorum. Banu ciftciyi begeniyorum tavsiye ederim.
Cnm kalp atışlarıni duydun mudaha sadece keseyi gorduk cuma gunu tekrar gidicem bakalim o zaman goruruz umarim
Bnle senin son adet tarihi ayniiSelam kızlar ..ben de geçen çarşamba idrar testim pozitif çıktı. SAT 25 mart..tahmini 30 aralık görünüyor.kendimi ocağa daha yakın hissettim:) herkese hayırlı gebelikler diliyorum
Boş gebelikte belirtin neydi bnmde kese göründü bebek henüz görünmediMerhaba kızlar.her şey yolunda giderse inşallah bende Ocak annesi olacak gibiyim ama kalp atışını duymadan hamileyim diyemiyorum. Daha önceden bir kimyasal birde boş gebeliğim oldu o yüzden biraz endişeliyim. Umarım isteyen herkes sağlıkla kucağına alır bebişlerini
evet cuma gunu duydukCnm kalp atışlarıni duydun mu
Bnde tam 6 haftaliktm gittim kese var 2 hafta sonra kalp atışına gel ddi ayın 20. De randevum var inşallh bnde bebeği kalbi duyarm bebek niye görünmedi bilmiyrm doktor bişi yok ddi olumsuz hiç bişi sylemedievet cuma gunu duyduk
Sn kalbi duydugn zamn kaç günlüktün cuma günü yani ?evet cuma gunu duyduk
Benim çok bulantım var hiçbiryer yemek istemiyor canımKızlar günaydın ❣❣❣
Bulantı ve kusmaları başlayan var mı içinizde?
Keseyi falan gördün mü canım?Bnle senin son adet tarihi aynii
Benim çok bulantım var hiçbiryer yemek istemiyor canım
Evet tam 5+6 da gittm kese göründü bebek varmi deyince daha erken 2 hafta snra gel kalp atışını bebeği görürüz ddi umarm aksilik yokturKeseyi falan gördün mü canım?