- 28 Aralık 2019
- 593
- 560
- 31
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba kızlar ben de çok yeniyim Perşembe günü kan verdim ve beta hcg 204 çıktı, hala şoklardayım, olmadı olmadı da en beklemediğim zamanda oldu minik mucizem. Doktorum ultrasonda sadece kalınlaşmış rahmimi gördü. Pazartesi tekrar gidip kan vereceğim. İnşallah her şey sağlıkla yolunda gider. O kadar heyecanlıyım ki anlatamam. Keseyi görmek için can atıyorum
Ağrı yok çok şükür ama bi danışmakta fayda var teşekkür ederim canımHormonlardan kaynaklı olabilir. Bünye meselesi bağırsakları gereğinden hızlı çalışıyor olabilir. Ağrılı ishalse Dr a danışırsın
İnşallah canımGünlerimiz çok yakın birbirinehayırlı haberlerimizi alalım birbirimizin hep inşallah
Gözün aydın canım bu yıl bekleyip olmayanların senesiMerhaba kızlar ben de çok yeniyim Perşembe günü kan verdim ve beta hcg 204 çıktı, hala şoklardayım, olmadı olmadı da en beklemediğim zamanda oldu minik mucizem. Doktorum ultrasonda sadece kalınlaşmış rahmimi gördü. Pazartesi tekrar gidip kan vereceğim. İnşallah her şey sağlıkla yolunda gider. O kadar heyecanlıyım ki anlatamam. Keseyi görmek için can atıyorum
Bizim değerler hemen hemen aynıBen 9 nisanda aşılama yaptırdım. 22 nisanda beta 80, 24 nisanda 250, 26 nisanda 700, 2 mayısta 6 000 çıktı. İkiz bile olabilir dediler ama tek kese göründü. Pazartesi kalp atışında inş sorunolmaz
1 gün var hayırlısıylaBen 9 nisanda aşılama yaptırdım. 22 nisanda beta 80, 24 nisanda 250, 26 nisanda 700, 2 mayısta 6 000 çıktı. İkiz bile olabilir dediler ama tek kese göründü. Pazartesi kalp atışında inş sorunolmaz
Amin teşekkür ederimGözün aydın canım. Allahım tamamına erdirsin.
İnşallah, teşekkür ederimHayırlı olsun.inşallah sağlıkla kucağına alırsın ☺
İnşallah canım teşekkür ederimhayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Teşekkür ederimGözün aydın canım bu yıl bekleyip olmayanların senesi
Progestron sürekli takipte değerler iyi çıktı o yüzden vermedi sanırım.Bizim değerler hemen hemen aynıama progestan neden vermediler aşılamada veriyorlar diye biliyorum ama neyse bir sıkıntın yoksa maşallah bizim aramızda 1 gün ya var ya yok
1 gün var hayırlısıyla
[/QUOTE
Sizde aşılamamı oldunuz
kusma yok ama bulanti var benim. Dr ilac yazdi cok bulantin olursa ic dediKızlar günaydın ❣❣❣
Bulantı ve kusmaları başlayan var mı içinizde?
kusma yok ama bulanti var benim. Dr ilac yazdi cok bulantin olursa ic dedi
bende ogurme de yok ozellikle et kokusu cok fena yapiyor normalde etsiz yemek yemem etten tiksindim. Ama gunun her saatinde bulanabiliyor sadece sabah degilBenim de öyle şuan. Bulantım var. İstifra etmek için afedersin öğürüyorum ama kusamıyorumsabahları oluyo sadece şükür. Kahvaltıdan sonra geçiyor
Kahvaltıdan sonra oldu benim yediğime pişman oldum Bı yarım saat kadar sürdü müthiş tükürük salgısı var ağzımda suan ıyımKızlar günaydın
Bulantı ve kusmaları başlayan var mı içinizde?
bende ogurme de yok ozellikle et kokusu cok fena yapiyor normalde etsiz yemek yemem etten tiksindim. Ama gunun her saatinde bulanabiliyor sadece sabah degil
Kahvaltıdan sonra oldu benim yediğime pişman oldum Bı yarım saat kadar sürdü müthiş tükürük salgısı var ağzımda suan ıyım