-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
Bnde şuan 6+4Pazartesi gıttım cnm 5+3tu sımdı bıktım uygulamaya unutuyorum hersey bugun 6+3musum herhalde o zamn 6+6 oluyor
Aynı zamnlarda doğum yapicaz sanirm hayirlisiylaBnde şuan 6+4
MasallahBnde şuan 6+4
6 Mayıs'ta gitmiştm 2 hfta snra gel ddi yani 20 Mayıs'ta gidecm hayirlisiylaMasallahsanırım oyle sen ne zaman gidiyorsun kontole
Hadi ıns saglıkla kucagına alırsın canım6 Mayıs'ta gitmiştm 2 hfta snra gel ddi yani 20 Mayıs'ta gidecm hayirlisiyla
Valla bende aynı şekilde mecbur olduğum için yiyorumBen de kendimi bebeğimin ihtiyacı var yemem lazım diyerek yemeye çalışıyorum. Çok az şey yiyorum ama buna da şükür. İnşallah düzelir
Bende 6+1Bnde şuan 6+4
Vala mide yanması mi şişkinlik mi bulantı mi tarif edermiyrm ilk oldgu icn ama çok değişik olduğumun farkındayımBende 6+1. Sizlerde mide yanması oluyo mu.
tesekkur ederiiiizzz. Hepimizin anneler gunu kutlu olsun
bazi sansli anne adaylarinda hic bulanti olmuyormushenüz hiç olmadi bulantim 5+5 normalmi bu durum acaba
Valla bende aynı şekilde mecbur olduğum için yiyorum
Kızlar bulantı iyidir. Bebekle ilgili herseyin yolunda oldugunu gosterir. Bos gebeliklerimde bulantı birden kesilmişti o zaman anlamıştım terslik oldugunu.
henüz hiç olmadi bulantim 5+5 normalmi bu durum acaba
Ben de teşekkur ederim henüz o duyguyu tadamadım ama bu ay insallah aranıza katılabilirimTeşekkür ederim. Senin de anneler günün kutlu olsun