-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
Bnmde 3-4 gündür başladı kusma falan yok ama hersyden midem bulaniyoBen de kendimi bebeğimin ihtiyacı var yemem lazım diyerek yemeye çalışıyorum. Çok az şey yiyorum ama buna da şükür. İnşallah düzelir
Bnmde 3-4 gündür başladı kusma falan yok ama hersyden midem bulaniyo
Bnm midem elimi yikadigm beyaz sabundan bile bulaniyr kokusu ağır geliyr domates ck iyi geliyor tuzlayinca sizde deneyin istersenzAynı benim de öyle. Az önce zar zor bulaşık yıkadım. Hepsi berbat kokuyor burnuma. Midem bulanıyor.
Bnm midem elimi yikadigm beyaz sabundan bile bulaniyr kokusu ağır geliyr domates ck iyi geliyor tuzlayinca sizde deneyin istersenz
Hayırlısıyla görürsün inşallah..Evet tam 5+6 da gittm kese göründü bebek varmi deyince daha erken 2 hafta snra gel kalp atışını bebeği görürüz ddi umarm aksilik yoktur
Bu boş gebeliğin belirtisi mi bilmiyorum ama kanama olmuştu biraz.onun haricinde normal gebelik gibiydi.olumsuzu düşünmemeye çalış süreç seni çok yıpratır sonra.eğer kötü bi şey olsa doktorun sana söylerdi.bana söylemişti.Boş gebelikte belirtin neydi bnmde kese göründü bebek henüz görünmedi
Yok sylemedi çok şükür kanamam agrimda yokBu boş gebeliğin belirtisi mi bilmiyorum ama kanama olmuştu biraz.onun haricinde normal gebelik gibiydi.olumsuzu düşünmemeye çalış süreç seni çok yıpratır sonra.eğer kötü bi şey olsa doktorun sana söylerdi.bana söylemişti.
Hatta tam aksi yönde fazla kilo alımı bebeğin ileriki yaşlarda karşılacağı şeker,obezite gibi hastalıkların temelini oluşturuyor diye biliyorum canım.Nasılsa hamileyim diyip önüne geleni yiyenimiz çok inanın annedeki fazla kilonun bebeğin gelişimiyle alakası yok.
Yoktur inşallah.içini ferah tutmaya çalış.Yok sylemedi çok şükür kanamam agrimda yok
gec dollenme olabilir canim herkesin bir olmuyor dr olumsuz bisey yok diyorsa yoktur merak etmeBnde tam 6 haftaliktm gittim kese var 2 hafta sonra kalp atışına gel ddi ayın 20. De randevum var inşallh bnde bebeği kalbi duyarm bebek niye görünmedi bilmiyrm doktor bişi yok ddi olumsuz hiç bişi sylemedi
5+6 idi ama dr 6+3 gorunuyor dediSn kalbi duydugn zamn kaç günlüktün cuma günü yani ?
Erken görünmüş maşallahh inşallh bnada kısmet olur5+6 idi ama dr 6+3 gorunuyor dedi
bana da salatalik cok iyi geliyor gunde 2-3 salatalik yiyorum tuzlayipBnm midem elimi yikadigm beyaz sabundan bile bulaniyr kokusu ağır geliyr domates ck iyi geliyor tuzlayinca sizde deneyin istersenz
insallah canimErken görünmüş maşallahh inşallh bnada kısmet olur
Bende bu carsmba 6+3olucm bnıde carsambaya cagırdı kalp atisi ıcınErken görünmüş maşallahh inşallh bnada kısmet olur
Sn ne zmn gittin canmBende bu carsmba 6+3olucm bnıde carsambaya cagırdı kalp atisi ıcın
Pazartesi gıttım cnm 5+3tu sımdı bıktım uygulamaya unutuyorum hersey bugun 6+3musum herhalde o zamn 6+6 oluyorSn ne zmn gittin canm