2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
.

bende pazartesi kalp atışını duycam... uykusuzluk bendede oldu. Sabahınerken saatlerinde uyanıp tekrar uyuyamamak çok zordu. Şuan iyi uyuyorum şükür. Sizin son adet tarihi neydi benim 28 mart
Merhaba inşallah sağlıkla duyar sağlıkla kucaklarımıza da alırız 31 mart benim de Ama 1 hafta önce yumurtladım lh testine göre 21 nisan da da öğrendim bakalım ölçümler nasıl dr ne diyecek

Oluşmuştur inşallah canım ben dün gittim kan sonuçlarımı göstermeye vajinal bakmadı bir hafta sonraya randevu verdi keseyi görmek için.
Drların coğu vajinal bakmıyor zaten. 5.haftada kese olusur dedi. Kan sulandırıcı iğne carsamba bitiyor öncesinde gitmem lazım

pıhtılaşma iğne coraspin progestan ve folik asit kullanıyorum şuan inş bu sefer herşey yolunda gider
Benimde iki boş kese oldu iki kimyasal sonra iğne aspirinle oğlum oldu. Oğlum dan sonra iki kimyasal daha umarım bunda sıkıntı cıkmaz. Sağlıkla doğsun dükkanı kapatcam :) stres kaygı bunları yasamak cok zor. Hem fiziksel hem ruhsal insanı çökertiyor.

kesinlikle doğru söylüyorsnz stres çok kötü, benim de batmalarım oluyor karnım da yarım saat 1 saat olmayınca acaba bi skıntımı var biye belirti göstermiyor diye panik yapıyorum neyse Rabbim ne yazdıysa o olacak en nihayetinde tedbiri elden bırakmadan bekleyeceğiz, ama çok şükür sizin evladınız olmuş darısı 2. sinin başına :))

Merhaba kızlar ben de çok yeniyim Perşembe günü kan verdim ve beta hcg 204 çıktı, hala şoklardayım, olmadı olmadı da en beklemediğim zamanda oldu minik mucizem. Doktorum ultrasonda sadece kalınlaşmış rahmimi gördü. Pazartesi tekrar gidip kan vereceğim. İnşallah her şey sağlıkla yolunda gider. O kadar heyecanlıyım ki anlatamam. Keseyi görmek için can atıyorum

Gözün aydın canım. Allahım tamamına erdirsin.

Drların coğu vajinal bakmıyor zaten. 5.haftada kese olusur dedi. Kan sulandırıcı iğne carsamba bitiyor öncesinde gitmem lazım
Bhcg 5000 i geçince görünüyormuş canım.benim hesabına göre pazartesi geçiyor benim.seninde benimkine yakındır büyük ihtimalle görünür.

Hayırlı olsun.inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Kızlar günaydın herkese...
Ben gebelikten şüphelenmeye başladığım günlerden beri ishal gibiyim.günde 1 kere tuvalete çıkıyorum ama ishal gibi.böyle olan var mı?normalde kabızlık olurmuş.eşimle aynı şeyleri yiyoruz ama sadece bende böyle bi durum var.hamilelikle mi alakalı acaba bu durum bilen var mı?

Ben 9 nisanda aşılama yaptırdım. 22 nisanda beta 80, 24 nisanda 250, 26 nisanda 700, 2 mayısta 6 000 çıktı. İkiz bile olabilir dediler ama tek kese göründü. Pazartesi kalp atışında inş sorunolmaz

Hormonlardan kaynaklı olabilir. Bünye meselesi bağırsakları gereğinden hızlı çalışıyor olabilir. Ağrılı ishalse Dr a danışırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…