2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
.
Ben de pazartesi kalp atışı için gidicem bugün çok şükür sakinleştim ama 1 haftadır çok stresliydim sabah 4 de 5 de uyanıp uyuyamıyordum uykusuzluktan gözüm kanlandı felan sağlıkla ilerler inşallah hepimiz için herşey 🙏🏻
bende pazartesi kalp atışını duycam... uykusuzluk bendede oldu. Sabahınerken saatlerinde uyanıp tekrar uyuyamamak çok zordu. Şuan iyi uyuyorum şükür. Sizin son adet tarihi neydi benim 28 mart

Hanımlar uyanıp stresten uyuyamadığınızda yasin suresini ve fetih suresi okuyun hem içiniz rahatlar hem dua etmiş olursunuz yoksa vesvese bırakmıyor insanı acaba acaba derken benim de içim bunalıyo umarım burdaki herkes sağlıkla sıhhatle mutlulukla bebeklerini kucaklarına alırlar ❤️❤️

.

bende pazartesi kalp atışını duycam... uykusuzluk bendede oldu. Sabahınerken saatlerinde uyanıp tekrar uyuyamamak çok zordu. Şuan iyi uyuyorum şükür. Sizin son adet tarihi neydi benim 28 mart

Aayy. Satımız aynı. Yumurtlamayı takip ettiniz mi acaba? Benim 19 Nisanda yumurtam çatladı. 6 mayısta doktora gittiğimizde değerim 972 çıktı. Küçücük bi nokta gördük ama geç döllenme olabilir dedi doktor. Kalp atışı falan duyamadık.

Aayy. Satımız aynı. Yumurtlamayı takip ettiniz mi acaba? Benim 19 Nisanda yumurtam çatladı. 6 mayısta doktora gittiğimizde değerim 972 çıktı. Küçücük bi nokta gördük ama geç döllenme olabilir dedi doktor. Kalp atışı falan duyamadık.
Senin geç döllenme olma ihtimali çok yüksek canım.benim sat 5 Nisan yumurta çatlama 20 si.değerlerimizde çok yakın galiba benimde dün 1612 çıkmıştı.

Senin geç döllenme olma ihtimali çok yüksek canım.benim sat 5 Nisan yumurta çatlama 20 si.değerlerimizde çok yakın galiba benimde dün 1612 çıkmıştı.

aaaa eveett aynen. Senin 15. Günde yumurtan çatlamış. Benim 23. Günümde yumurtam çatladı. Geç döllenme oldu herhalde1,5 hafta falan.

aaaa eveett aynen. Senin 15. Günde yumurtan çatlamış. Benim 23. Günümde yumurtam çatladı. Geç döllenme oldu herhalde1,5 hafta falan.
Evet bence de öyle oldu🤗bhcg değerlerimize bakarsak ben senden sonra yaptırdım test muhtemelen seninde bu süreçte benimkine yakın bi değere yükseltmiştir.İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun❤️

Evet bence de öyle oldu🤗bhcg değerlerimize bakarsak ben senden sonra yaptırdım test muhtemelen seninde bu süreçte benimkine yakın bi değere yükseltmiştir.İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun❤
Ay inşallah canım inşallah. Rabbim sağ salim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı.

Benimde 5 nisan 15 inde çatladı yumurta biz perşembe keseyi gördük benim erken döllenme büyük ihtimal haftaya kalp atışı için gidicez inşallah

X