- 17 Haziran 2011
- 168
- 125
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
bazen benimde oyle oluyorkızlar sorun oluştu deyip durdu ama hepsi paylaşılmışkalabalık ettim kusura bakmayın
Çok teşekkür ederim canımCanım östrojen hormonu o hamilelikte yüksek olması normalSağlıkla inşallah
bende pazartesi kalp atışını duycam... uykusuzluk bendede oldu. Sabahınerken saatlerinde uyanıp tekrar uyuyamamak çok zordu. Şuan iyi uyuyorum şükür. Sizin son adet tarihi neydi benim 28 martBen de pazartesi kalp atışı için gidicem bugün çok şükür sakinleştim ama 1 haftadır çok stresliydim sabah 4 de 5 de uyanıp uyuyamıyordum uykusuzluktan gözüm kanlandı felan sağlıkla ilerler inşallah hepimiz için herşey
Beeen.ama geçen haftaya göre bi tık azaldı benimIyı aksamlar kızlar Bel agrısı yasayan var mı
bende vardi gecen hafta ama gecti bikac gundur agrimiyor belim. Belkide sabah aksam yatiyorum ondan agrimiyordurIyı aksamlar kızlar Bel agrısı yasayan var mı
aslında ilk gebeliğimden hatırlıyorum bel ağrısını ama yinede ehvam yaptım. Neysek yatınca gectibende vardi gecen hafta ama gecti bikac gundur agrimiyor belim. Belkide sabah aksam yatiyorum ondan agrimiyordur
Kac haftalık oldu canımBeeen.ama geçen haftaya göre bi tık azaldı benim
Daha 4+5 teyim canımKac haftalık oldu canım
.
bende pazartesi kalp atışını duycam... uykusuzluk bendede oldu. Sabahınerken saatlerinde uyanıp tekrar uyuyamamak çok zordu. Şuan iyi uyuyorum şükür. Sizin son adet tarihi neydi benim 28 mart
Senin geç döllenme olma ihtimali çok yüksek canım.benim sat 5 Nisan yumurta çatlama 20 si.değerlerimizde çok yakın galiba benimde dün 1612 çıkmıştı.Aayy. Satımız aynı. Yumurtlamayı takip ettiniz mi acaba? Benim 19 Nisanda yumurtam çatladı. 6 mayısta doktora gittiğimizde değerim 972 çıktı. Küçücük bi nokta gördük ama geç döllenme olabilir dedi doktor. Kalp atışı falan duyamadık.
Senin geç döllenme olma ihtimali çok yüksek canım.benim sat 5 Nisan yumurta çatlama 20 si.değerlerimizde çok yakın galiba benimde dün 1612 çıkmıştı.
Evet bence de öyle olduaaaa eveett aynen. Senin 15. Günde yumurtan çatlamış. Benim 23. Günümde yumurtam çatladı. Geç döllenme oldu herhalde1,5 hafta falan.
Ay inşallah canım inşallah. Rabbim sağ salim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı.Evet bence de öyle oldubhcg değerlerimize bakarsak ben senden sonra yaptırdım test muhtemelen seninde bu süreçte benimkine yakın bi değere yükseltmiştir.İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun❤
Ben 4+4 bir güncük farkımız varmış :)Daha 4+5 teyim canım
Benimde 5 nisan 15 inde çatladı yumurta biz perşembe keseyi gördük benim erken döllenme büyük ihtimal haftaya kalp atışı için gidicez inşallahSenin geç döllenme olma ihtimali çok yüksek canım.benim sat 5 Nisan yumurta çatlama 20 si.değerlerimizde çok yakın galiba benimde dün 1612 çıkmıştı.