- 28 Şubat 2020
- 1.678
- 2.235
- 31
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
evet sabah duyduk kalp atisini cok sukur
karindan canimOyy maşallahdarısı başıma artık. Ptesi günü gideceğim ben de nasipse.
Karından mı baktılar vajinal mi
karindan canim
Eveet kızlar bugün bizimde ilk muayenen gerçekleşti.. Kesemizi gördük.. Hiçbir sorun yok çok şükür.. Tahliller istedi.. 2 hafta sonrada kalp atışı için gitcez
cnm onu bulamadım eos diye bi değer var onu mu diyorsun ki? tam olarak ne yazması gerekiyor?Bu gün öğleden sonra gidip göstericem inşallah canım.bir de esreadiol(e2) diye bir değer vardı o olması gerekenden çok daha yüksekti.onu da sorucam
estradiol(e2) yazıyor canım.bi çeşit hormon sanırım.cnm onu bulamadım eos diye bi değer var onu mu diyorsun ki? tam olarak ne yazması gerekiyor?
bnde yok cnm yazmıyorestradiol(e2) yazıyor canım.bi çeşit hormon sanırım.
Tamam canım çok teşekkür ederim.benim aile hekimim bakabildiğimiz her şeye bakalım demişti belki de gerekli bi değer değildirbnde yok cnm yazmıyor
olabilir cnmTamam canım çok teşekkür ederim.benim aile hekimim bakabildiğimiz her şeye bakalım demişti belki de gerekli bi değer değildir
Çok güzel allah tamamına erdirsin inşallahevet sabah duyduk kalp atisini cok sukur
Masallah canim darisi kalp atisinaSelam kızlar dün bizde gittik kese ve yolksac oluşmuş 1 hafta sonra kalp atışı için gidicez ❤❤❤
İnşallah canım bakalım haftaya kalp atışı için gideceğiz o zaman iğnede yazıcak kan sulandırıcıMasallah canim darisi kalp atisina
Canım östrojen hormonu o hamilelikte yüksek olması normalBu gün öğleden sonra gidip göstericem inşallah canım.bir de esreadiol(e2) diye bir değer vardı o olması gerekenden çok daha yüksekti.onu da sorucam
Canım östrojen hormonu o hamilelikte yüksek olması normalBu gün öğleden sonra gidip göstericem inşallah canım.bir de esreadiol(e2) diye bir değer vardı o olması gerekenden çok daha yüksekti.onu da sorucam
CaBu gün öğleden sonra gidip göstericem inşallah canım.bir de esreadiol(e2) diye bir değer vardı o olması gerekenden çok daha yüksekti.onu da sorucam
CaBu gün öğleden sonra gidip göstericem inşallah canım.bir de esreadiol(e2) diye bir değer vardı o olması gerekenden çok daha yüksekti.onu da sorucam