- 28 Şubat 2020
- 1.060
- 1.634
- 31
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
ben bugün ilk kontrolüme gittim
doktor 5+1 dedi
vajinal ultrasonla keseyi gördük.
İnşallah canım benim darısı başınızaKızlar kan testimde
Maşallah canım bizlerde görürüz inşallah kalbinin attığını
Günaydın canımGunaydin kizlar
canımmm 16 nisanda döllenme olduğunu varsaydık doktorlaHadi gözün aydın canım.
Dün ben de ebeyle konuştum vajinalde görüldü kese dedim o zaman 5. Haftada olabilirsin dedi, büyük ihtimal yakın haftalarimiz benim geç döllenmeden dolayı.
Kalp atışı için ne zaman çağırdı ? Ben haftaya cuma gideyim diyorum 9 gün oluyor ama görülmezse diye tedirginim sonraki hafta mi gitsem.
ben bugun guzel haberler aldim sende alirsin umarimBiz doktora geldik bekliyoruz inşallah güzel haberler alırız❤
yaaaa anlatınnnben bugun guzel haberler aldim sende alirsin umarim☺
canımmm 16 nisanda döllenme olduğunu varsaydık doktorla
haftaya bebeği görürüz ancak kalp atışını duyamayız dedi
bebisimizi gorduk kalp atisinida duydukyaaaa anlatınnn
şöyle siz benden ileridesiniz aslında.Ya aslında ben bir sonraki hafta gideyim hem kalp atışı da duyarım diyorum da eşim haftaya gidelim diyor.
Büyük ihtimal haftaya da vajinal bakar bir de ona stres yapıyorum artık karından bakmaya başlasa da rahatlasam.
yaaaa ne güzel maşallah darısı başımızabebisimizi gorduk kalp atisinida duyduk0.6 cm mis 6+3 gorunuyormus. Mide bulantisi icinde ilac verdi
insallah canimyaaaa ne güzel maşallah darısı başımıza
şöyle siz benden ileridesiniz aslında.
doktor idrara sıkışık gelirsen vajinal bakmam dedi.
aynısını ben sordum 2 hafta sonra geleyim diye
yok ben bu bebeği haftaya da görmek istiyorum dedi
Çok teşekkür ederim canım.plt kan pıhtılaşmasıyla ilgili bir değermiş sanırım.Canım cok anlamam ama bnm 4-5hafta arasıydı beta 7536 cıkmıstı o dedıgın tahlilde bilmiyorum benden 14 kutu ısaretlı test ıstedı pzt gıdıp vericem
Çok teşekkür ederim canımBeta değerin gayet iyi canım sıkıntı yapma.
Bana henüz genel kan tahlili yapılmadı o yüzden diğer sorduğuna cevap veremeyeceğim
bebisimizi gorduk kalp atisinida duyduk0.6 cm mis 6+3 gorunuyormus. Mide bulantisi icinde ilac verdi