- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
bence siz duyacaksınız zaten haftaya çünkü şu an 6. haftadasınızBenimki de 2 haftayı geçirme sakın dedi. Gidelim ya napalim olmadı bidaha gideriz her hafta alıştık zaten
Benimde 370 çıktı canım sanırım kan pıhtılaşmasıyla ilgili bir değermiş.normal değer 130-400 arası deyince bana yüksek gibi geldi sanki.cnm beta değerin çok iyi bence plt 343 çıktı benim salı günü
evet canim karindan baktiMaşallah canım, darısı başımıza
Kalp atışı için karından mı baktı ?
bence siz duyacaksınız zaten haftaya çünkü şu an 6. haftadasınız
Maşallah canım tebrik ederimbebisimizi gorduk kalp atisinida duyduk0.6 cm mis 6+3 gorunuyormus. Mide bulantisi icinde ilac verdi
tesekkur ederim canimMaşallah canım tebrik ederim
ohh bugun ne mutlu bir gunKızlar biz de bebişi gördük kalp atışı için gelecek hafta perşembe günü gideceğiz her şey yolunda dedi doktor dün sağlık ocağında beta baktılar o da 19,430 çıkmış doktor artık beta baktırma gerek yok dedi darısı size inşallah mutlu sağlıklı sıhhatli hamileliğimiz olsun ❤❤❤
Amin inşallah.maşallah canım tebrik ederimKızlar biz de bebişi gördük kalp atışı için gelecek hafta perşembe günü gideceğiz her şey yolunda dedi doktor dün sağlık ocağında beta baktılar o da 19,430 çıkmış doktor artık beta baktırma gerek yok dedi darısı size inşallah mutlu sağlıklı sıhhatli hamileliğimiz olsun ❤❤❤
Sağol kuzum benimAmin inşallah.maşallah canım tebrik ederim ☺
Ayyhh evet gece yasin okudum fetih suresini okudum sabah uyandım tekrar yasin, fetih , amme surelerini okudum hastaneye girip doktora çıkana kadar dualar ettimohh bugun ne mutlu bir gun☺☺
bende gece hep sayiklamisim. Cok stresliydim gorecek miyim yoksa bos mu korkusu vardi. Cok sukur hersey yolundaAyyhh evet gece yasin okudum fetih suresini okudum sabah uyandım tekrar yasin, fetih , amme surelerini okudum hastaneye girip doktora çıkana kadar dualar ettimrabbim yüzümü güldürdü çok şükür ☺
Her şey yolunda bak kalp atışını da duymuşsun ne güzel maşallah rabbim kucağımıza almamızı da nasip etsin kimseye evlat hasreti vermesin inşallahhhbende gece hep sayiklamisim. Cok stresliydim gorecek miyim yoksa bos mu korkusu vardi. Cok sukur hersey yolunda
aminnnHer şey yolunda bak kalp atışını da duymuşsun ne güzel maşallah rabbim kucağımıza almamızı da nasip etsin kimseye evlat hasreti vermesin inşallahhh ❤❤
bugün gösterdm sağlık ocağında gayet iyi bi skıntı yok dedi ama pretisyen hekim en nihayetinde doktora da göstermek lazımBenimde 370 çıktı canım sanırım kan pıhtılaşmasıyla ilgili bir değermiş.normal değer 130-400 arası deyince bana yüksek gibi geldi sanki.
Bu gün öğleden sonra gidip göstericem inşallah canım.bir de esreadiol(e2) diye bir değer vardı o olması gerekenden çok daha yüksekti.onu da sorucambugün gösterdm sağlık ocağında gayet iyi bi skıntı yok dedi ama pretisyen hekim en nihayetinde doktora da göstermek lazım
Benim butun degerlerim normal cikti
evet sabah duyduk kalp atisini cok sukurYa ben de korktum biraz. Bakalım ne diyecek doktor. İnşallah bir sorun çıkmaz. Siz kalp atışı için gittiniz mi