2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar biz de bebişi gördük kalp atışı için gelecek hafta perşembe günü gideceğiz her şey yolunda dedi doktor dün sağlık ocağında beta baktılar o da 19,430 çıkmış doktor artık beta baktırma gerek yok dedi darısı size inşallah mutlu sağlıklı sıhhatli hamileliğimiz olsun

ohh bugun ne mutlu bir gun

Amin inşallah.maşallah canım tebrik ederim

Ayyhh evet gece yasin okudum fetih suresini okudum sabah uyandım tekrar yasin, fetih , amme surelerini okudum hastaneye girip doktora çıkana kadar dualar ettim rabbim yüzümü güldürdü çok şükür ☺
bende gece hep sayiklamisim. Cok stresliydim gorecek miyim yoksa bos mu korkusu vardi. Cok sukur hersey yolunda

bende gece hep sayiklamisim. Cok stresliydim gorecek miyim yoksa bos mu korkusu vardi. Cok sukur hersey yolunda
Her şey yolunda bak kalp atışını da duymuşsun ne güzel maşallah rabbim kucağımıza almamızı da nasip etsin kimseye evlat hasreti vermesin inşallahhh

Benimde 370 çıktı canım sanırım kan pıhtılaşmasıyla ilgili bir değermiş.normal değer 130-400 arası deyince bana yüksek gibi geldi sanki.
bugün gösterdm sağlık ocağında gayet iyi bi skıntı yok dedi ama pretisyen hekim en nihayetinde doktora da göstermek lazım

bugün gösterdm sağlık ocağında gayet iyi bi skıntı yok dedi ama pretisyen hekim en nihayetinde doktora da göstermek lazım
Bu gün öğleden sonra gidip göstericem inşallah canım.bir de esreadiol(e2) diye bir değer vardı o olması gerekenden çok daha yüksekti.onu da sorucam

Kızlar merhaba. Benim de idrar tahlilinde eritrosit yüksek çıktı. Onun dışında tüm değerlerim sınırların içinde. Böyle olan var mı içinizde? Öğleden sonra doktora gideceğim.

Benim butun degerlerim normal cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…