- 17 Kasım 2019
- 947
- 747
- 29
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
Normal canımNormal ultrasonla mı yoksa vajinal mi duyuldu kalp atışın canım
Merhaba hanımlar. Bende bugün sürpriz bir şekilde öğrendim.adet olmayı beklerken karnımdaki garip ağrılar test yapmaya itti benim. Sonuç anında çift çizgi. Kosturduk Dr a değer 445 cikti. Bir oğlum var çok istiyordu kardeşi olsun Rabbim tamamına erdirir inşallah. Çok düşük yaşadım. Umarım bunda sıkıntı olmaz. Yarı yolda kalmazsa burda dertlesir.ayni anda bütün duyguları hissederiz umarım. Bu arada 30 yaşındayım Sivas'ta yaşayan Kayseriliyim
hayirli olsuuunn. Saglikla gelsin insallahMerhaba hanımlar. Bende bugün sürpriz bir şekilde öğrendim.adet olmayı beklerken karnımdaki garip ağrılar test yapmaya itti benim. Sonuç anında çift çizgi. Kosturduk Dr a değer 445 cikti. Bir oğlum var çok istiyordu kardeşi olsun Rabbim tamamına erdirir inşallah. Çok düşük yaşadım. Umarım bunda sıkıntı olmaz. Yarı yolda kalmazsa burda dertlesir.ayni anda bütün duyguları hissederiz umarım. Bu arada 30 yaşındayım Sivas'ta yaşayan Kayseriliyim
İnşallaaahh duyarsın canım her şey yolundadır inşallahbiz de yarin sabah kontrole gidicez bebegi ve kalp atisini goruruz umarim
Ahhh minnoş var mı usg fotosuben bugün ilk kontrolüme gittim
doktor 5+1 dedi
vajinal ultrasonla keseyi gördük.
var ama koca bir boşlukAhhh minnoş var mı usg fotosu ❤
İlk ayımız henüzne kadar zamandır deniyorsunuz canım? bir de sorun neymiş?
Benimde ağzımın tadı değişti. Mide ekşimesi başladı bende.Sağol canım, inşallah
Bugün ağzımın tadı hiç yok kızlar ya su bile bir garip geliyor.
Akşam progestan içtim o yapar mı yoksa tamamen hamilelikle alakalı mi acaba ?
Sanki 2-3 gündür var gibiydi bu tad değişikliği bugün iyice arttı.
Maşallah canım bizlerde görürüz inşallah kalbinin attığınıNormal canım
Cevap verebilecek kimse yok mu4+4 te bhcg 1612 çıktı normal sanırım değil mi?Bir de Kan testinde PLT değerine bakılan var mı kızlar varsa eğer kaç çıkmış söyleyebilir mi?
Canım cok anlamam ama bnm 4-5hafta arasıydı beta 7536 cıkmıstı o dedıgın tahlilde bilmiyorum benden 14 kutu ısaretlı test ıstedı pzt gıdıp vericemCevap verebilecek kimse yok mu
Ama sanırım sen 2_3 haftalık gebesın İnt verdiğin Aralık onu gosterıoCevap verebilecek kimse yok mu
cnm beta değerin çok iyi bence plt 343 çıktı benim salı günüCevap verebilecek kimse yok mu
Cevap verebilecek kimse yok mu