2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
aynen benim de öyle oldu özellikle sabah uyuyamadım.
darlandım çok eşimi iteleyip durdum adam kalktı gitti en son 😂
daha bulantılar başlamadı ama hafif hafif geliyor gibi.

Benim de öyle, adam kaçtı yatağın öbür ucuna 😅

Bulantı yok şükür.

Kızlar normalde doktor bu hafta kese görmek için çağırdı sizce gideyim mi yoksa haftaya kadar sabretsem belki bebek görülür kalp atışı duyulur. Haftaya mi gitsem ?

Bulantı yok şükür.

Kızlar normalde doktor bu hafta kese görmek için çağırdı sizce gideyim mi yoksa haftaya kadar sabretsem belki bebek görülür kalp atışı duyulur. Haftaya mi gitsem ?
beni cumaya cagirdi bebegi ve kalp atisini gormek icin seninle yakiniz gorunur herhalde canim. Ben de cok sabirsizlaniyorum gunler gecmiyor🙈

Sağlık ocağında yaptrdm doktoruma gostrdm son adet tarihime göre normal 6 haftaliksn ddi kadın doğuma git kese görünürse bize geri dönüş yp dediler internete 2 katına çıkması gerekiyor fln deniliyoda umarm aksilik yoktur ya 🙄
ben saglik ocaginin sonuclarina guvenmiyorum. Onlara gore bana negatif dedikleri gun baska ozel hastanede 2300 cikti degerim

Bulantı yok şükür.

Canım bence bu hafta git keseyi görmüş olursun.. Bir sıkıntı olursa önceden bilinir.. Hafta ya da kısmetse kalp atışı için gidersin 😊

Çarşamba günü kadın doğumda randevum var insalh orda da bi kan tahlili yaparım sonuçlar iyi çıkar ben dış gebelikten korkuyrm sdece başima gelmesinden falan kanamam ağrım hiç bisym yok umarım sagliklidir

Çarşamba günü kadın doğumda randevum var insalh orda da bi kan tahlili yaparım sonuçlar iyi çıkar ben dış gebelikten korkuyrm sdece başima gelmesinden falan kanamam ağrım hiç bisym yok umarım sagliklidir
umarim sagliklidir canim🙏🏻

Kizlar yumurtlamam 11 Nisan'da oldu ovulasyonla tespit etmiştm sdece ogun ve ondan önceki günü degerlendirmiştm interneten baktm yumurtaldgm günden ayın 30 kadr 19. Gün oluyor beta HCG 1060 fln ortalama çıkıyormuş yani inşallh benmkide sagliklidir bnmde 1000 cikti

X