- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #34.001
Canm gece beslenmesini kes ya en kotu sey valla ilk kizimda yaptim o hatayi yanimda meme agzinda uyuyodu iki yasina geldu daha yeni kestim beslenmeyiAynen canım çeşit olsun diye iyi oluyor benimki bütün gece memede buaralar sabahları göğüslerim hiç dolu olmuyor artık sabahları yapıyorum mesela yulaflı doysun da belki uyur die
Sağol canımHayirli olsun canim darusi digerlerinin basina.
ya ne erkenden cikardi oyle
Ağlarken nefesi kesilmiyo ama tükürüğü kaçıyo yada emerken süt kaçırıyoSelam kızlar. Hiç ağlarken nefesi kesiliyor mu çocuğunuzun? Ya da öksürüyor mu? Böyle tükmüğünü yutup boğulma gibi şeyler yaşayan var mı aranızda?
Yok canım sütüm yokki okadar ben normal suyla yapiyorum hipp 4. Aydan itibaren olan yulaflıMerhaba hangisinden aldınız ve anne sutuyle mi yapıyorsunuz?
Gece kalkıp ağlıyor canım su da içmiyor mecbur emziriyorum daha küçük ama ilerde değişir.Canm gece beslenmesini kes ya en kotu sey valla ilk kizimda yaptim o hatayi yanimda meme agzinda uyuyodu iki yasina geldu daha yeni kestim beslenmeyi
Gözün aydın canım ateş falan oldumu sizde dünden beri 2 kez calpol verdim ateşi çıktı kızımın aşırı huysuz bugün sürekli memede bizimde dişmi geliyor acabaKızlar oğlumun ilk dişi çıktı çok mutluyum
Sağol canımGözün aydın canım ateş falan oldumu sizde dünden beri 2 kez calpol verdim ateşi çıktı kızımın aşırı huysuz bugün sürekli memede bizimde dişmi geliyor acaba
Ver canm emzir ama yaninda yatirma demek istediğim benmki sabaha kadar meme agzinda yanimda yatiyoduYok canım sütüm yokki okadar ben normal suyla yapiyorum hipp 4. Aydan itibaren olan yulaflı
Gece kalkıp ağlıyor canım su da içmiyor mecbur emziriyorum daha küçük ama ilerde değişir.
Merhba canm yok canm daha oturmuyo yerde yuvarlaniyo bnmkisi. Ek gida olarak bazen yogurt bazen de kaşık mamasi veriyom gunde bir öğün veriyom yemeye alissin die veriyom yoksa sütüm yetiyo yogurt bi yemek kasigi kadar veriyom.Hanimlar mrb bebisleriniz oturuyormu ek gıdaya basladinizmi ne veriyorsunuz nekadar veriyorsunuz
Canm bebisler sarıyı kati sekilde yiyemezler sivimsi olmasi gerek yani cok haslamamak gerek oyle yemesede ben kasik mamasina karistirip veriyodum ona cunku benmki sevmiyodu.Merhaba ben şubat annelerindeyim ama oğlum ocakta doğdu ek gıdaya başlayanlarınız varsa yumurtaya başlayanınız var mı yumurta yoğurt meyveler ve muhallebiyle başlayabileceğimi söyledi doktor. örnek listeler verdi ama yumurta sarısı mesela katı olarak mı başlıyoruz formül mama ya da anne sütüyle mama kıvamı mı aldırmam gerekiyor ?
Bir de su için hazır suyu kaynatıp mı içiriyim kaynatmaya gerek yok mu ?
Merhaba canım. Yeni başladık ek gidaya.. oturmaya da yeni yeni başladik..Hanimlar mrb bebisleriniz oturuyormu ek gıdaya basladinizmi ne veriyorsunuz nekadar veriyorsunuz
meraba canım bizimki destekli oturuyor sürünmeye basladı bu hafta ben yogurt meyve püresi kaşık maması veriyorumHanimlar mrb bebisleriniz oturuyormu ek gıdaya basladinizmi ne veriyorsunuz nekadar veriyorsunuz
Yumurta sarısını haşlayıp veriyorum ben, önce çeyrek sonra yarım sonra tam denemek gerek dedi doktor 3er gün. Sade de yiyor, labne ile karıştırıp da veriyorum daha rahat yenir diyeMerhaba ben şubat annelerindeyim ama oğlum ocakta doğdu ek gıdaya başlayanlarınız varsa yumurtaya başlayanınız var mı yumurta yoğurt meyveler ve muhallebiyle başlayabileceğimi söyledi doktor. örnek listeler verdi ama yumurta sarısı mesela katı olarak mı başlıyoruz formül mama ya da anne sütüyle mama kıvamı mı aldırmam gerekiyor ?
Bir de su için hazır suyu kaynatıp mı içiriyim kaynatmaya gerek yok mu ?
Canim benimki oturamiyo düşüyor ben tutmasam bi sikintimi var acaba diye korkuyorumMerhaba canım. Yeni başladık ek gidaya.. oturmaya da yeni yeni başladik..
Benimki de henuz yeni yeni oturuyor canim. Oyle cok da super oturabildigini söyleyemem. Endiseye kapilma hemen, takip et, gerek duyarsan uzmana danışırsın..Canim benimki oturamiyo düşüyor ben tutmasam bi sikintimi var acaba diye korkuyorum
Benmide oturmuyo kiz ki oturmak icin daha erken yani endiselenmene gerek yok bide her cocuk farkli kimi cocuk oturmaz yaniCanim benimki oturamiyo düşüyor ben tutmasam bi sikintimi var acaba diye korkuyorum