- 22 Ağustos 2014
- 606
- 467
- 43
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #32.381
Rezeneyi sen mi içiyorsun bebegine mi içiriyorsunEminim kullanıyorsundur canım ama bize rezene çok iyi geldi nedense başta alıp içmedim hiç aklıma gelmedi yani çocuk mahvoluyordu bütün gece ağlamaktan
Ankara gibi bi yerde olacak iş mi. Bide bebeklisinin. Bu insanlar bi garipYok ya malesef alt katımız boş ve binadakiler tam bir ölücü merkezi sistem gündüz yakmıyolar. Parası neyse verelim önemli değil ısınalım yeter dedik ama parasıyla bile ısınamıyoruz. Ankara gibi bi yerde en fazla ödeyen 300 TL ödüyo. Nasıl yaşıyorlar bilmem.
Mecbur geri döncez sanırım annemlere.
Yine iyimiş kilosu dert etmeBizde de kilo az... Çünkü bir ay nerdeyse hiç kilo almamıştı açığı kapatmamiz zor görünüyorbebeğim 2 ay 8 günlük... 4300 gr
Amin insallahÇok zorlandığından eminim canım. Büyük yavrun da kıskanmakta haklı, küçük olan mecburen sürekli kucakta olduğundan.. sen de insansın, bazen öfken yorgunluğun taşabilir sıkma canını. Allah annenden kayinvalidenden razı olsun. Benim kayinvalidem yemek göndermeyi bile teklif etmez çoğu zaman. İllaki oraya gitmemizi isterİnsallah geçecek bu yorgunluğun, gülerek anacaksin hep
Allah yardımcımız olsun..Ayni canım benim de 7 yasinda kizim.var okula giden. K.validem yemeğimi veriyor sağolsun. Ayrıca annem de haftada 1 gün geliyor toparlıyor beni.
Sabaha karşı en tatlı uykum sırasında 6.bucukta uyanıyoruz. Sonra dediğin gibi maraton başlıyor. Bizim oğlan da gazlı. Hep gaz nedeniyle uyanıyor uykudan.
Sen mi iciyorsun canim yoksa cocuk mu? Cocugun sütüne mutlaka milupanin rezene cayindan atiyorum birazcik.Eminim kullanıyorsundur canım ama bize rezene çok iyi geldi nedense başta alıp içmedim hiç aklıma gelmedi yani çocuk mahvoluyordu bütün gece ağlamaktan
Doktor bize uyuduğu kadar uyusun gece uyandırmayın dedi ama zaten en fazla ilk uykusu 3-4 saat sonra 2şer saat uyuyo. Kilo alımı iyiyse boşver uyandırma zaten zor zar uyuyorlar.Kızlar, bebeği gazlı olan annelerimiz emmede problem yaşıyor musunuz? Benim bebeğim emerken kıvranıyordu ama bir şekilde emiyordu. 2 gündür memeyi almak istemiyor, çığlık çığlığa. Resmen hayır diyor kafasını sallıyor, ağlıyor. Ne yapacagimi şaşırdım. Sizde de oldu mu böyle? İnşallah sadece bu 2 günde olmuştur ve geçicidir. Yoksa yandım benZaten emdiginin yarısını kusuyor, bir de boyle yaparsa toptan ac kalacak. Gece emmedi mecburen sütü sağdım. Zaten gece beslemek için uyandirinca iyice gazlaniyor yavrum. Siz 2 aylık bebeğinizin gece kaç saat uyumasına izin veriyorsunuz? Doktorlarınız bir şey dedi mi bu konuda?
Ne zaman oturdunuz bilmiyorum ama şimdilerde gözde semt oldu MİT filan geldi çok büyüdü apartmanlar yeni yollar yeni herşey ayak altında artık Etimesguttayım ben 10 yaşımdan beri hala merkeze uzak biyer zaten ama burdan başka yer düşünemiyoruz alışmışızBen de Ankara'ya ilk geldiğimde Bağlıca'da oturdum; ama çok şükür taşındık artık, fena bir semt değil ama her yere çok uzak. Hele arabasız markete bile gidemiyorduk, şimdi merkeze geldim de oh çektim.
Bizimkide aynı 21.de uyuyo 1.30 - 2 gibi uyanıyo sonrası hep 2 saatte 1. Ben zaten oldu bitti kaldırmam ya kızımıda kaldırmadım bazen 3-4 saat oluyodu acıkınca uyandılar saolsunlarmDoktor bize uyuduğu kadar uyusun gece uyandırmayın dedi ama zaten en fazla ilk uykusu 3-4 saat sonra 2şer saat uyuyo. Kilo alımı iyiyse boşver uyandırma zaten zor zar uyuyorlar.
Ya Allah Bismillah diyipDuşa nasıl giriyon ya ben cesaret edemedim ona bi türlüeşimi bekliyorum akşam hemen 15 dk tüm bakimlar dahil girip cikiyorum bi cesaretlensem giriversem oh ne güzel olacak
Valla bende kaldırmıyorum zaten zar zor uyuyo bide kaldırırsam bakınsa etse iyi ama bi süre sonra mızmızlanmaya başlıyo o yüzden hiç kaldırmıyorumBizimkide aynı 21.de uyuyo 1.30 - 2 gibi uyanıyo sonrası hep 2 saatte 1. Ben zaten oldu bitti kaldırmam ya kızımıda kaldırmadım bazen 3-4 saat oluyodu acıkınca uyandılar saolsunlarm
Biberon veya emzik kullanıyorsanız meme reddi oluşturmuş. Çünkü gazdan emmemek anlık olur sürekli olmaz. Benim bebeğim 44 günlük bir kere uyuyor 3 de sabah 9 a kadar ben de uyuyorum. Başka gece uykusu yok çünküKızlar, bebeği gazlı olan annelerimiz emmede problem yaşıyor musunuz? Benim bebeğim emerken kıvranıyordu ama bir şekilde emiyordu. 2 gündür memeyi almak istemiyor, çığlık çığlığa. Resmen hayır diyor kafasını sallıyor, ağlıyor. Ne yapacagimi şaşırdım. Sizde de oldu mu böyle? İnşallah sadece bu 2 günde olmuştur ve geçicidir. Yoksa yandım benZaten emdiginin yarısını kusuyor, bir de boyle yaparsa toptan ac kalacak. Gece emmedi mecburen sütü sağdım. Zaten gece beslemek için uyandirinca iyice gazlaniyor yavrum. Siz 2 aylık bebeğinizin gece kaç saat uyumasına izin veriyorsunuz? Doktorlarınız bir şey dedi mi bu konuda?
Sabah oldu gecer heralde demistim ama yine ciglik cigliga almak istemiyorBiberon veya emzik kullanıyorsanız meme reddi oluşturmuş. Çünkü gazdan emmemek anlık olur sürekli olmaz. Benim bebeğim 44 günlük bir kere uyuyor 3 de sabah 9 a kadar ben de uyuyorum. Başka gece uykusu yok çünkü
İnşallah cnm ya öyle diyorlar benim bir arkadaşım hic korunmuyormus ben gidip siprel alcam olmazsa ne olur ne olmazKorkma canım normaldir süt koruyor derler bizde olmayınca benim bı arkadaşım iki sene hiç olmadı
Rezeneyi günde 2 yada 3 bardak ben içiyorum canim.Rezeneyi sen mi içiyorsun bebegine mi içiriyorsun
Benimde gazı varsa emmek istemiyordu çok şükür eskisi gibi değil artık. Gece beslenmesinide tamamen kızıma bırakıyorum bazen hiç kalkmıyor gece geç uykuya geçtiğinde mesela 6ya 7ye kadar uyuyor bazende gece kalkıp emmek istiyor tamamen ona göre hareket ediyorum ben.Kızlar, bebeği gazlı olan annelerimiz emmede problem yaşıyor musunuz? Benim bebeğim emerken kıvranıyordu ama bir şekilde emiyordu. 2 gündür memeyi almak istemiyor, çığlık çığlığa. Resmen hayır diyor kafasını sallıyor, ağlıyor. Ne yapacagimi şaşırdım. Sizde de oldu mu böyle? İnşallah sadece bu 2 günde olmuştur ve geçicidir. Yoksa yandım benZaten emdiginin yarısını kusuyor, bir de boyle yaparsa toptan ac kalacak. Gece emmedi mecburen sütü sağdım. Zaten gece beslemek için uyandirinca iyice gazlaniyor yavrum. Siz 2 aylık bebeğinizin gece kaç saat uyumasına izin veriyorsunuz? Doktorlarınız bir şey dedi mi bu konuda?
Bana tohum olanı demleyerek kullan dedi ebem aktardan aldım 1 su bardağı kaynar suya 2 çay kaşığı rezene koyup 5 dakika demliyorum sonra süzüp günde 2 yada 3 bardak içiyorum inanılmaz faydasını gördüm.Sen mi iciyorsun canim yoksa cocuk mu? Cocugun sütüne mutlaka milupanin rezene cayindan atiyorum birazcik.
Teşekkğr edeeim cnmklbkbr canım bende sağıp veriyorum. Araştırırken böyle birşey buldum.Genelde 650-750 arası alıyor kuzum 5ocak doğumlu
Canim, benimki de ayni. Gazi varsa emmek istemez. Geceleri uyuduğu kadar birakırim, ki zaten uyumaz. Fakat dun gece yorgunluktan olsa gerek 3 bucuk saati gecmisti uyku suresi. Yorgunluktan herhalde..Kızlar, bebeği gazlı olan annelerimiz emmede problem yaşıyor musunuz? Benim bebeğim emerken kıvranıyordu ama bir şekilde emiyordu. 2 gündür memeyi almak istemiyor, çığlık çığlığa. Resmen hayır diyor kafasını sallıyor, ağlıyor. Ne yapacagimi şaşırdım. Sizde de oldu mu böyle? İnşallah sadece bu 2 günde olmuştur ve geçicidir. Yoksa yandım benZaten emdiginin yarısını kusuyor, bir de boyle yaparsa toptan ac kalacak. Gece emmedi mecburen sütü sağdım. Zaten gece beslemek için uyandirinca iyice gazlaniyor yavrum. Siz 2 aylık bebeğinizin gece kaç saat uyumasına izin veriyorsunuz? Doktorlarınız bir şey dedi mi bu konuda?
Ben de milupanin rezene çayını aldim. Rezene ozu, hem bebekler icebilir hem yetiskinler. Ama icmedim pek. Bebegin sutune koyuyorum birazcik. Iceyim mademRezeneyi günde 2 yada 3 bardak ben içiyorum canim.
Benimde gazı varsa emmek istemiyordu çok şükür eskisi gibi değil artık. Gece beslenmesinide tamamen kızıma bırakıyorum bazen hiç kalkmıyor gece geç uykuya geçtiğinde mesela 6ya 7ye kadar uyuyor bazende gece kalkıp emmek istiyor tamamen ona göre hareket ediyorum ben.
Bana tohum olanı demleyerek kullan dedi ebem aktardan aldım 1 su bardağı kaynar suya 2 çay kaşığı rezene koyup 5 dakika demliyorum sonra süzüp günde 2 yada 3 bardak içiyorum inanılmaz faydasını gördüm.
İnşallah hemen düzelir yaaCanim, benimki de ayni. Gazi varsa emmek istemez. Geceleri uyuduğu kadar birakırim, ki zaten uyumaz. Fakat dun gece yorgunluktan olsa gerek 3 bucuk saati gecmisti uyku suresi. Yorgunluktan herhalde..