2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
klbkbr canım bende sağıp veriyorum. Araştırırken böyle birşey buldum.Genelde 650-750 arası alıyor kuzum 5ocak doğumlu

Eklentiler

• IMG_20210308_011500.jpg
    158,4 KB · Görüntüleme: 38
Ankara gibi bi yerde olacak iş mi. Bide bebeklisinin. Bu insanlar bi garip
Bizde de kilo az... Çünkü bir ay nerdeyse hiç kilo almamıştı açığı kapatmamiz zor görünüyorbebeğim 2 ay 8 günlük... 4300 gr
Yine iyimiş kilosu dert etme
Ya ben kilo alsın tombik olsun diye düşünen biri değilim ama azalarak giderse kilo alımı bi dahaki ay mamaya falan gerek kalır mı diye endişelendim.
Ha öyle olursa da olur napalım

Kızlar, bebeği gazlı olan annelerimiz emmede problem yaşıyor musunuz? Benim bebeğim emerken kıvranıyordu ama bir şekilde emiyordu. 2 gündür memeyi almak istemiyor, çığlık çığlığa. Resmen hayır diyor kafasını sallıyor, ağlıyor. Ne yapacagimi şaşırdım. Sizde de oldu mu böyle? İnşallah sadece bu 2 günde olmuştur ve geçicidir. Yoksa yandım benZaten emdiginin yarısını kusuyor, bir de boyle yaparsa toptan ac kalacak. Gece emmedi mecburen sütü sağdım. Zaten gece beslemek için uyandirinca iyice gazlaniyor yavrum. Siz 2 aylık bebeğinizin gece kaç saat uyumasına izin veriyorsunuz? Doktorlarınız bir şey dedi mi bu konuda?

Amin insallah

Allah yardımcımız olsun..

Eminim kullanıyorsundur canım ama bize rezene çok iyi geldi nedense başta alıp içmedim hiç aklıma gelmedi yani çocuk mahvoluyordu bütün gece ağlamaktan
Sen mi iciyorsun canim yoksa cocuk mu? Cocugun sütüne mutlaka milupanin rezene cayindan atiyorum birazcik.

Doktor bize uyuduğu kadar uyusun gece uyandırmayın dedi ama zaten en fazla ilk uykusu 3-4 saat sonra 2şer saat uyuyo. Kilo alımı iyiyse boşver uyandırma zaten zor zar uyuyorlar.

Ben de Ankara'ya ilk geldiğimde Bağlıca'da oturdum; ama çok şükür taşındık artık, fena bir semt değil ama her yere çok uzak. Hele arabasız markete bile gidemiyorduk, şimdi merkeze geldim de oh çektim.
Ne zaman oturdunuz bilmiyorum ama şimdilerde gözde semt oldu MİT filan geldi çok büyüdü apartmanlar yeni yollar yeni herşey ayak altında artık Etimesguttayım ben 10 yaşımdan beri hala merkeze uzak biyer zaten ama burdan başka yer düşünemiyoruz alışmışız

Doktor bize uyuduğu kadar uyusun gece uyandırmayın dedi ama zaten en fazla ilk uykusu 3-4 saat sonra 2şer saat uyuyo. Kilo alımı iyiyse boşver uyandırma zaten zor zar uyuyorlar.
Bizimkide aynı 21.de uyuyo 1.30 - 2 gibi uyanıyo sonrası hep 2 saatte 1. Ben zaten oldu bitti kaldırmam ya kızımıda kaldırmadım bazen 3-4 saat oluyodu acıkınca uyandılar saolsunlarm

Bizimkide aynı 21.de uyuyo 1.30 - 2 gibi uyanıyo sonrası hep 2 saatte 1. Ben zaten oldu bitti kaldırmam ya kızımıda kaldırmadım bazen 3-4 saat oluyodu acıkınca uyandılar saolsunlarm
Valla bende kaldırmıyorum zaten zar zor uyuyo bide kaldırırsam bakınsa etse iyi ama bi süre sonra mızmızlanmaya başlıyo o yüzden hiç kaldırmıyorum

Biberon veya emzik kullanıyorsanız meme reddi oluşturmuş. Çünkü gazdan emmemek anlık olur sürekli olmaz. Benim bebeğim 44 günlük bir kere uyuyor 3 de sabah 9 a kadar ben de uyuyorum. Başka gece uykusu yok çünkü

Sabah oldu gecer heralde demistim ama yine ciglik cigliga almak istemiyorBiberonu 1 kere gece sagdigim sutlerden esim veriyor ama emzik kullaniyorum en bastan beri. İnsallah birakmaz beni, cook korkuyorumNe yapsam acaba?

Rezeneyi sen mi içiyorsun bebegine mi içiriyorsun
Rezeneyi günde 2 yada 3 bardak ben içiyorum canim.
Benimde gazı varsa emmek istemiyordu çok şükür eskisi gibi değil artık. Gece beslenmesinide tamamen kızıma bırakıyorum bazen hiç kalkmıyor gece geç uykuya geçtiğinde mesela 6ya 7ye kadar uyuyor bazende gece kalkıp emmek istiyor tamamen ona göre hareket ediyorum ben.
Sen mi iciyorsun canim yoksa cocuk mu? Cocugun sütüne mutlaka milupanin rezene cayindan atiyorum birazcik.
Bana tohum olanı demleyerek kullan dedi ebem aktardan aldım 1 su bardağı kaynar suya 2 çay kaşığı rezene koyup 5 dakika demliyorum sonra süzüp günde 2 yada 3 bardak içiyorum inanılmaz faydasını gördüm.

klbkbr canım bende sağıp veriyorum. Araştırırken böyle birşey buldum.Genelde 650-750 arası alıyor kuzum 5ocak doğumlu
Teşekkğr edeeim cnm
Meme reddi mi yaşıyorsun sen? Aramızda 1 ay varmış. benimki de 1 şubat doğumlu. Günde 1 kez emzirebiliyorum anca bende.o da bu sonn1 haftadır.
Ben daha 600 ml lere çıkamadım. 60 ml verince sıkıntı yoo 70 veya 80 yapınca kusuyor. Napacağım bilemedim. O yüzden öğünleri arttırdım ama yine 600 ün üstüne çıkamıyorum. Öyle 2-3 saate bir değil. Günde 13_15 defa veriyorum. Geçen hafta kilosu 4750ydi.

Canim, benimki de ayni. Gazi varsa emmek istemez. Geceleri uyuduğu kadar birakırim, ki zaten uyumaz. Fakat dun gece yorgunluktan olsa gerek 3 bucuk saati gecmisti uyku suresi. Yorgunluktan herhalde..

Ben de milupanin rezene çayını aldim. Rezene ozu, hem bebekler icebilir hem yetiskinler. Ama icmedim pek. Bebegin sutune koyuyorum birazcik. Iceyim madem

Canim, benimki de ayni. Gazi varsa emmek istemez. Geceleri uyuduğu kadar birakırim, ki zaten uyumaz. Fakat dun gece yorgunluktan olsa gerek 3 bucuk saati gecmisti uyku suresi. Yorgunluktan herhalde..
İnşallah hemen düzelir yaa Gece uykularıyla ilgili ben doktora sormustum, en geç 3 saatte uyandır emzir dedi ama bazen kuzum derin uyuyor ve ben zorla çocuğu uyandiriyorum hem ağlıyor hem de yari uykulu gazi tam çıkmadığı için sonrasinda daha çok rahatsız oluyor. Birçok anne uyandirmiyirum demiş ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…