- 4 Mart 2020
- 581
- 727
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #32.361
Bizimki 25 günlükken parmağını emmeye başladı biraz erkenciyiz bizKızlar bebisler ellerini emiyor mu benimkinin el hep ağzında aç sanıyorum içim gidiyor bu sefer
Korkma canım normaldir süt koruyor derler bizde olmayınca benim bı arkadaşım iki sene hiç olmadıBen hep adet görürdüm doğumdan sonra bunda görmedim endise duyuyorum
Boşluğa düştün çünkü artık ev iş çocuk sende hiç uğraşma evle yemekle kızımda o kadar kafama takıyodum ki psikolojim bozulmuştu bunda hiç umrumda değil eşim haftasonları geliyo bi temizlik yapıyorum çamaşır ütü hallediyorum tamam hafta içi oğlum gündüz hiç yerde uyumaz hep kucak ve huysuz akşam 16.30 kızım gelir okuldan bi.şekilde vakit geçririz saat 21.00 de onlar yatağa ben yatağa dinlenmemr bakıyorum. Hayatta gelemediğim tek şey hergün duş alan birisiyim bazen keyifli halindeyken giriveriyorum valla2 buçuk ayın sonunda dün çıktık annemlerden eve geldik. Hafta içi evi temizletmiştik petekleri açmıştık ev ısınsın diye ama eve geldik ev buz dışarı 14 derece ev 17 ısıtıcı falan derken en fazla 20yi bulabildik. Soğuktan elim ayağım tutuldu kaldı öylece hiç bi şey yapamadım sinirlerim bozuldu durup durup ağlıyorum. Bebek de benim stresimi çekti galiba o da uyumuyo hiç. Isıttığımız odadan çıkıyoruz koridor buz sanki sobalı ev soba olsa en azından bi oda iyi ısınırdı. Bi düzen kuralım artık diye nasıl hevesle gelmiştik. Hevesle aldığımız yatakta bile yatıramadık çocuğu yanımızda yatırdık mecbur. Öyle içimi dökmek istedim buraya
Yok ya malesef alt katımız boş ve binadakiler tam bir ölücü merkezi sistem gündüz yakmıyolar. Parası neyse verelim önemli değil ısınalım yeter dedik ama parasıyla bile ısınamıyoruz. Ankara gibi bi yerde en fazla ödeyen 300 TL ödüyo. Nasıl yaşıyorlar bilmem.Ailecek birliktesiniz evinizdesiniz öyle düşün
peteklerde problem mi varmış yoksa açtık zannedip açmamış mısınız? Problem varsa hemen çözülür yarın umarım havalar soğuk
Ankaranın neresindesin canım ben Etimesgut BağlıcadayımYok ya malesef alt katımız boş ve binadakiler tam bir ölücü merkezi sistem gündüz yakmıyolar. Parası neyse verelim önemli değil ısınalım yeter dedik ama parasıyla bile ısınamıyoruz. Ankara gibi bi yerde en fazla ödeyen 300 TL ödüyo. Nasıl yaşıyorlar bilmem.
Mecbur geri döncez sanırım annemlere.
Bizde de kilo az... Çünkü bir ay nerdeyse hiç kilo almamıştı açığı kapatmamiz zor görünüyorMerhabalar,
Bugün 4 aşımızı da olduk. 2. Ay aşıları defterini kapattık çok şükür..
3.850gr olmuşuz. Doktor iyi dedi ama bana biraz az geldi. Önceki ay günlük 27gr almıştı şimdi 21gr almış. İlk aydaki gibi artık birden fazla kilo alımı olmayacakmış. Yavaş yavaş artış olacakmış..
Sizin 2. Aydaki kilolarınız neydi? Gerçi benim kız zaten 2.700 doğmuştu yani düşük kilolu doğdu
Artık gözüm işte güçte değil valla ısınalım da karnımızı doyururuz bi şekilde. İş güç de öyle pek önemsemem zatenBoşluğa düştün çünkü artık ev iş çocuk sende hiç uğraşma evle yemekle kızımda o kadar kafama takıyodum ki psikolojim bozulmuştu bunda hiç umrumda değil eşim haftasonları geliyo bi temizlik yapıyorum çamaşır ütü hallediyorum tamam hafta içi oğlum gündüz hiç yerde uyumaz hep kucak ve huysuz akşam 16.30 kızım gelir okuldan bi.şekilde vakit geçririz saat 21.00 de onlar yatağa ben yatağa dinlenmemr bakıyorum. Hayatta gelemediğim tek şey hergün duş alan birisiyim bazen keyifli halindeyken giriveriyorum vallaçıktığımda krize girmiş oluyo ama napayım kendime o kadarcık iyiliğim olsun
Ben YenimahalledeyimAnkaranın neresindesin canım ben Etimesgut Bağlıcadayım
3.ayın içinde ama sonuçta 2 aylık şuan.Kizlar kızım 67 günlük... Algısı bence açık... Etrafı izlemeyi çok seviyor hatta sürekli etrafı izlemek istiyor... Kafasını dik tutup onu açık şekilde etrafı izlemek istiyor... Bugün doktora gittik... Doktora da aynı seyi yaptı... Etrafı çok inceledi... Doktor normalde üçüncü ay böyle olurdu sizin erken başlamış çok iyi bu dedi... Acaba doktor bizim bebeğin ayını mi karıştırdı anlamadım... Biz 3. Ayda olmuyor muyuz zaten
Doktorun kafası gitti o zaman3.ayın içinde ama sonuçta 2 aylık şuan.
Yoo aslında doğru söylemiş 2 aylık olmasına rağmen 3 aylık becerileri gösteriyormuş. Maşallah bu aradaDoktorun kafası gitti o zaman
Sormayın gazını çıkarırken çok ağladığı zamanlarda eşime veriyorum ve üçüncüsünde bana satıyorsun oluyorYanlış anlamayın ama bakarım diyorsa bırakın baksın. Zamanla çünkü o sadece sizin çocuğunuzmuş gibi olur. Memeyi verim gerisini baba yapsın. Sonuçta onunda çocuğu sizde o arada dinlenin. İlk çocuk herhalde ama zamanla hem anneler alışıyor hem çocuk bir düzen oluşup gidiyor
Ahah alıştık yaArtık gözüm işte güçte değil valla ısınalım da karnımızı doyururuz bi şekilde. İş güç de öyle pek önemsemem zaten
Tek çocuk hiç çocuk iki çocuk çok çocuk derler ya hep Allah kolaylık versin size.
Ahaha folik asit bebesi diyorum ben bunlara benim oğlumda öyle 10 gün kaldı 3 aylık olmaya şuan biz konuştukça cevap veriyo ooovv agu filan yapıyoKizlar kızım 67 günlük... Algısı bence açık... Etrafı izlemeyi çok seviyor hatta sürekli etrafı izlemek istiyor... Kafasını dik tutup onu açık şekilde etrafı izlemek istiyor... Bugün doktora gittik... Doktora da aynı seyi yaptı... Etrafı çok inceledi... Doktor normalde üçüncü ay böyle olurdu sizin erken başlamış çok iyi bu dedi... Acaba doktor bizim bebeğin ayını mi karıştırdı anlamadım... Biz 3. Ayda olmuyor muyuz zaten
İnsanoğlu her şeye alışıyor sanırım bi şekildeAhah alıştık yabenim kızım şaşırttı bizi çok enerjik ve baba delisi bi çocuk bizi mahveder dedik hiç kıskanmadı çok şükür yormuyor beni ama oğlum saolsun mahvetti beni
AynenAhaha folik asit bebesi diyorum ben bunlara benim oğlumda öyle 10 gün kaldı 3 aylık olmaya şuan biz konuştukça cevap veriyo ooovv agu filan yapıyomaşallah hepsine
Bunu çok denedim ancak kucak olmadan asla durmuyoMerhaba, bizim bebeğimizde de aynı problem vardı anne karnındaki seslere yakın sesler ve piş piş sesi bebeği rahatlatıyormuş biz aşağıdaki video ile sakinleştirdik linki paylaşıyorum deniyebilirsiniz inşallah işe yarar.
Duşa nasıl giriyon ya ben cesaret edemedim ona bi türlüBoşluğa düştün çünkü artık ev iş çocuk sende hiç uğraşma evle yemekle kızımda o kadar kafama takıyodum ki psikolojim bozulmuştu bunda hiç umrumda değil eşim haftasonları geliyo bi temizlik yapıyorum çamaşır ütü hallediyorum tamam hafta içi oğlum gündüz hiç yerde uyumaz hep kucak ve huysuz akşam 16.30 kızım gelir okuldan bi.şekilde vakit geçririz saat 21.00 de onlar yatağa ben yatağa dinlenmemr bakıyorum. Hayatta gelemediğim tek şey hergün duş alan birisiyim bazen keyifli halindeyken giriveriyorum vallaçıktığımda krize girmiş oluyo ama napayım kendime o kadarcık iyiliğim olsun
Ben de Ankara'ya ilk geldiğimde Bağlıca'da oturdum; ama çok şükür taşındık artık, fena bir semt değil ama her yere çok uzak. Hele arabasız markete bile gidemiyorduk, şimdi merkeze geldim de oh çektim.Ankaranın neresindesin canım ben Etimesgut Bağlıcadayım