2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ben doktor kontrolune gittigimde ilk 6 ay spiral onermiyorum dedi. ilacta onermedi allaha kaldik yani. ama benim zaten kocayi gorcek halim yok cok yorgunum o nedenle yaza kadar allah kerim. yazinda spiral taktiririm.
Neden önermedi ki? Benim doktorum 40 çıkınca gel dedi. İlkinde de adet olunca takmıştı ki ben hemen adet olmuştum.

ben doktor kontrolune gittigimde ilk 6 ay spiral onermiyorum dedi. ilacta onermedi allaha kaldik yani. ama benim zaten kocayi gorcek halim yok cok yorgunum o nedenle yaza kadar allah kerim. yazinda spiral taktiririm.

Neden önermedi ki? Benim doktorum 40 çıkınca gel dedi. İlkinde de adet olunca takmıştı ki ben hemen adet olmuştum.
Benim doktorum da ikinci ayda kontrole gittiğimde takabiliriz demişti.

Uyku da besler ama. Büyüme hormonları uykuda salgılanir. Yani uyuyorsa, zorla uyandirma.bence günah.. ben bu hatayi ilk oğlumda yaptim. Erkek kardeşim doktor bu arada, bana kızardı o çocuk uyurken büyür zaten niye zorla kaldırıyorsun, karnı acikinca kendi kalkacak derdi.

Anladım cnm doktorum kendini hazir hissettiginde alabilirsin siprel dedi gidip alicam bi bebek daha kaldiramam

benimki de oyleydi. 2 aya yakinlasip etrafi farkettikce artik gulerek uyaniyor sevdiriyor kendini .muhabbet ediyoruz minnosumla sonra emiyor
Benim bıdık da 1 haftadir gülücükler saçiyor bize.. cok tatlıcık oldu maşallah. Sabahları da öyle. Kolik krizine girince perişanız ama..

Sabah oldu gecer heralde demistim ama yine ciglik cigliga almak istemiyorBiberonu 1 kere gece sagdigim sutlerden esim veriyor ama emzik kullaniyorum en bastan beri. İnsallah birakmaz beni, cook korkuyorumNe yapsam acaba?
benim de oldu 1 ay once sanirim. emzik veriyordum ben de cokta rahatti emzikle oyalamak ama bu sefer memeyi alamadi yumusak mi geldi ciglik cigliga cok korktum birakcak beni diye . emzigi biraktim geri aldi beni . simdi emzigi arada veriyorum cok emmiyor emzikten olduk yani malesef ama Allahtan beni bırakmadi erken mudahale ettim

aaa ayni sey oldu iste benimde. İlki emzik almadi diye bu sefer hastaneye emzikle gittim.emzigi cok guzel tuttu diye sevinmistim ben de1 aylik beni reddetti sonra cok korktum ben de gogsum doku emziremiyorum falan hemen attim emzigi vermedim duzeldi . simdi de emzigi tutmuyor aynen

Emzik kullanıyor musun canım meme reddi olabilir

Haha tamamen aynıyız. Ne diyelim sonra emzik bırakma derdimiz olmayacak bu da tesellimiz olsun. Memeyi emseler emzik 10 tane yardımcıdan daha iyi ama işte meme herşeyden önemli

Sabah oldu gecer heralde demistim ama yine ciglik cigliga almak istemiyorBiberonu 1 kere gece sagdigim sutlerden esim veriyor ama emzik kullaniyorum en bastan beri. İnsallah birakmaz beni, cook korkuyorumNe yapsam acaba?
Biberon ve emziği bırak canik mutlaka alışacak sakin sakin ağzına almasını sagla sütünün sonra memeyi hemen tık ağzına

Çok sağol canım onuda denerim.İnstada dilbura hanım die emzirme danışmanı var onu kendi ürünü olan çay ile maya hapını aldım bugün geldi bakalım inşallah faydası olur herkes çok memnun çünkü bende deneyim dedim

Yarın 2. Ay aşımiz var şimdiden stresi bastı beni huysuzluk oluyor bebeklerde illa ki
Asi olanlar nasıl geçti bebekte huysuzluk vs oldu mu?

İki çeşit emzik aldım emmedi bende artık ısrar etmiyorum bıraktırma derdi olmasın diye
Ben de ilk başlarda kaç tane emzik denedim, üzülmüştüm almadı diye. O zamanlar ben oğlumun emziğiydim çünkü, hep öyle olacak sanmıştım şimdi emme vakitlerimiz düzene girdi, emziği de iyi ki almamış o kadar bibs emzik almıştım özenerek ama böylesi daha iyiymiş demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…