2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benimki de surekli kucakta. Bugun tam 2 aylik oldu. Uyudugunda, iyice uykuya dalmadan yatagina koyarsam hemen uyanir. Iyice uyumasini bekleyip oyle yatiriyorum. Benimki zaten kolik bebek, pek tavsiye de veremiyorum size. Kelin ilaci olsa, kendi başina surermiş

Canım bizimki kolik olmamasına rağmen sürekli kucak istiyo, bütün gün kucağımda ve gece de yanımda uyuyo bu aylarda bebeklerin geneli böyle sanırım. Sen nasılsın? Daha iyi misin? Geçenlerde çok bunalmiştin

Yorgunum cnm. bitmeyen bir sanci krizi beni yordu. Normalde bugun işe baslardim da 2 hafta daha izin aldim. Nisan basinda ise baslayacagim. Nasil olacak bu uykusuzlukla bilmiyorum.
Sen nasilsin?

Merhabalar,
Bugün 4 aşımızı da olduk. 2. Ay aşıları defterini kapattık çok şükür..
3.850gr olmuşuz. Doktor iyi dedi ama bana biraz az geldi. Önceki ay günlük 27gr almıştı şimdi 21gr almış. İlk aydaki gibi artık birden fazla kilo alımı olmayacakmış. Yavaş yavaş artış olacakmış..
Sizin 2. Aydaki kilolarınız neydi? Gerçi benim kız zaten 2.700 doğmuştu yani düşük kilolu doğdu

Her şeyimiz aynı seninle bizde tam iki aylık olduk. Benimki de tam dalmadan koyarsam direk uyanır. Emzirirken uyuduğunda ellemiyorum yazmış arkadaşlar. Mesela bende öyle de uyumaz. En fazla 15dk. Sonra ağız gazı çıkmadığı işin ondan rahatsız olur uyanır. Gaz sancılarımız zaten 7/24.
aaa osurdu kaka yaptı rahatlar şimdi uyur diyorum. 2 dk sonra yine karnı gurul gurul.

Cnm adet olmadim kullanmak icin adetmi olmak lazım
Yok adetin başlamasına gerek yokmuş cerazetta adı yazılan bi ilaç olduğunu sanmıyorum. Ama belki başka alternatifler de vardır sadece progesteron içeren ilaçlar içilebilirmiş emzirirken. Ama her gün dakikası dakikasına içmek lazımmış yoksa etkili olmazmış.

Yorgunum cnm. bitmeyen bir sanci krizi beni yordu. Normalde bugun işe baslardim da 2 hafta daha izin aldim. Nisan basinda ise baslayacagim. Nasil olacak bu uykusuzlukla bilmiyorum.
Sen nasilsin?
Ben iyiyim canım, bebekle birbirimize adapte olduk artık. Benim ilk çocuk olduğundan tek uğraşım sadece o, bu yüzden çok yıpratmadi beni sanırım. Evi bile adam akıllı derleyip toplamiyorum ne yapayım bu kadar yetebiliyorum. İzin aldığın iyi olmuş. Rabbim güç kuvvet versin, az bi zaman sonra tamamen biter insallah yavrunun sancıları

Ay cnm cok sagol bi sorayım bende hic kacirmam yeterki hamile kalmayayim aldirmak zorunda kalirim inşallah verirler

Merhaba, bizim bebeğimizde de aynı problem vardı anne karnındaki seslere yakın sesler ve piş piş sesi bebeği rahatlatıyormuş biz aşağıdaki video ile sakinleştirdik linki paylaşıyorum deniyebilirsiniz inşallah işe yarar.

Aynen ya.. benim oğlumu anlatıyorsun sanki..

Amin cnm inşallah. Benim 2. Bebek. Buyuk de ilgi bekler. Kıskandı cocugum. O da kucuk daha.. kızıyorum, üzülüyorum.. pisman oluyorum.. bir garibim bu ara. Sagolsun kaynanam hergun gelip yemegimi pisirir gider. Annem de gider gelir bakarak olur. Ama o gece uykusuzluğu yok mu? Perisan ediyor.
Bir de sabaha dogru uyuyakalirim hadi 6 bucuktan baslarik yine maratona. Buyugu hazirla, servise ver. Kocam hazirlanir ise gider..vs vs..

Çok zorlandığından eminim canım. Büyük yavrun da kıskanmakta haklı, küçük olan mecburen sürekli kucakta olduğundan.. sen de insansın, bazen öfken yorgunluğun taşabilir sıkma canını. Allah annenden kayinvalidenden razı olsun. Benim kayinvalidem yemek göndermeyi bile teklif etmez çoğu zaman. İllaki oraya gitmemizi ister İnsallah geçecek bu yorgunluğun, gülerek anacaksin hep

2 buçuk ayın sonunda dün çıktık annemlerden eve geldik. Hafta içi evi temizletmiştik petekleri açmıştık ev ısınsın diye ama eve geldik ev buz dışarı 14 derece ev 17 ısıtıcı falan derken en fazla 20yi bulabildik. Soğuktan elim ayağım tutuldu kaldı öylece hiç bi şey yapamadım sinirlerim bozuldu durup durup ağlıyorum. Bebek de benim stresimi çekti galiba o da uyumuyo hiç. Isıttığımız odadan çıkıyoruz koridor buz sanki sobalı ev soba olsa en azından bi oda iyi ısınırdı. Bi düzen kuralım artık diye nasıl hevesle gelmiştik. Hevesle aldığımız yatakta bile yatıramadık çocuğu yanımızda yatırdık mecbur. Öyle içimi dökmek istedim buraya

Ayni canım benim de 7 yasinda kizim.var okula giden. K.validem yemeğimi veriyor sağolsun. Ayrıca annem de haftada 1 gün geliyor toparlıyor beni.
Sabaha karşı en tatlı uykum sırasında 6.bucukta uyanıyoruz. Sonra dediğin gibi maraton başlıyor. Bizim oğlan da gazlı. Hep gaz nedeniyle uyanıyor uykudan.

Sen nasilsin?
Eminim kullanıyorsundur canım ama bize rezene çok iyi geldi nedense başta alıp içmedim hiç aklıma gelmedi yani çocuk mahvoluyordu bütün gece ağlamaktan

Ailecek birliktesiniz evinizdesiniz öyle düşün
peteklerde problem mi varmış yoksa açtık zannedip açmamış mısınız? Problem varsa hemen çözülür yarın umarım havalar soğuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…