2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sanırım max. 150 ml içebiliyorlar bir öğünde canım. Ama bazı bebek 90 ile doyuyor. Bazısı 60 ile. Bu yüzden dr. da bir şey diyemiyor. Tamamen bebeğe bağlı.

Kızlar bebisler ellerini emiyor mu benimkinin el hep ağzında aç sanıyorum içim gidiyor bu sefer
Artık yavaş yavaş oral döneme girip zaten ne bulurlarsa ağızlarına götürecekler. Benimki de emiyor, ellerini keşfediyor diye çok ellememeye çalışıyorum. Yoksa tok olduğundan emin olduğum zamanda bile eli ağzında

Evet emiyor bırakıyorum elini ağzına götürüyor sanki aç gibi cok cok çok

Kızlar bebisler ellerini emiyor mu benimkinin el hep ağzında aç sanıyorum içim gidiyor bu sefer
Evet çılgınlar gibi el emiyoruz. Yumruğunu komple ağzına sokmaya çalışıyo müdahale etmemek lazımmış ama bazen dayanamayıp çekiyorum elini ağzından. Bide ellerini yıkamaya başladık bu durumdan dolayı

Benim oğlum babada hiç durmuyor ya gece mamayla beslendiği için haftasonları geceleri o bakıyo sadece sadece annemde ve bende duruyo çocuk

Benim ikinci cocugum, sağolsun o da çok yardımcı oluyor, yemek olsun cocuk olsun ama benim kız öyle ki cok gazlı ve hep ağlıyor bu yüzden gaz cıkarmalarda alt değiştirmelerde eşimden destek alıyorum ama dısarı cıkamıyorum genelde, oglum birinci sınıfta okula da göndermedim dısarı cıkmak istemiyor cıkarsam iki cocugu da bırakıp cıkabilirim aksam o da biraz cocugun cıldırdıgı vakitler oluyor sonra yasak baslıyor derken yine gece vs, yakında gecer diye umuyorum havalar guzelleşince cıkabiliriz umarım
Gaz bitsin de, reflü hafiflesin, kaka yapsın bugün dördüncü gün de bitti hala kaka yok bizde, valla şükür edelim yine de

Merhaba ocak anneleri ben bir şubat annesi olarak sizlerden akıl istiyorum. Bebeğimin yarın 40 ı çıkacak. 40 gğndğr doğduğu gün de dahil hep kucakta uyuyo bebeğim. Geceleri 4moms ana kucağında uyuyo ancak sabah 7 den akşam 10 a kadar kucakta uyuyo asla beşikte durmuyo hemen uyanıp ağlıyo. Böyle olup da sonradan düzelen oldu mu hiç? Ne zaman düzeliriz yaklaşık? Tuvalete bile slinge bağlayıp gidiyorum

Ben yatarak emzirdim ,uyuyunca memeyi yavaşça alıyorum ,öyle kalıyor ayıkmıyor bıraktığını hemen yatağına koymadım ,olduğu yerde uyudu .yavaş yavaş uzaklaşabildim

Kizlar adet oluyormusunuz ? Sezaryan olan arkadaslar iki aylik olucaz olmadim henuz bide aranizda emzirirken dogum kontrol hapini kullanan varmi ? Bu gidisle hamile kalicam diye korkuyorum

Kizlar adet oluyormusunuz ? Sezaryan olan arkadaslar iki aylik olucaz olmadim henuz bide aranizda emzirirken dogum kontrol hapini kullanan varmi ? Bu gidisle hamile kalicam diye korkuyorum
Ben daha olmadım canım. Emzirirken kullanılan haplar da varmış sanırım doktorunla görüşmen lazım onu

Doktorum bana önermişti bi hap. Ama zaten bişey yapmıyoruz o yüzden kullanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…