- 20 Haziran 2013
- 3.139
- 2.204
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #32.321
Sanırım max. 150 ml içebiliyorlar bir öğünde canım. Ama bazı bebek 90 ile doyuyor. Bazısı 60 ile. Bu yüzden dr. da bir şey diyemiyor. Tamamen bebeğe bağlı.70 -80 verdiğim an kusuyor. Her öğünde 60 ml anne sütü verince sıkıntı olmuyor. Günde toplam 550 ml civarı alıyor. Şu 150 ile çarpılan hesaba göre yaklaşık 750 alması gerek. Ama ben o miktarlara ulaşamıyorum. Ama kilo alımı normal olduğu için dertlenmeyim diyorum . Dr da ne kadar alırsa ver diyor çok ucu açık
İçeriğinde koruyucu vs katkı maddeleri var yalnızSütü artırmak için çözüm bulduğum şey diyebilirim ya ,kutu içecek tatlı bişey ,tesadüfen yorumlarda denk geldim ,baktım çok kullanan varmış ebebeğin sitesindeki yorumlarda olumluydu aldım denedim ben de
Artık yavaş yavaş oral döneme girip zaten ne bulurlarsa ağızlarına götürecekler. Benimki de emiyor, ellerini keşfediyor diye çok ellememeye çalışıyorum. Yoksa tok olduğundan emin olduğum zamanda bile eli ağzındaKızlar bebisler ellerini emiyor mu benimkinin el hep ağzında aç sanıyorum içim gidiyor bu sefer
Evet emiyor bırakıyorum elini ağzına götürüyor sanki aç gibi cok cok çokArtık yavaş yavaş oral döneme girip zaten ne bulurlarsa ağızlarına götürecekler. Benimki de emiyor, ellerini keşfediyor diye çok ellememeye çalışıyorum. Yoksa tok olduğundan emin olduğum zamanda bile eli ağzında
Evet çılgınlar gibi el emiyoruz. Yumruğunu komple ağzına sokmaya çalışıyoKızlar bebisler ellerini emiyor mu benimkinin el hep ağzında aç sanıyorum içim gidiyor bu sefer
Aynen:) atak sonrası ellerini keşfetmiş oluyormuş.Kızlar bebisler ellerini emiyor mu benimkinin el hep ağzında aç sanıyorum içim gidiyor bu sefer
Benim oğlum babada hiç durmuyor yaCanim benimde akşam oldumu sürekli emiyor gaz alt temizliği dediğin gibi gece 2ye kadar sürüyor gece uykusuna geçmesi ama esin yanında olsun ben emziriyorum ona veriyorum o gezdiriyor gazını çıkarmaya çalışıyor derken ben o ara dinliyorum sadece bana kalırsa bende çok yoruluyorum çünkü 2 kızım daha var 3. Bebeğim bu
Paketlenmiş ürünlerin hepsinde var maalesefİçeriğinde koruyucu vs katkı maddeleri var yalnız
Yanlış anlamayın ama bakarım diyorsa bırakın baksın. Zamanla çünkü o sadece sizin çocuğunuzmuş gibi olur. Memeyi verim gerisini baba yapsın. Sonuçta onunda çocuğu sizde o arada dinlenin. İlk çocuk herhalde ama zamanla hem anneler alışıyor hem çocuk bir düzen oluşup gidiyor
Canim benimde akşam oldumu sürekli emiyor gaz alt temizliği dediğin gibi gece 2ye kadar sürüyor gece uykusuna geçmesi ama esin yanında olsun ben emziriyorum ona veriyorum o gezdiriyor gazını çıkarmaya çalışıyor derken ben o ara dinliyorum sadece bana kalırsa bende çok yoruluyorum çünkü 2 kızım daha var 3. Bebeğim bu
Benim ikinci cocugum, sağolsun o da çok yardımcı oluyor, yemek olsun cocuk olsun ama benim kız öyle ki cok gazlı ve hep ağlıyor bu yüzden gaz cıkarmalarda alt değiştirmelerde eşimden destek alıyorum ama dısarı cıkamıyorum genelde, oglum birinci sınıfta okula da göndermedim dısarı cıkmak istemiyor cıkarsam iki cocugu da bırakıp cıkabilirim aksam o da biraz cocugun cıldırdıgı vakitler oluyor sonra yasak baslıyor derken yine gece vs, yakında gecer diye umuyorum havalar guzelleşince cıkabiliriz umarımEşinizden yana böyle bir destek varsa kaçırmayın. Ben de geceleri emzirince babaya veriyorum, gaz çikariyor, biraz salliyor. Aksi takdirde hiç dinlenme şansimiz olmaz.
Benim oğlum kolik hep sancili.. 4 sene sonra neden bir cocuk daha yaptim derken buldum kendimi birgun. Oyle bir yorgunum..
Allah affetsin, saglik versin cocuklarimiza. Bu gunler gececek diyerek teselli buluyorum.
Ben yatarak emzirdim ,uyuyunca memeyi yavaşça alıyorum ,öyle kalıyor ayıkmıyor bıraktığını hemen yatağına koymadım ,olduğu yerde uyudu .yavaş yavaş uzaklaşabildimMerhaba ocak anneleri ben bir şubat annesi olarak sizlerden akıl istiyorum. Bebeğimin yarın 40 ı çıkacak. 40 gğndğr doğduğu gün de dahil hep kucakta uyuyo bebeğim. Geceleri 4moms ana kucağında uyuyo ancak sabah 7 den akşam 10 a kadar kucakta uyuyo asla beşikte durmuyo hemen uyanıp ağlıyo. Böyle olup da sonradan düzelen oldu mu hiç? Ne zaman düzeliriz yaklaşık? Tuvalete bile slinge bağlayıp gidiyorum
Onu da denedim memeden çektikten 2 dk sonra uyanıyor. Algısı çok açık bi bebekBen yatarak emzirdim ,uyuyunca memeyi yavaşça alıyorum ,öyle kalıyor ayıkmıyor bıraktığını hemen yatağına koymadım ,olduğu yerde uyudu .yavaş yavaş uzaklaşabildim
Evet çılgınlar gibi el emiyoruz. Yumruğunu komple ağzına sokmaya çalışıyomüdahale etmemek lazımmış ama bazen dayanamayıp çekiyorum elini ağzından. Bide ellerini yıkamaya başladık bu durumdan dolayı
Ben daha olmadım canım. Emzirirken kullanılan haplar da varmış sanırım doktorunla görüşmen lazım onuKizlar adet oluyormusunuz ? Sezaryan olan arkadaslar iki aylik olucaz olmadim henuz bide aranizda emzirirken dogum kontrol hapini kullanan varmi ? Bu gidisle hamile kalicam diye korkuyorum
Doktorum bana önermişti bi hap. Ama zaten bişey yapmıyoruz o yüzden kullanmıyorum.Kizlar adet oluyormusunuz ? Sezaryan olan arkadaslar iki aylik olucaz olmadim henuz bide aranizda emzirirken dogum kontrol hapini kullanan varmi ? Bu gidisle hamile kalicam diye korkuyorum
Cnm isim verebilirmisin saglik ocagina gidicez iki gun sonra danisayimDoktorum bana önermişti bi hap. Ama zaten bişey yapmıyoruz o yüzden kullanmıyorum.
Saglik ocaginda yazarlarmi acaba cnm yaBen daha olmadım canım. Emzirirken kullanılan haplar da varmış sanırım doktorunla görüşmen lazım onu
Cnm adet olmadim kullanmak icin adetmi olmak lazımDoktorum bana önermişti bi hap. Ama zaten bişey yapmıyoruz o yüzden kullanmıyorum.